Şimdi Ara

Tavsiye bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200-300 tl bütçem var.Monitörlerle ilgili pek bilgim yok.Biraz araştırmayla şu üç monitör arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum.

AOC E2043Fsk 20" 5ms Wide Screen LED Monitör---------233,82 TL

Fujitsu L20T-2 20" 5ms (2x1W Hoparlör) Wide Screen LED Monitör----------208,49 TL

Benq GL2230A 21.5" 5ms Wide Screen LED Monitör-------------253,18 TL

Fiyatlar hepsiburada'dan alınmıştır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samgur

Arkadaşlar 200-300 tl bütçem var.Monitörlerle ilgili pek bilgim yok.Biraz araştırmayla şu üç monitör arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum.

AOC E2043Fsk 20" 5ms Wide Screen LED Monitör---------233,82 TL

Fujitsu L20T-2 20" 5ms (2x1W Hoparlör) Wide Screen LED Monitör----------208,49 TL

Benq GL2230A 21.5" 5ms Wide Screen LED Monitör-------------253,18 TL

Fiyatlar hepsiburada'dan alınmıştır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben de monitör almayı düşünüyorum.Monitörlere bakarken konuyu gördüm.Açıkçası ben de bu konuda çok bilgili değilim; ama sizin ilk sıraya yazdığınız AOC E2043Fsk 20" 5ms Wide Screen LED Monitör adlı monitörü almaya kesin karar verdim gibi.Bu monitörü tercih sebebim ise piyasada bu fiyata daha iyi performanslı bir monitörün olmaması.Ayrıca AOC markası çok duyulmasa da ben birçok yerde kullanıldığını gördüm.Fujitsu ve Benq ise açıkçası pek içime sinmiyor.Hem şimdiye kadar kimsede bu marka monitörlerden görmedim.AOC'un 3 yıl garantisi var ve yine bu ürünün aynı olan, sadece ayaklığı ve arkası beyaz olan AOC E2043Fs 20" 5ms Wide Screen LED Monitör için yapılan yorumların hepsi olumlu.Bahsettiğim ürünle ilgili yorumları hepsiburada'da bulabilirsiniz.Bu 3'ü içinde kesinlikle AOC'u öneririm.Bunun dışında LG de iyidir; ancak şu anda piyasada LG'nin uygun fiyatlı bir monitörü maalesef yok.
    LG E2060S-PN 20 LED MONİTÖR adlı ürün dün teknosa'da 255 tl idi; ancak bugün 319 tl olmuş.Düne özel bir kampanyaymış.Fiyatı aynı olsaydı onu da düşünebilirdim.Şu an için tüm markalar içinde en mantıklı seçim AOC olacaktır.Umarım yardımcı olmuşumdur, tabi daha monitör almadıysanız.

Not:Ben de forumda monitör tavsiyesi istemiştim; ama maalesef sizde olduğu gibi bir cevap alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 1 Mayıs 2012; 21:23:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.