Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum. Samsung P2250 ile p2370 arasında kaldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğiniz gibi 23" textlerin okunması açısından daha iyi. Ama ben zaten opera browser'da artı tuşuna basarak büyütüyorum yazıları arada sırada.
    Onun dışında backlight bleeding olmaması 2250'nin bence en büyük avantajıdır. Tabi bir de fiyatı.
  • textlerin okuma kalitesini düşünmeyin bence aynı çözünürülükte 23'; nokta aralığı olarak daha geniş olacak yani daha kötü gözükecektir (özellikle oyunlarda) bence ghosting b.b. çok daha önemlidir nede olsa iğrenç TN panele mahkum ediolar bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: morin

Bu arada yeni fark ettim ki çok hafif bir ses geliyor monitörden. Gecenin sessizliğinde duyabiliyorsunuz. Bu Samsung'a mı has yoksa diğer marka lcd'lerde de var mı bilemiyorum.

Nasıl bir ses arkadaşım açar mısın biraz?
    Bende yeni aldım daha 1 hafta oldu olmadı ama içime sinmeyen şeyler var...

1) LCd yi açtığımda sanki genleşme sesine benzeyen çıtırdama sesi gibi arada çıt-çıt yapıyor ( 40-50 saniyede bir belki biraz daha uzun )

2) dinamik kontrasta aldığımda, ekran koruyucu açıldığında ( windowsun logosu ekranın değişik yerlerinde gözüküyo -hareket ediyor- ) lcd den ince bir ses ( bip gibi ) gelmeye başlıyor ( ekran koruyucunun fon rengi siyah ) windowsun logosu hafif soluyor
    ekran koruyucudan çıktığımda düzeliyor bip sesine benzer devamlı ses geçiyor

3) Explorerda dosya, düzen , görünüm, sık kullanılanlar, araşlar, yardım ın olduğu araç menüsü sağa doğru gidildikçe sarımtırak bir renk oluyo ( başka biri yazmıştı bu sorunu, bende dikkat ettim bendede var )
    ama bu sarımtırak rengi başka yerde göremedim yada farkedemedim.
    arada çıkan genleşme sesini ( çıt gibi bir ses ) şuan yazı yazarken bile arada duyabiliyorum... ( ısınınca sanki biraz çıtlamanın aralıkları uzuyor ).

Umarım anlatabilmişimdir. Bu konular hakkında bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.