Şimdi Ara

Tavsiye anime bekliyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sewenangl

Benim anlamadığım bişey var belli başlı animeler vardır bu animeleri izlemeyenler bana göre daha animeci olmaya layık aday bile değillerdir bunlar animeyi merak edenler için bir başlangıç ,animeyi sevdirmek için bir hediye niteliğindedir.Ve çoğu forumları gezdiğinizde bu animeler başı çeker Number One dırlar tabiri caizse ...Ama ne hikmetse dil uzatılmayacak animelere acaba nasıldır?, izlenir mi? yada ben beğenmedim gibi absürt laflar kullanarak mesaj atmaları insanı çileden çıkarıyor.Bu işi seven adam izler sonra gelir tartışır 2 bölüm izleyip de beğenmedim demez.Köre izletsen bu harika diyecek animeleri arkadaşlar merak ediyorsanız direk izleyin ayy spoiler okudum, yandım diyene kadar...

animeci neymiş yaf saçma sapan şeyler söylemeyin animeci die bişi yoktur anime sever vardır

ben yüzlerce bölüm anime izledim ama beğendiklerim var beğenmediklerim var o belli başlı dediklerinizdende beğenmediklerim var örn:dragol ball serisi hepsini izledim ama bitürlü beğenemedim çok sıkıldığımda izlediğim bi seri vakit öldürmek için herkezin zevkleri düşünceleri farklı...

o belli başlı dediğin bütün animeleri izlemiş fakat animeci olmayı kabul etmeyen biriyim o ne öle muhallebici gibi bişi BEN BİR ANİME SEVERİM

• yaş 20yse eger
    kesinlikle elfen lied ve death note tavsiye ederim
    hiç elfen lied tavsiye eden olmamış kardeş ama eger beni dinlemek istersen bi ilk bölümü izle derim
    eger istersen pmden bölümler+alt yazıları atayım 13+1 zaten ilk bölümü izle begenmezsen zorlayacak halimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 7 Mart 2008; 13:49:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

yaş 20yse eger
    kesinlikle elfen lied ve death note tavsiye ederim
    hiç elfen lied tavsiye eden olmamış kardeş ama eger beni dinlemek istersen bi ilk bölümü izle derim
    eger istersen pmden bölümler+alt yazıları atayım 13+1 zaten ilk bölümü izle begenmezsen zorlayacak halimiz yok

Bu arkadaş benim en yakın arkadaşlarımdan birisi, cin gibi çocuk ama bence animeden hiç anlamıyor elfen lied'i nasıl güzel buluyor hiç anlayabilmiş değilim. Ben kotasız olsam full metal alchemist, naruto, bleach izlerdim başlangıç olarak black lagoon, cowboy bebop ile devam

• Elfen Lied güzel seridir. Zevkten zevke fark işte belli ediyor kendini ^^ Ergo Proxy 'yi izleyebilirsin gayet sağlamdır. 23 bölümden oluşuyor. Gundam 00 'da önerebilirim sanırım. OAV olarak Macross Zero , Karas her ikiside 5'er bölüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İchimaru

ben okudum meraktan
    izlememiştim daha 25ci bölümdeyim

bende okudum kahretsin
    kediyi merak öldürür olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Elfen Lied güzel seridir. Zevkten zevke fark işte belli ediyor kendini ^^ Ergo Proxy 'yi izleyebilirsin gayet sağlamdır. 23 bölümden oluşuyor. Gundam 00 'da önerebilirim sanırım. OAV olarak Macross Zero , Karas her ikiside 5'er bölüm.

kesinlikle katılıyorum zevkten zevke fark vardır
    ve tekrar söylüyorum anime tavsiyesi isteyen kardeş elfen liedin 1 bölümünü izle begenmezsen devamını izleme animede uzman olmayanlar için çok güzel bir anime bence kısa ve öz
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

animeci neymiş yaf saçma sapan şeyler söylemeyin animeci die bişi yoktur anime sever vardır

ben yüzlerce bölüm anime izledim ama beğendiklerim var beğenmediklerim var o belli başlı dediklerinizdende beğenmediklerim var örn:dragol ball serisi hepsini izledim ama bitürlü beğenemedim çok sıkıldığımda izlediğim bi seri vakit öldürmek için herkezin zevkleri düşünceleri farklı...

