forumu okudum alişveriş sitelerindeki yorumlari okudum iyice kafam karişti 400tl ye kadar önerebileceginiz 2.7' lik ekrana sahip dijital fotograf makinasi ariyorum.
bunlardan bi tek s220 dusunulebilir gerisi toptan hikaye hele kodak ın yanına bile yaklasma ... biraz da ben kafanı karıştırayım senin Olympus fe-370 5x optik zoom var 8 mp nikon haricindekilerin hepinden cok daha kaliteli mp dusuk olmasına ragmen.. samsung NV9 5x optik zoom 10.2 mp Dual IS ozelligi var ( 0 gren yani cok net resimler ) tavsiye ederimm Casio Z-2 3x optik 12.1 mp bu da oldukca guzel
baska yorum yapacak arkadas yok mu? fujifilm j50yi nasıl bilirsiniz?
kdeş eğer istanbula gelme imkanın varsa o paraya sony w290 alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
o fiyata nereden alabilirim peki? 600tl lik makina dedigin.
quote:
Orijinalden alıntı: Rekuroy
quote:
Orijinalden alıntı: cankart
o fiyata nereden alabilirim peki? 600tl lik makina dedigin.
ben elimdeki makineyi almadan önce w290 araştırdım gerçekten cok güzel bi makine fakat bütcemi artıtp başka makine aldım doğubankda 450 tl civarında eğer alacak olursan seni bi yere yönlendirebilirim yardımcı olacaktır
üç kuruş fazla ver garantili al
wal ben artık garantiyi o kadar önemsemiyorum neden diyecek olursan özellikle fotograf makinesinde arızayı bi şekilde kullanıcıya yüklüyorlar zaten düşürüp sy kaçırmadığın sürece kolay kolay hiçbir makine arıza vermiyor
katılmıyor degilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme