Şimdi Ara

Tavsiye anime bekliyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dante'nin karizmasından geçilmez o animede

Shaman king de güzeldir

Bleach a bakmaya başlıycam çok övdüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Devil may cry da var.

Dante'nin karizmasından geçilmez o animede

Shaman king de güzeldir

Bleach a bakmaya başlıycam çok övdüler

danteye lafım yok :)

bleach güzel ben takip ediyorum www.bleachexile.com dan direk link indirebilirsin(üyelik gerekli) altyazısı içinde kazaskerinyeri.blogspot.com

kazasker(zübeyir abi) one pieceyide çeviriyor kaçırılmaması gereken animeler :)

• quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

darken than black'ı anianka fansub çevirmişti...

sitelerini kapattılar fakathttp://www.anitolia.com/ sitede yayınıycakmış upload yaptıktan snra

death notewww.anitorrent.com adresinden fansub olarak veyawww.mini nova.com da arama yaparak rahatça bulup indirebilirsin fakat divxplanetten altyazısına bak

ergo proxy www.mini nova.com da mevcut dixplanettede altyazısı mevcut

iyi seyirler..

teşekkürler

• önemli değil
  • bunlar benim izleyipte etkilendiğim animeler şiddetle her birini tavsiye ederim....

Fate\stay night

Claymore

Elfen Lied

Berserk (özellikler elfin i sevenlere tavsiye ediyorum)

Appleseed

Evangelion

Full Metal Alchemist

hepsinin Türkçe altyazıları planet te mevcuttur aramanız yeterli...

bunlara benzer anime tavsiyelerinede her zaman açıığım varsa bildikleriniz tavsiyeleriniz bende öğrenmek isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

Full Metal'i beğenmediysen sana söyleyeceğim bir tavsiye yok ne yazıkki öyle bir animeyi beğenmeyen neyi beğenir bilemem. Ayrıca forumda biraz gezinirseniz aynı konudan bikac tane daha topik bulursunuz ordan dvm ederseniz daha iyi olur aynı konu fazlalılığı olmaz.

DEath Note'a biraz bak onu da beğenmezsen animeyi bırak

Arkadaşım senden aşağılanma değil yardım talep ediyorum full metal i beğenmedim diye animeyi bırakmam mı gerekiyor?

• One piece, bleach, GTO, Basilisk bunların 2 si bitti ve güzel dizilerdir izlemeye değer.
  • Basilisk,claymore,death note tavsiyemdir.

Ova olarak hellsing

Edit: Kendi yorumumu görmedim

Bleach çok uzunmuş ömür yetmez ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 1 Nisan 2008; 20:24:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chami

quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

Full Metal'i beğenmediysen sana söyleyeceğim bir tavsiye yok ne yazıkki öyle bir animeyi beğenmeyen neyi beğenir bilemem. Ayrıca forumda biraz gezinirseniz aynı konudan bikac tane daha topik bulursunuz ordan dvm ederseniz daha iyi olur aynı konu fazlalılığı olmaz.

DEath Note'a biraz bak onu da beğenmezsen animeyi bırak

Arkadaşım senden aşağılanma değil yardım talep ediyorum full metal i beğenmedim diye animeyi bırakmam mı gerekiyor?

yok hayır Death Note ' da bak onuda beğenmezsen bırak dedim aşağılama filan değil bu ciddi ciddi sölüyorum demekki anime sana göre bişey diil yada tarzın diil onuda beğenmezsen

• quote:

Orjinalden alıntı: chami

Death note veya sailor moon nasıl olur 20 yaşındaki biri için tavsiye bekliyorum.

bence ikisi de çok çok güzel. ama ikisini aynı anda izleme araya biraz boşluk bırak.(bağımlılık yaratabilir)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.