Şimdi Ara

Tavsiye ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba şu anda i7 4770 işlemci, h97 gaming 3 msi anakart, gtx760 ekran kartım var fakat ekran kartı sıkıntılı bir durumda ve değiştirmek istiyorum bunun için aklımda 3 farklı seçenek var önerilere de açığım illa aklımdakini alıcağım gibi bir amacım yok. Aklımdaki kartlar şunlar; GTX1660ti, RX590 veya GTX1060 aslında çok eminde değilim doğru olan en iyi fiyat performans alabileceğim kartların bunlar olduğundan. İlk başta ikinci el temiz garantili bir 1070 alıcaktım fakat bir arkadaş sıkıntı çıkarır dediği için almadım fiyat konusunda pek bir sıkıntım yok tabi çok uça kaçmadığı sürece. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• İkinci el temiz 1070 nasıl bir sıkıntı çıkaracakmış? O arkadaşa sorar mısın? Temiz 1070 bulursan al geç. Özellikle evga

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. El 1070 sıkıntı çıkarmaz yalan yanlış bilgiler, bulursan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar uygun fiyata elimde evga 1060 gb ssc 3.0 modeli var full kutulu ve garantisi devam eden ilgilenirseniz dm den mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssj

İkinci el temiz 1070 nasıl bir sıkıntı çıkaracakmış? O arkadaşa sorar mısın? Temiz 1070 bulursan al geç. Özellikle evga
    İşlemcim ve anakart sıkıntı çıkarabilirmiş o yüzden alma dedi.
  • UserOnly U kullanıcısına yanıt
    İyi sallamış. Temiz 1070 bulursan al, referans model olmamasına dikkat et. 1080p için ideal bir kart. Pusu kaç bu arada?

• quote:

İyi sallamış. Temiz 1070 bulursan al, referans model olmamasına dikkat et. 1080p için ideal bir kart. Pusu kaç bu arada?
    650 watt psu var yeterli olur diye düşünüyorum ve aklımda tek bir soru kaldı 1070 alırsam sıkıntısız bu sistemle kullanabilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıkıntı yaşayacağınız bir durum görünmüyor ortada. 650 watt 80+ mı pusu ? Evet öyleyse sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Sorun oluşması için ortada bir durum yok. Yine de içinize sinmesi için başka arkadaşların da görüşüne başvurunuz.

• quote:

Hocam sıkıntı yaşayacağınız bir durum görünmüyor ortada. 650 watt 80+ mı pusu ? Evet öyleyse sorunsuz kullanacağınızı düşünüyorum. Sorun oluşması için ortada bir durum yok. Yine de içinize sinmesi için başka arkadaşların da görüşüne başvurunuz.
    Evet hocam 650 watt 80+ psu var ve bütün herşey için teşekkür ederim sana ve diğer cevap veren herkese. Şu an bakmaya başladım zaten birkaç tane güzel garantili kart bulmuştum herhalde onlardan birini alıcam. Bu mesajı ne zaman görürsün bilmem ama iyi akşamlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.