Şimdi Ara

Tavsiye Ettiğiniz Mp4 modelleri :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
9.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ingoo in-970s. incelemesi imzamda var. dışa ses verir ancak cüzi miktarda . sırf dışa verilecek ses için alıyorsan alma ya da istanbulda isen git gör dinle öyle al. hepsiburadada 4 gb 150 tl, 8 gb 190.
  • Kardesim Düsündüm,Alırsam dısa ses vermeyen arkadasların dediği gibi hoparlör bağlarım olur biter :)

ingoo in-970s için tsk :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolsm

Kardesim Düsündüm,Alırsam dısa ses vermeyen arkadasların dediği gibi hoparlör bağlarım olur biter :)

ingoo in-970s için tsk :)

rica ederim.
  • Bende İngoo İn-970s Alcaktım Ama Geçen Bİ Arkadaşım Aldı Ben Fazla Beğenmedim Creative Zen 2gb Veya Psp Almak İçin Para Biriktiriyorum Ama Karar Veremedim Hangisi Daha İşime Yarar
  • creative zen vision w:60 gb demek isterdim ama artık türkiyede bulunmuyo benimkide bozuldu dandik bi lemon 80gblıkla değiştirdi gold. idare ediyoruz napalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

creative zen vision w:60 gb demek isterdim ama artık türkiyede bulunmuyo benimkide bozuldu dandik bi lemon 80gblıkla değiştirdi gold. idare ediyoruz napalım.

merhaba. isteginiz dogrultusunda degiştirildiyse birşey diyemem ancak normal bir durumda firma degiştirme yerine para iadesi yapmak zorunda eger aleti tamir edemiyorsa. teknosa gibi bazı firmalar böyle durumlarda hediye çeki veriyor. haklarından bihaber tüketiciler bu durumu sineye çekip kabul ediyor. aslında bu uygulama yasaktır. gerekli mercilere şikayet ettiginizde hem paranızı alırsınız hem de firmaya ceza yazılır.
  • NEXT&MEiZU YE-M6 8GB FM RADYOLU MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ(8 GB)

Beyler bu modele hoparlör bağlanabiliniyor mu ??

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-8gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu8-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-8GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolsm

NEXT&MEiZU YE-M6 8GB FM RADYOLU MP3/MP4 PLAYER - TÜRKÇE MENÜ(8 GB)

Beyler bu modele hoparlör bağlanabiliniyor mu ??

http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-8gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu8-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49865&SKU=BD49865-8GB

meizu konularından birinde hoparlör görmüştüm baglanan. türkiye'de bulunmayabilir. o zamanlar turkuaz29ist nickli arkadaş getiriyordu.

• lemon markalı bişey alma, tavsiyem budur
  • philips gogear azure nasıl ?
  • Konu hortlatmak bu olsa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.