Şimdi Ara

Tavsiye-Antivirüs-İlgilenin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önereceğiniz Antivirüs Proglamları Hangileridir?
    Kasperksy'i şu anda yüklüyorum(deneme sürümünü)

ÖNEMLİ*

Torrent ile oyun indirme işine giriştim dün.Ama bilgisayara formata kadar gitti durum.Böyle olunca hem oyunumu rahatça yüklemek,internette gezerken güvende olduğumu bilmek için en iyi Antivirüs programı hangisidir,onu öğrenmek ve bilgisayarıma kurmak istiyorum.Bunun yanında tavsiyeleriniz olursa sevineceğim.Kasperksy'i çoğu kişi önerdiği için yüklüyorum,yine bunu da önerir misiniz,önerirseniz yanına gereken bi program daha olur mu?

TAVSİYELERİNZE MUHTACIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Kokeka

Merhaba Arkadaşlar!

ÖNEMLİ*

Torrent ile oyun indirme işine giriştim dün.Ama bilgisayara formata kadar gitti durum.Böyle olunca hem oyunumu rahatça yüklemek,internette gezerken güvende olduğumu bilmek için en iyi Antivirüs programı hangisidir,onu öğrenmek ve bilgisayarıma kurmak istiyorum.Bunun yanında tavsiyeleriniz olursa sevineceğim.Kasperksy'i çoğu kişi önerdiği için yüklüyorum,yine bunu da önerir misiniz,önerirseniz yanına gereken bi program daha olur mu?

TAVSİYELERİNZE MUHTACIM

Kaspersky de iyi bir firmadır ben uzun zaman kullandım ancak çok pahalı (sadece kaspersky değil norton da çok pahalı) kusura bakmasınlar bir antivirüse de 80-90TL.veremem o nedenle şu an bazı internet sitelerinde çok uygun fiyata satılan Bitdefender'ı tavsiye ederim hem arayüzü sade hem sistemi hiç kasmıyor hemde güvenlikte 1 numara (AV TEST'in yapmış olduğu testlere göre)tavsiye ederim.

• Norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kokeka

Merhaba Arkadaşlar!

ÖNEMLİ*

TAVSİYELERİNZE MUHTACIM

Başta G data internet security.

2. Bitdefender( i5 islemcin varsa kur. Acilista buyuk gecikmeler yasaniyor i3 ve core 2 duo da, ve gelelim Kis'e: kaspersky internet security cok iyi oldu su an. 2015 internet security olani sifir kasma. Mukemmel hafif ve guvenli olmus.

3- f secure safe veyahut internet security hangisi varsa( guvenlik duvari yok artik f securenin. Windowsun guvenlik duvarini kullaniyor. O acidan guvenilemeyebilir. bullguard baya iyidir. Yaninda comodo, outpost ürunleri kullanilirsa daha iyi olacaktir..

Kombinasyon mu yapalım.

Kaspersky internet security+ Malwarebyts anti malware.

G data internet sec. + malwarebyts anti malware+ emsisoft urunleri.

Hangi komple guvenlik ürününü kullanirsan kullan, yanin da mutlaka malwarebyts veyahut emsisoft ürunleri kur. Firewall konusunda comodo ve outpost iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• COMODO internet security (ücretsiz)http://youtu.be/sD27oeSiw4s
    Tarama yapıp virüs bulamadı diye programı silmeyin. Programın koruması çok iyi.(taraması değil)Zaten eğer bilgisayardaki virüsü temizleyecekseniz comodo değil herdprotect(comodo kaspersky norton bitdefender avira..... Hepsine taratıyor) kullanın.
    oto sandbox(sadece comododa var) güvenli veya olduğundan emin olunmayan dosyaların bilgisayara zarar vermeden çalışmasını sağlıyor. Program türkçedir. Yüklemek için

https://tr.comodo.com/ adresindeki ücretsiz ürünler e tıklayın. Comodo internet securityin altındaki ücretsiz indire basın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eset smart security bunu öneririm hem kasmazda yalnız ayarlarını felan karıştır threat sense ayarlarını etkinleştir ben ayarlarını açmama rağmen hiç kasmıyor ve ilivid vb. istenmeyen yazılımları ve sitelerden gelen 300-500 kblik dosyaları çok rahat engelliyor diğer antivirüsler bu kadar yi koruyamıyor bu tür yazılımlara karşı. Yalnız bunun da dezavantajı normal gerçek virüslere karşı tabiki kaspersky ve bitdefender kadar koruyamaz ama piyasadakilerin çoğunu bulur. Tavsiye ederim yani.
  • Gdata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.