Şimdi Ara

(Tavsiye) HD 7850 yerine önerebileceğiniz kartlar neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen yaz topladigim sistemde asus 7850 1gb modelini almistim. Kart suan ki oyunlar acisindan kotunun iyisi bir duruma geldi malumunuz. Orta seviye ayarlarda halen sorun yasamasamda oyunlarda (far cray 4- Gta 5) ani fps kayiplari can sikmaya basladi Zaten bu seneden sonra cikacak yeni nesil oyunlarda da miladini dolduracak.

Bu sebeple yeni bi kart arayisina girdim. Aklimda ki model de Gtx 970.

Amd r9 serisi kartlar hakkinda yorum yapacak olsaniz neler soylersiniz ?

Acikcasi 970'in uzun sure beni goturecegini dusunuyorum. Ama canimi sikan bi nokta var oda cw sorunu. Gtx970 modelinin tum markalarinda bu sorun memevcut mu ? Bas agritmamasi ve garanti sureciyle ugrasmamak acisindan marka olarak hangisini tercih etmemi onerirsiniz ?

Birde tercihinize oc performansi acisindan da deginirseniz memnun olurum.

Sistemim ise;

Islemcim Fx8150

Ram 8 gb 1600mhz

700W psu

hyper 212 evo islemci sogutucu.

Tekrar iyi gunler.

Edit: Belirtmeyi unuttum, maksimum verebilecegim miktar 1500 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoztr -- 16 Nisan 2015; 9:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o islemciye gtx970 olmaz onun yerine en iyi amd 280 alabilirsin ya da overclock sevmem diyorsan 280x olabilir.280'in oc performansi iyidir.gtx970'teki cw sorunu her markada var sans isi cikmamasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

o islemciye gtx970 olmaz onun yerine en iyi amd 280 alabilirsin ya da overclock sevmem diyorsan 280x olabilir.280'in oc performansi iyidir.gtx970'teki cw sorunu her markada var sans isi cikmamasi.

Olmaz demenizin sebebi nedir hocam ? Darbogaz yaratacagini dusunmemistim ben, kaldi ki kullananlar da var bu ikiliyi

• olmaz dememin sebebi kendi tecrubemdir baskalarinin dediklerine gore degil.ben 8320 4.4 ghz ve 280x kullaniyorum karta oc yaptigimda islemci zor bela yetiyor.970 kartinda, islemciye oc de yapmiyorsan bir de vishera degil sendeki bence kesin sorun yapacaktir.kullanan var diye sen de ayni kuyuya atlamak zorunda degilsin ben takamazsin az verimle kullanamazsin demiyorum tam olarak yetmez o islemci o karta diyorum ama sen bilirsin.
  • quote:

olmaz dememin sebebi kendi tecrubemdir baskalarinin dediklerine gore degil.ben 8320 4.4 ghz ve 280x kullaniyorum karta oc yaptigimda islemci zor bela yetiyor.970 kartinda, islemciye oc de yapmiyorsan bir de vishera degil sendeki bence kesin sorun yapacaktir.kullanan var diye sen de ayni kuyuya atlamak zorunda degilsin ben takamazsin az verimle kullanamazsin demiyorum tam olarak yetmez o islemci o karta diyorum ama sen bilirsin.

Islemcim suan oc yapilmis halde, 4.30ghz stabil calisiyor. Saol onerin ve yorumlarin icin.

Ama Baskalari kullanip performans aldigi icin zaten alip kullanicam bunda abes bi olay yok, konu acma sebebim de bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakoztr

quote:

olmaz dememin sebebi kendi tecrubemdir baskalarinin dediklerine gore degil.ben 8320 4.4 ghz ve 280x kullaniyorum karta oc yaptigimda islemci zor bela yetiyor.970 kartinda, islemciye oc de yapmiyorsan bir de vishera degil sendeki bence kesin sorun yapacaktir.kullanan var diye sen de ayni kuyuya atlamak zorunda degilsin ben takamazsin az verimle kullanamazsin demiyorum tam olarak yetmez o islemci o karta diyorum ama sen bilirsin.

Islemcim suan oc yapilmis halde, 4.30ghz stabil calisiyor. Saol onerin ve yorumlarin icin.

Ama Baskalari kullanip performans aldigi icin zaten alip kullanicam bunda abes bi olay yok, konu acma sebebim de bu zaten.

Biraz dar boğaz yapabilir ama sizin için sorun değilse alınabilir.
    Asusda cw sorunu daha az onu alabilirsiniz

• Hocam zamanında bende 2 GB DCUII kullanicilari dim CF kurulumda çok iyi kartlardi sattığı ma pişman oldum
    O zaman alacaklara 2 GB almayi öneriyordu herkes

Tavsiye olarak işlemcinin biraz zayıf kalır sanki 970 e onun yerine ucuza bi 280 iyi gider bence

bu arada dolar kurunu hatırlatalım 1$=2.72TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -ForeverY- kullanıcısına yanıt

O kartı o gün almalıymışım 😅

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.