o belli başlı dediğin bütün animeleri izlemiş fakat animeci olmayı kabul etmeyen biriyim o ne öle muhallebici gibi bişi BEN BİR ANİME SEVERİM

Yazdığım yazınıın içinden sadece animeci yi anladıysan seni kırmayım hemen düzelteyim animesever olsun .Belli başlıya dediklerim herkesin takdir ettiği başyapıt sayılan anime serileri veya movieleri demek istemiştim sen bunlara Örneğin Dragonball serisini katıyorsan diyecek bişey yok ayrıca herkesin zevkleri tabii farklı yalnız bilmem kaç milyon kişinin izleyip beğenip de ne kadar animesever olan birinin ya ben bunu beğenmedim başka anime sölyeyin demesi nasıl bir zevk sahibi olduğu tartışılır .

• quote:

Benim anlamadığım bişey var belli başlı animeler vardır bu animeleri izlemeyenler bana göre daha animeci olmaya layık aday bile değillerdir bunlar animeyi merak edenler için bir başlangıç ,animeyi sevdirmek için bir hediye niteliğindedir.Ve çoğu forumları gezdiğinizde bu animeler başı çeker Number One dırlar tabiri caizse ...Ama ne hikmetse dil uzatılmayacak animelere acaba nasıldır?, izlenir mi? yada ben beğenmedim gibi absürt laflar kullanarak mesaj atmaları insanı çileden çıkarıyor.Bu işi seven adam izler sonra gelir tartışır 2 bölüm izleyip de beğenmedim demez.Köre izletsen bu harika diyecek animeleri arkadaşlar merak ediyorsanız direk izleyin ayy spoiler okudum, yandım diyene kadar...

bu konuda sanırım haklısın bir digimon yada salir moon gibi animelere kimse laf söyletmezken elfen lied,bleach,naruto yol geçen hanı gibi laf yiyor eger yanlış anladıysam kusura bakma ama sanırım anlatmaya çalıştıgın bu ve eger buysa bnde kesinlikle katılıyorum

• quote:

quote:

Yazdığım yazınıın içinden sadece animeci yi anladıysan seni kırmayım hemen düzelteyim animesever olsun .Belli başlıya dediklerim herkesin takdir ettiği başyapıt sayılan anime serileri veya movieleri demek istemiştim sen bunlara Örneğin Dragonball serisini katıyorsan diyecek bişey yok ayrıca herkesin zevkleri tabii farklı yalnız bilmem kaç milyon kişinin izleyip beğenip de ne kadar animesever olan birinin ya ben bunu beğenmedim başka anime sölyeyin demesi nasıl bir zevk sahibi olduğu tartışılır .

sen beni anlamamışın yada ben kendimi yanlış ifade ettim

animeci die bişey kulanılıo burda

ozaman şöyle bişeyde mümkün sen 1887 yapımı bilmemne filmini izlemedin nasıl FİLMCİ sin snn kendine filmci deme hakkın yok (nasıl mantıklımı sence)

isteyen istediğini izler. banane başyapıttan benim ilgi alanımda diilse nie izliyim ANİMECİ olmak için bunlarımı izlicem?

• quote:

sen beni anlamamışın yada ben kendimi yanlış ifade ettim

animeci die bişey kulanılıo burda

ozaman şöyle bişeyde mümkün sen 1887 yapımı bilmemne filmini izlemedin nasıl FİLMCİ sin snn kendine filmci deme hakkın yok (nasıl mantıklımı sence)

isteyen istediğini izler. banane başyapıttan benim ilgi alanımda diilse nie izliyim ANİMECİ olmak için bunlarımı izlicem?

Bak sende beni yanlış anlamışsın ilk yazımı benim demek istediğim bazıları animeler var kusursuz biçimde yapılmış anime yi hiçbilmeyen birine sevdirmek,tanıtmak için yada anime kavramını çizgi filmden ibaret sayanlara öyle olmadığını kanıtlamak için örnek teşkil ederler.Birde 2 tane anime izleyip buraya sırf mesaj olsun diye bunu beğenmedim, bu nasıldır_? diye tavsiye isteyenler için yazdım. Tabi ki isteyen beğenir isteyen bazı şeyleri beğenmez. Ama bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan yada yarım yamalak bilgisiyle herkesin sevdiği ,izlediği ,hayran olduğu ,saygı duyduğu bir eseride beğenmemek ne derece zevk sahibidir tartışılır dedim. Şunda haklısın animeci lafı yanlıştır animesever demek doğrudur.

• Bleach,claymore ve death note izleyebilirsin gercekten guzel serilerdir

• Bak sende beni yanlış anlamışsın ilk yazımı benim demek istediğim bazıları animeler var kusursuz biçimde yapılmış anime yi hiçbilmeyen birine sevdirmek,tanıtmak için yada anime kavramını çizgi filmden ibaret sayanlara öyle olmadığını kanıtlamak için örnek teşkil ederler.Birde 2 tane anime izleyip buraya sırf mesaj olsun diye bunu beğenmedim, bu nasıldır_? diye tavsiye isteyenler için yazdım. Tabi ki isteyen beğenir isteyen bazı şeyleri beğenmez. Ama bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan yada yarım yamalak bilgisiyle herkesin sevdiği ,izlediği ,hayran olduğu ,saygı duyduğu bir eseride beğenmemek ne derece zevk sahibidir tartışılır dedim. Şunda haklısın animeci lafı yanlıştır animesever demek doğrudur.

neyse uzatmaya gerek yok daha fazla :)
  • Death note, Hellsing(Tv Serisi yerine ovaları izle) ,Basilisk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Death note, Hellsing(Tv Serisi yerine ovaları izle) ,Basilisk

MTV'ci olmussun.
  • quote:

darken than black le devam et

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Ergo Proxy 'yi izleyebilirsin gayet sağlamdır. 23 bölümden oluşuyor.

link istemek yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse bu iki animeyi nereden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim
  • bleach-naruto-claymore dan otesi olamaz, oncelikle bunlari izle, haa bir de inuyasha var . eger uzun serilere dayanirim dersen (bleach-naruto bitmis bile deigldir) .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

link istemek yasak mı bilmiyorum ama yasak değilse bu iki animeyi nereden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim

Darker Than Black`i burdan indirebilirsin ==>
    http://animecorner.nl/eng/anime.asp?id=dtb&id2=downloads
    ingilizce alt yazili. rmvb formatli
    Rapi-d-sh-a-re linkli.
    Bilmiyorum Ergo-proxy war mi burda..

Burdaki sitelere de bir bak sen==>
    http://www.realitylapse.com/
    http://da-animes.blogspot.com/

Yine bulamazsan buralardan, pm atarsan daha fazla link yollayabilirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: wildog

Darker Than Black`i burdan indirebilirsin ==>
    http://animecorner.nl/eng/anime.asp?id=dtb&id2=downloads
    ingilizce alt yazili. rmvb formatli
    Rapi-d-sh-a-re linkli.
    Bilmiyorum Ergo-proxy war mi burda..

Burdaki sitelere de bir bak sen==>
    http://www.realitylapse.com/
    http://da-animes.blogspot.com/

Yine bulamazsan buralardan, pm atarsan daha fazla link yollayabilirim..

teşekkür ederim
    peki Türkçe altyazı bulabilir miyiz rahatlıkla?divxplaneta baktım orada 5-6 bölüm çevirmişler

• Uzgunum ama turkce ceviriler ve alt yazilar uzerine hic bir bilgim yok..
    Ceviren gruplar var ama istedigin animeler war midir bilemiyorum.
    Forumu biraz ararsan konular icersinde ilgili yazilar bulabilirsin.
  • darken than black'ı anianka fansub çevirmişti...

sitelerini kapattılar fakathttp://www.anitolia.com/ sitede yayınıycakmış upload yaptıktan snra

death notewww.anitorrent.com adresinden fansub olarak veyawww.mini nova.com da arama yaparak rahatça bulup indirebilirsin fakat divxplanetten altyazısına bak

ergo proxy www.mini nova.com da mevcut dixplanettede altyazısı mevcut

iyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 9 Mart 2008; 16:21:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.