Şimdi Ara

Tavsiye Ettiğiniz Bir Yarış Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşıldığı gibi güzel, sağlam bir yarış oyunu arıyorum. Bu tür oyunlara ilgim yeni yeni artmaya başladı. Çok bilgisizim bu konuda. Grafikleri, gerçekçiliği herşeyiyle 4 4 lük bir oyun arıyorum. Yeri geldiği zaman sizinle online da yarışmak isterim :) Oyunu söyledikten sonra o oyuna en çok uyan direksiyonuda söylerseniz sevinirim, yarışırken manuel vites tercihim. 250 tl yi geçmezse sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• GRID
    NFS:Shift
    Burnout Paradise
    Test Drive Unlimited

Bunlar aklıma geldi şimdilik.

Hepsi çok iyi oyunlardır.
  • bir de hard truck mı ne öyle bir oyun vardı. herkez güzel diyor. dene derim.
  • eywallah hocam nfs shift hosuma gitti, bi deniyeceğim teşekkürler ilgin için.
  • grid i tek geçerim araba yarışı platformunda hem tek kişi kariyer modu, hem de online modunda hiç bir araba yarışı bu kadar sarmamıştı açıkçası beni.

direksiyon tercihinde ise en çok tutulan logitech momo ve g25 modelleri, bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 9 Kasım 2009; 19:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

grid i tek geçerim araba yarışı platformunda hem tek kişi kariyer modu, hem de online modunda hiç bir araba yarışı bu kadar sarmamıştı açıkçası beni.

direksiyon tercihinde ise en çok tutulan logitech momo ve g25 modelleri, bakmanızı tavsiye ederim.

saolasın hocam..

vur dedik öldürdün g25 pahalı kaçtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.