Şimdi Ara

TAVSİYE ETTİĞİM ŞAMPUAN MARKALARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
12
Favori
31.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Hocam şuan saçlarım çok kısa yazın 4 numara yapmıştım işte 2 ay geçti ancak kısa. Bende uzatıcam saçları yani 8-10 cm yapıcam. İnce telli ve mat saçlarım hacimlendirici şampuan veya başka ürün tavsiyen var mı?

Bonacure volume boost, kerastase volumifique, goldwell dualsenses ultra volume.
  • Arkadaşlar merhaba kerastase chronologiste aldım daha ikinci yıkamamda kafamda nerdeyse hiç olmayan kepek oluşmaya başladı çok fazla kepek var sizce neden böyle olmuş olabilir. Yaklaşık 3 yıldır head shoulders komple bakım kullandım yeni bir şampuana geçtiğim için olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En temizi İpek :)
  • logona isimli bir şampuan var arkadaşlar bilmem kullananız oldu.yanlış anlaşılmak istemem .sadece araştırdım ve şampuanın içinde herhangi bir zararlı maddenin bulunmadığını öğrendim ve yakın zamanda bir denicem.en son keraste homme serisini denicektim onun içeriğinde de zararlı kimyasallar olduğunu ve hassas cildlerde allerji yapabileceğini öğrendim.kullandığımda size etkilerini akataracağım.umarım saç derisinin nem dengesini koruyup saçı canlı gösteren bir şampuan buluruz.çoğu zaman önceleri bunu yapıp günden güne saçı yıpratıyor.
  • Merhaba hocam
    Ben 4 senedir wax ve spreyler kullanıyorum.Saçım son zamanlarda cok yıprandı ve seyrekleşmeye başladı sacımı kısaltıp bir sure waxlardan uzak durmayı düşünüyorum.Bu sürede bana yogunlaştırıcı şampuan önerebilirmisiniz.Birde saçımda seboraik dermatit var onuda vichy şampuanla kontrol ediyorum.Bü ürünü bıraktıgımda aşırı kepeklenme oluyor.İki ürünü nasıl kullanabilirim.Hocam birde saclarım cok yağlı.Yardımcı olur musunuz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_0101 -- 12 Kasım 2016; 12:39:5 >
  • En iyi sampuan yok bence hepsi ayni

•  TAVSİYE ETTİĞİM ŞAMPUAN MARKALARI TAVSİYE ETTİĞİM ŞAMPUAN MARKALARI TAVSİYE ETTİĞİM ŞAMPUAN MARKALARI

Şu ana bir çok markayı kullanıp ve satmakla beraber naçizane 3 marka üzerinde duracağım...

erkek ve kadın saçlarında yağlılık problemi varsa (özellikle erkler için) BC Derin Temizleme
    erkek saçlarında beyaz çok ise, kadın saçları ise platin tonlarında ise Kaaral Baco Gümüş ...
    aşırı derecede yıpranmış kadın saçlarında ise Kaaral Maraes...

markalar ve kullanımları ile ilgili sorular olursa cevaplarım...

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Bu kerastaseyi nerde bulabilirim hocam erkek tipi sac dokulmeleri icin ne onerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorsing

Bu kerastaseyi nerde bulabilirim hocam erkek tipi sac dokulmeleri icin ne onerirsiniz

Kerastase satmayan salon yok nerdeyse, homme serisi.
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Sorununuz kepek değil, kepeğe karşı şampuanlar işe yaramaz.

Şunu deneyin: neutrogena t/gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba öneriniz için teşekkür ediyorum yaklaşık altı aydır Vichy Dercos Yeşil şampuan kullanıyorum şu anda kepek problemim sıfır hiç yok dökülmelerim var ancak eskiye nazaran azaldı yıllardır kurtulamadığım kepek probleminden bu şampuan sayesinde yaklaşık bir hafta içerisinde kurtuldum

• Sacimda buyuk bi problem yok cok sukur ama son zamanlarda cansizlasti ve kirilmaya basladi. Pantene temel bakim sampuani ilk aldigim zamanlar sacimi bayagi guzellestirmisti ama etkisi kayboldu nedense. Sampuan onerisi bekliyorum senden hocam. Kerastase gibi her yerde satilmayan ve pahali olan bir seyler aramiyorum simdilik, fiyat ve bulunabilirlik uygun olursa iyi olur, elseve i deneyesim var mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 9 Aralık 2016; 2:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Sacimda buyuk bi problem yok cok sukur ama son zamanlarda cansizlasti ve kirilmaya basladi. Pantene temel bakim sampuani ilk aldigim zamanlar sacimi bayagi guzellestirmisti ama etkisi kayboldu nedense. Sampuan onerisi bekliyorum senden hocam. Kerastase gibi her yerde satilmayan ve pahali olan bir seyler aramiyorum simdilik, fiyat ve bulunabilirlik uygun olursa iyi olur, elseve i deneyesim var mesela.

Gliss öneririm, küçük kardeşim kullanıyor saçları çok iyi

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Gliss kullandim zamaninda ama saclarimi yaglandirdi. Zaten biraz yagli saclara sahibim, gliss bu durumu daha da arttirmisti.

• 3D men kullanmıştım uzun süre saçlarımı toz gibi inceltti daha sonra head&shoulders kullandım az daha iyi oldu saçlarım (yani kötünün iyisi )
    Gliss i aldım mahfetti diyebilirim saçlarımı toz gibi inceltti paketi bitirmeden çöpe attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizgari

3D men kullanmıştım uzun süre saçlarımı toz gibi inceltti daha sonra head&shoulders kullandım az daha iyi oldu saçlarım (yani kötünün iyisi )
    Gliss i aldım mahfetti diyebilirim saçlarımı toz gibi inceltti paketi bitirmeden çöpe attım

Silikon olmadığı için saçları doğal gösterir

• Merhaba saçlarım kalın telli,dalgalı o yüzden düzleştirici özellikli şampuan arıyorum.

Şuan BC Bonacure Mükemmel Kontrol kullanıyorum genel olarak memmunum ama biraz daha iyisi olabilir diyorum.

O yüzden Loreal Liss Unlimited Asi Saçları Yatıştırıcı Şampuanı veya Kerastase Discipline Bain Fluidealiste düşünüyorum sizce nasıldır?Saçta dökülme yapar mı?

Veya başka tavsiyeleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri204 -- 12 Aralık 2016; 16:2:24 >
  • Dostum her şeye kılıf uyduruyorsun saçımın doğal şampuansız halini de biliyorum ama gliss ve 3D men gerçekten toza çevirdi
    bonacure volume den memnun kaldım ama gliss ve 3D men berbattı

• Faydalı konu teşekkürler
  • Arkadaşlar saçlarım seyrek değil fakat ince telli seyrekmiş gibi duruyor şuan zeytinyağlı sabun kullanıyorum fakat saçlarım inanılmaz cansızlaştı baygın baygın hep ne önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.