< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tavsiye istiyorum. Boyalı araç (2. sayfa)
-
-
Sceniclerin o kasasında kronik gösterge panel arızası var. Çoğunda panel değişmiştir...
Nerden mi biliyorum . Sıfırdan alınmış 2006 1.6 Scenic vardı şirkette . 110 bin civarlarında paneli yetkili serviste değişmiştik. 2016da 70 bin kmde sattık ama değişimi söledik.
Bu sorunu yazacaktım ama zaten vazgeçmişsiniz.
-
Siz kafayı yemissiniz net. Araba 16 yasinda neyin peşindesiniz. Dostum al arabayı götür ustasina komple motor alt takım mekanik göster onaylat. Otobana cik ver 160 170 bak bakalim araba sapıtıyor mu. Hatasız araba mekanik olarak kusursuz olsa bile komple agir bakimi lastigi yag bakimi 10 bin tutar. Ki çoğu hatasiz araba sözüm ona zerre bakim yapilmadan satılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiralama şirketi olan bir arkadaşım üç yıl önce İntercity2'den bir tane Fluence almak için tanıdığı galericiye vekalet veriyor. - O araç teslim edildi. 70k km'de üç yıldır saat gibi çalışıyor. Sadece periyodik bakıma giriyor. - Galerici İntercity'den Fluence'i alıyor. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ancak İstanbul'dan ayrılmadan önce arkadaşı arıyor, abi bir tane daha otomatik Fluence var, kaçırma temiz diyor hem İntercity'e göre daha uygun fiyatlı. Arkadaş galericiye güveniyor. O aracı da alıyor. İkinci Fluence de teslim edildi. O araca konu başındaki ekspertiz raporu gibi bir rapor çıkardı sanırım. Aracın önünü ön cama kadar yeniden yapmışlar. Seyir halinde tren sesi gibi alttan ses geliyor. Yalıtım eksik. Direksiyon muhafazası Japon yapıştırıcı ile birleştirilmiş. Direksiyon sürtüyor. Kısaca pert. Araç bir hafta çalıştı ve tüm sistemi çöktü. Galerici, abi tüm sıkıntıyı çözeceğim dese de yapılan müdahale yeterli olmadı. Arkadaş cebinden üstüne 30 bin lira daha para harcadı. Sorunlar çözülmedi. Ara sıra tüm sistem bir anda arızaya geçmeye devam ediyordu. Arkadaşım düştüğü duruma çok üzülmüştüm. Ülkemizde ikinci el araç alırken bir tanıdık da olsa galericiye kesinlikle koşulsuz güvenmeyeceksin. İkincisi eskiden ikici el araç alırken 100 bin km altı olmasına çok dikkat ederdim. Km de önemli zira oraya gelmeden önce onlarca bakılması gereken yer var.
-
boyayı dert etmeyin. yamukluk, yürüyende aksilik olmadığı sürece problem olmaz. yinede piyasanın altına almaya çalışın, gidipte orijinal parası vermeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X