Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazel'i düşünmüyorsunuz sanırım. Hepsiburada wave II de kampanya yapmış 739 liraya satılıyor stoklarla sınırlı.Kaçırılmayacak bir fırsat sizin için

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Hazel'i düşünmüyorsunuz sanırım. Hepsiburada wave II de kampanya yapmış 739 liraya satılıyor stoklarla sınırlı.Kaçırılmayacak bir fırsat sizin için

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s8530-wave-ii-2-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams8530w&categoryId=371946

o stoklar bi türlü bitmedi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Hazel'i düşünmüyorsunuz sanırım. Hepsiburada wave II de kampanya yapmış 739 liraya satılıyor stoklarla sınırlı.Kaçırılmayacak bir fırsat sizin için

Güzel bir telefon. Ama benim bu kadar yüksek özellikli bir telefona ihtiyacım yok. Yani telefondan internete girmem, oyun oynamam, uygulama muygulama pek kullamam, e-mail pdf dosyaları vs için telefonu kullanmam bu tür işler için bilgisayar kullanırım,gps e ihtiyacım yok, ayrıca dokunmatik olup olmaması fark etmez ama pil ömrünün uzun olmasını istiyorum dokunmatik olması buna tezat oluyor sanıyorum kısıtlı bilgimle. Dediğim gibi şöyle gündelik kullanım için 3-5 mp bi kamerası olsun, müzik dinleyebiliyim(bunu nerdeyse hepsi karşılar), kullanımı hızlı olsun bu kadarcık .

• hocam nokia x2 al o zaman senin ihtiyaçlarını karşılar sanırım
  • Sony Ericsson Hazel yada ELM sizin işinizi rahatlıkla görür Elmi eşim kullanıyor hergün bolca konuşuyoruz iş yerinde arıyorum 4 gün gidiyor şarjı kamerasıda gündelik için gayet yeterli videosuda çok güzel kulaklık sesi menüleri herşeyi ile tam aradığınız cihaz Hazelde öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

hocam nokia x2 al o zaman senin ihtiyaçlarını karşılar sanırım

Nokia X2, nokia X3, samsung galaxy gio üzerinde duruyorum artık birini alıp kullancam heralde yeter bıktım inceleme, yorum, video ,inceleme,yorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommuay

quote:

Orijinalden alıntı: BeogalogeoL

hocam nokia x2 al o zaman senin ihtiyaçlarını karşılar sanırım

Nokia X2, nokia X3, samsung galaxy gio üzerinde duruyorum artık birini alıp kullancam heralde yeter bıktım inceleme, yorum, video ,inceleme,yorum...

kafana en yatanı al hocam çok araştırmakta kafa bulandırıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.