Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben lise2 öğrencisiyim. Seneye mağlum bölüm seçicez. Dil seçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden benim laptopda şiir ve yazılar dinlemem, dizi izlemem, arşiv yapmam, grammer çalışmam için bilgisayar lazim. Ben oyun oynamam, sevmem de bilgisayardan beklentim hızlı olsun, videolari kasmasın(720). Yani daha ne beklenir bilmem ama sitelerde çok dolaşırım, araştırma yaparım. Program indirmeyi severim. Umarim, ihtiyaçlarımı anlatabilmişimdir. :)

Bütçem: 1000-1500 (ev kredisi var, babamin üstünde gitmek istemiyorum, bu yüzden siz yinede en düşük fiyatlarda önermeye bakın :)) şimdiden teşekkür ederim Kredi kartı ile alacağım güvenilir site olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

Merhabalar ben lise2 öğrencisiyim. Seneye mağlum bölüm seçicez. Dil seçmeyi düşünüyorum. Bu yüzden benim laptopda şiir ve yazılar dinlemem, dizi izlemem, arşiv yapmam, grammer çalışmam için bilgisayar lazim. Ben oyun oynamam, sevmem de bilgisayardan beklentim hızlı olsun, videolari kasmasın(720). Yani daha ne beklenir bilmem ama sitelerde çok dolaşırım, araştırma yaparım. Program indirmeyi severim. Umarim, ihtiyaçlarımı anlatabilmişimdir. :)

Bütçem: 1000-1500 (ev kredisi var, babamin üstünde gitmek istemiyorum, bu yüzden siz yinede en düşük fiyatlarda önermeye bakın :)) şimdiden teşekkür ederim Kredi kartı ile alacağım güvenilir site olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum:)

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b21f45c-notebook?keyword=b21f45

bu modele bakabilirsin

• Pc depoyu tavsiye etmem

• @c63_AMG güzelmiş hocam, fredoss format atmayi bilmiyorum ama denerim.

@DonanımHaberTavsiye teşekkür ederim hocam. Neden olduğunu açıklar mısınız?

@linksir linux ve amd hoşuma gitmiyor hocam bir Windows kadar iyi değil. O formatla çözülürde ekrab kartı nvidia olmasını yeğlerim :) tavsiye ettiğiniz, zahmetiniz icin tesekkur ederim :)

@denizvemarti hocam bilgisayarlar cok guzel gerçekten ama bütçemi aşıyor :/

• http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-3543-b20f45c-pmu400601 yeni nesil işlemci ve fiyatıda çok uygun bi incele istersen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Dell tavsiye almak istiyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @DonanımHaberTavsiye hocam yasa gereği geri alması gerekmez mi?

@SaD1453 hocam Laptop cok hosuma gitti. 9 taksitte var. İnşallah biraz daha düşer fiyatları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortal112 -- 28 Şubat 2015; 11:58:38 >
  • Updullah

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal112

@DonanımHaberTavsiye hocam yasa gereği geri alması gerekmez mi?

@SaD1453 hocam Laptop cok hosuma gitti. 9 taksitte var. İnşallah biraz daha düşer fiyatları :)

İnternet satışlarında 14 gün içinde cayma hakkını kullanabilirsiniz. Bunun için ürünün tekrar satılabilir özelliğinin kaybolmaması gerekiyor. Ambalaja zarar veriseniz, aparatlardan biri eksik olursa vs.. hakkınız yanar.
    Aldığınız ürünün arızalı olması durumunda satıcı firma sizden yetkili servis raporu isteyebilir. Yani servis ürünün arızasını onaylayıp değişmesi gerektiğini yazan bir rapor vermeli.
    Cep telefonlarındada 1 gün dahi olsa sim kart taktıysanız, herhangi bir wifi ağ tanıttıysanız cayma hakkını kullanamıyorsunuz.
  • Bu modeli seversin bence bir incele f/p ürünü

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g5070-59-415099-pmu352143
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    Hocam i3 kullanmak istemiyorum. Birde ekran kartı markası AMD sizce iyi mi ben iyi değil diye biliyorum da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.