Arkadaşlar bana ekran kartı tavsiye edebilirmsnz.İstediğim özellikler: -Şuan ki oyunları rahatlıkla kaldırabilsin -1 2 seneye kadarki oyunlarıda kaldırabilsn -Tutulurbir model olsn(Tanınmış Model olrsa daha iyi olr)
benim ati almadığı oıyun görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
benim ati almadığı oıyun görmedim
model olrak tavsiye verirsenz yani detaylı bilgi olrak açıklarsanız daha ii olr
quote:
Orijinalden alıntı: PrestiqE
model olrak tavsiye verirsenz yani detaylı bilgi olrak açıklarsanız daha ii olr
Alıntıları Göster
tul vtx hem ucuz hem kalıtelı
Alacağın ekran kartının bilgisayarınla uyumlu olup olmadığını bilmemiz gerekiyor bu yüzden bilgisayarının özelliklerini belirtmen gerekiyor ki teknoloji cahiliyim
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
Alıntıları Göster
beim kullandığım axle geforce 9800
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
Alıntıları Göster
Detaylı bilgi lütfen...
quote:
Detaylı bilgi lütfen...
Alıntıları Göster
agp mi istiyosun pciex mi?al sana detaylı bilgi...
quote:
Orijinalden alıntı: knightsever
Alacağın ekran kartının bilgisayarınla uyumlu olup olmadığını bilmemiz gerekiyor bu yüzden bilgisayarının özelliklerini belirtmen gerekiyor ki teknoloji cahiliyim
bende öleyim pc hakkında bildiklerim Windows XP 2 çekirdek 256 mb ddr modeli ati
quote:
quote:
bende öleyim pc hakkında bildiklerim Windows XP 2 çekirdek 256 mb ddr modeli ati
Alıntıları Göster
agp
quote:
quote:
Alıntıları Göster
çalıştıra gel dxdiag yaz.orda ilk açılan sayfada sistem modeli nin karşısındakini söyle.ardından ekran bölümünden ekran kartının adını.
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
çalıştıra gel dxdiag yaz.orda ilk açılan sayfada sistem modeli nin karşısındakini söyle.ardından ekran bölümünden ekran kartının adını.
Alıntıları Göster
bnm pc de virüs var bu laptop o yüzden bişey söleyemiicem
quote:
quote:
Alıntıları Göster
PALIT GTS250 (256Bit) GREEN 1GB DDR3 TV HDMI 16X ...GRAFİK İŞLEMCİSİ nVidia..
quote:
bnm pc de virüs var bu laptop o yüzden bişey söleyemiicem
Can peki bu beni ne kadar idare eder bi fikrin var mı ?
quote:
Can peki bu beni ne kadar idare eder bi fikrin var mı ?
Alıntıları Göster
agp olduğu için pek güncel bi kart değil.artık agp kartlar çıkmıyo pek.senin için en karlısı anakartınıda değiştirmek olucaktır.tabi geleceği düşünürsek.
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
agp olduğu için pek güncel bi kart değil.artık agp kartlar çıkmıyo pek.senin için en karlısı anakartınıda değiştirmek olucaktır.tabi geleceği düşünürsek.