Model E63 Şebeke 850 MHZ Şebeke 900 MHZ Şebeke 1800 MHZ Şebeke 1900 MHZ 3G Desteği UMTS Hat Sayısı TEK HATLI Konuşma Süresi(dak) 600 Bekleme Süresi (Saat) 430 Pil Li-Ion Telefon rehber hafızası VAR Desteklediği Bellek Kartı MİCRO SD Dahili Bellek 120 MB Browser XHTML Ekran Tipi TFT Mesaj INSTANT MESSAGING Mesaj E-MAIL Mesaj MMS Mesaj SMS Kamera VAR Kamera Çözünürlüğü 2.0 MEGAPIKSEL Zil sesi MP3 Zil sesi POLİFONİK MP3 Çalma VAR Bas Konuş VAR Bağlantı Wİ-Fİ Bağlantı BLUETOOTH Bağlantı HSCSD Bağlantı WLAN Bağlantı USB EDGE Desteği VAR FM Radyo YOK Titreşim Özelliği Var Ses Kayıt Özelliği VAR Ahizesiz konuşma VAR Alarmlı Saat Özelliği Var Sesle arama VAR GPRS Destegi CLASS10 Ağırlık (gr) 125 Distribütör Ürünü EVET Satış Garanti Süresi (ay) 24
2.el N82 alırsın hocam vede pisman olmassin tercih senin ama benden sadece tavsiye
E63 N79 birini beğen... yalnız o fiyata ikinci ellerini alabilirsin...
bncede e63 al fıya cok uygun bu aralar cok ucuzladı g4ecen gun medıa markt de sıyahı vardı cok harıka ıdı
tasarımı cok guzel ancak pek iç açıçı bır cıhaz gıbı gozukmuyor çok özellıkde yok onu alıcagına 6303 3600 veya n73
Motorola VE66 nın fiyatı düştü baya incelemende fayda var.
bu gn 1 aylık g705 buldum . sony ericsson . Ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: zeck1234
bu gn 1 aylık g705 buldum . sony ericsson . Ne dersiniz?
umarım almamışsındır ben kullandım sakın alma derim.
hocam hala arayış içindeyim sürekli telefon fiyatları düşüyor aslında biraz da zamanım olmuyor. Şu nokia 5230 ile ilgileniyorum şu anda. birde hemen hemen aynı fiyata sony c510 var..
Ne dersen de ama e63 en guzeli olur. ;) simdiden hayirli olsun!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme