Güzel bir telefon. Ama benim bu kadar yüksek özellikli bir telefona ihtiyacım yok. Yani telefondan internete girmem, oyun oynamam, uygulama muygulama pek kullamam, e-mail pdf dosyaları vs için telefonu kullanmam bu tür işler için bilgisayar kullanırım,gps e ihtiyacım yok, ayrıca dokunmatik olup olmaması fark etmez ama pil ömrünün uzun olmasını istiyorum dokunmatik olması buna tezat oluyor sanıyorum kısıtlı bilgimle. Dediğim gibi şöyle gündelik kullanım için 3-5 mp bi kamerası olsun, müzik dinleyebiliyim(bunu nerdeyse hepsi karşılar), kullanımı hızlı olsun bu kadarcık .
hocam nokia x2 al o zaman senin ihtiyaçlarını karşılar sanırım
Sony Ericsson Hazel yada ELM sizin işinizi rahatlıkla görür Elmi eşim kullanıyor hergün bolca konuşuyoruz iş yerinde arıyorum 4 gün gidiyor şarjı kamerasıda gündelik için gayet yeterli videosuda çok güzel kulaklık sesi menüleri herşeyi ile tam aradığınız cihaz Hazelde öyle..
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
Nokia X2, nokia X3, samsung galaxy gio üzerinde duruyorum artık birini alıp kullancam heralde yeter bıktım inceleme, yorum, video ,inceleme,yorum...
quote:
Orijinalden alıntı: ommuay
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
Nokia X2, nokia X3, samsung galaxy gio üzerinde duruyorum artık birini alıp kullancam heralde yeter bıktım inceleme, yorum, video ,inceleme,yorum...
kafana en yatanı al hocam çok araştırmakta kafa bulandırıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme