Teşekkürler. Ama galiba alacağım p2250'yi. Çünkü backligh bleed sinir olduğum bir şey ve sadece Samsungun bu modelinde görmedim.
Bir de ilginçtir, Vatanda en son 530 liraya düştüler p2370 için. halbuki diğer yerlerde 630 gibi bir fiyatı var genelde. P2250 de 420 lira. Ve bu fiyatlara 5 de taksit yapıyorlar karta. Neyse...
Son soru, P2250 alıp da memnun kalmayan var mı diyeceğim ama kimse var demiyecek.
Dediğin gibi gerçekten backligth bleeding yok monitörde. Ben çok memnunum. Tavsiye ederim sana da bu monitörü.
bende p2250 ile ACER H233HA 23" arasında kararsız kaldım...
Ama bi karar verip almam lzım 2-3 güne kadar. bi öneri bekliyorum arkadaşlar.
P2250yi aldım bu gün. Vatandan 420 lira. (peşin veya kredi kartına aynı parayı yapabiliyorlar biraz zorlarsanız.). Yanımda iyi ki test programını da getirmişim bu arada. Onlarda yoktu. İlk izlenim: Genel olarak güzel, canlı, net. Yamuğunu görmedim görüntüde. Biraz aşağı yukarı eğme kafası fazla yumuşak gibi geldi. Daha sert olabilirmiş. Görüntü, İş yerindeki 700 dolarlık HP kadar iyi değil ama gene de fiyatına göre yeterli. TN panelde daha iyisi zor zaten. Altta çok hafif de olsa backlight bleeding var o bile birazcık rahatsız ediyor. İyi ki P2370 almamışım yoksa çok dert ederdim bu olayı onda.
Hayırlı olsun. P2370 o kadar kötü mü yaa, aldımı pişman olacak kadar.
"Tireal TFT Test" 'yi tavsiye ederim. 35 kblik mükemmel bir test programı.
ben de yarın p2370 ya da p2250 almayı düşünüyorum. 2250 daha parlak ama 2370 daha ekonomik diyorlar. 1 inç için 110 lira fark vermeye değer mi? Vatandan monitor alınca backbleed için geri götürsek değiştirirler mi? Eğer dediğiniz gibi p2370 sorunluysa ben de 2250 ye yöneleyim.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
"Tireal TFT Test" 'yi tavsiye ederim. 35 kblik mükemmel bir test programı.
aynen öğle
TN panel monitorlere 500 lira vermek yazık mı? PVA,LED,IPS gibi panellerin fiyatlarının düşmesini beklesem mi acaba?
Elninom, aynı şeyleri düşünmüşüz. Ama tavsiyem 2370 alma. 2250 şu an için beni oldukça tatmin ediyor.
2370 hem daha pahalı, hem back bleedingi çok bariz, hem görüş açısı birazcık daha kötü, hem nokta aralığı daha büyük. Açılan kutuyu değişmiyor Vatan. Yoksa aynı teklifi onlara yapmıştım :)
PVA'ların fiyatının düşmesi de yakın gelecekte zor. 2250 al pişman olmazsın kısaca.
P2250'yi tavsiye ederim,geçenlerde inceleme şansı buldum,gayet iyi bir monitör.
quote:
Orjinalden alıntı: morin
P2250yi aldım bu gün. Vatandan 420 lira. (peşin veya kredi kartına aynı parayı yapabiliyorlar biraz zorlarsanız.). Yanımda iyi ki test programını da getirmişim bu arada. Onlarda yoktu. İlk izlenim: Genel olarak güzel, canlı, net. Yamuğunu görmedim görüntüde. Biraz aşağı yukarı eğme kafası fazla yumuşak gibi geldi. Daha sert olabilirmiş. Görüntü, İş yerindeki 700 dolarlık HP kadar iyi değil ama gene de fiyatına göre yeterli. TN panelde daha iyisi zor zaten. Altta çok hafif de olsa backlight bleeding var o bile birazcık rahatsız ediyor. İyi ki P2370 almamışım yoksa çok dert ederdim bu olayı onda.
Hayırlı olsun.
Bu arada yeni fark ettim ki çok hafif bir ses geliyor monitörden. Gecenin sessizliğinde duyabiliyorsunuz. Bu Samsung'a mı has yoksa diğer marka lcd'lerde de var mı bilemiyorum.
Benimkinden hiçbir ses gelmiyor. Yeni aldıysan hemen irtibata geç bence nerden aldıysan.
Bu gün 2sinide karşılaştırdım. Bence kesinlikle 23'' P2370. 1920x1080 çözünürlükte 2250 de textler biraz kucuk kalıyor.
Ben de 2370 aldım. Ama 1920 1080 çözünürlüğe ne zaman alışırım bilemem. Çok geniş, bazen boynumu cevirerek ekranın oteki kosesine bakıyorum :P. 58 ekran boru degil :P
Arkadaşlar bu p2250 monitörü bende inceledim vatanbilgisayarda interneteki ile çok fark var internetten baktıgınızda bu kadar geniş oldugunu göremiyorsunuz.Vatanbilgisayarda inceledim monitörü bana kalırsa çok geniş ve üsttten çok basık bi monitör ama kaliteye diyeck yoktu.diğer 22'' monitörler böyle değil.bende bu monitörü düşünüyordum ama çok geniş ve basık oldugunu görünce samsungun 2233bw ye yöneleceğim.
Hepinizi sevindireyim P2350 monitörler de Türkiyeye geldi. 2250nin üzerinde ve 2370le aynı boyda.