Arkadaşlar mp3 player alcağım ama bu konuda fazla bilgili değilim. İstediğim özellikler:
Şık, Yeni nesillerden, ekranı renkli, fotoları gösteren, Bass-tiz ayarı yapılabilen ve basları iyi verebilen, Her türlü veri taşıyabilecek (HDD olması gerekiyor galiba bunun için), Şarkı yüklemesi zor olmayacak(hatta sürükle bırak olsun daha iyi).
Üst sınırım 350 ytl ama siz yine de tavsiye edebileceğiniz tüm aletleri yazın.
En iyi aday Philips go gear 6gb'ydi ama o başlığa da en son kötü şeyler yazıldı, sonra kullananlar cevap da vermedi.
Bir de Creative zen neeon 2 var ama Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum.
Kardeş bir sürü tavsiye topici var.Her yeni üyenin tavsiye başlığı açtığını düşünebiliyor musun?Biraz ara seçenekler arasında sormak istediğin soru var ve cevabını bulamamışsan buraya yaz.Ne bu ya başlık kirliliği.
Başlıkları herhalde aradım.Benim istediğim özelliklerin tamamını açıkça söyleyen bir başlık yoktu.
Bir tek arkadaşımda go gear var, onun dışında da marka bilgim yok.Creea, cowon onlar tam ne yapar güvenemiyorum da.
Bunu konuşacağına aklından geçen bir iki bir şey yazsaydın.
Kardeş konulara bak.MP3 player konusunda bu topic tam bir bilgi bankası aradığını bulamaman imkansız.
Arkadaşım ßiras Saßır... * CREATIVE 40 GB JB ZEN TOUCH MP3 PLAYER (199 USD + KDV 338,14YTL (KDV Dahil))TIKLA! * CREA A9 1 GB SİYAH (219 USD+KDV 372,12YTL (KDV Dahil)) TIKLA! * SAMSUNG YEPP YPT9BQ 2 GB SİYAH (288 USD+KDV 489,37YTL) ßiraz pahaLı ama :))TIKLA! Daha onLarca ürün var. ßiras araştır...
wand ın yazdıgı zen touch bayagı iyi gibi..fiyatı da çok cazip..ama sana önerim ipod nano falan alma..çünkü alan arkadaşlarım hayalkırıklığı diyorlar..verdiğin paraya değcek bişisi yokmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: southparkturkey
Kardeş bir sürü tavsiye topici var.Her yeni üyenin tavsiye başlığı açtığını düşünebiliyor musun?Biraz ara seçenekler arasında sormak istediğin soru var ve cevabını bulamamışsan buraya yaz.Ne bu ya başlık kirliliği.
doğru söylüyor bence de +1
tabii ki SAMSUNG YH-J70 20GB FM RADYOLU MP3 PLAYER + SES KAYIT indirimdeyken alınır
iriverlardan biri tavsiyemdir h10 yada u10 vs vs fakat türkiyede yok amerikadan getirtebilirsin.sebebide amerikadan türkiyeye ipodun geldiği mağzalara iriver gelmiyo.cowonu baya tavsiye ediyolar fakat aleti bilmiyorum.creative zen touch iyidir ama biraz büyük diye hatırlıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme