Daha önce bir LENOVO Y510P SLI marka model bir bilgisayara sahiptim ve bunu bir takım nedenlerden Vatan Bilgisayar'a iade ettim ve nakit iadesi aldım. Şimdi bunun yerine yeni bir bilgisayar alacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
İki adet aday buldum şuan için tavsiyelerinizle adaylar arasından birini seçeceğim. Çok fazla oyun bağımlısı birisi değilim sadece istediğim FİFA 16 yı High Modda kasmadan oynatsın yeter Şimdiden teşekkürler
Asus'a daha yakınım ama aklımın bir köşesinde bu var.
Birde PCDEPO.COM güvenilir bir sitede midir? Bir kaç yorumda spariş verildiğinde ulaşım sağlanamıyor gibi şeyler okudum ama benimle şuan çok iyi iletişim halindeler. Spariş verildikten ve ürün alındıktan sonraki tutumları hakkında tavsiye ve tecrübelerini aktaracak arkadaşlar var mı?
Tavsiyesi olan arkadaş yok mu
bence dell'e hiç bulaşma asustan kaçma ama dell'in ekran kartı beni şüphelendirdi bi araştırdım
NVIDIA® GeForce® 920M bu ekran kartı tam bir rezalet
GTA 5 İÇİN FPS DEĞERLİ ANCA LOW'DA OYNARSIN 4GB OLMASINA KANMA SONUÇLAR ŞÖYLE low 1024x768: 55.9FPS
Asusta karar kıldım az önce sparişi geçecektim fakat dün 2000 lira olan ürünü az önce baktığımda 2.490 lira gördüm pcdepo.com da. tabi sparişi geçmedim ama bunun nedeni nedir?