Şimdi Ara

Tavsiye Lazım, Hadi Bakalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi biraz anlatayım derdimi. Benim bir sevgilim vardı. Ocak ayından itibaren 5 ay çıktım, Mayıs sonu, Haziran başı ayrıldım. Ama nedeni çok ilginç. Eski sevgilim, ilk sevgilim hatta, 2 sene sonra bana, beni sevdiğini söyledi ve 2 hafta kadar kafam karışık gezdim.(bu iki hafta ilk başta bahsettiğim kızla beraber olduğum süre içinde). O anki sevgilimle aynı şekilde devam ederken, artık nasıl bir gazsa, eski sevgilimin buluşup konuşma isteğini kabul ettim. Konuşurken bana bir anda bir şey oldu ve kızı öptüm. Bundan sonra işler iyice sarpa sardı benim için ve doğru kararın o anki sevgilimden ayrılıp, eskisine dönmek olduğuna karar verdim.(eski sevgilim onu öptüğüm sırada biriyle olduğumu bilmiyordu). 3 gün önce(yani eski sevgilime dönüşümün 3. haftasında) ona her şeyi anlattım. Kızdı ama kızmasının sebebi niye daha önce anlatmadın oldu. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ama şimdi eski sevgilim olmuş olan kızı da özlemiyor değilim. Artı, gözüm hala dışarda(başkasıyla beraberken de öyleydi, genel bir sorunum ama şimdi arttığını düşünüyorum).

Velhasıl kendimi mutlu olduğuma inandırdım ama gözümün hala dışarda olması, eski sevgilimi özlemem, kafamdaki soru işaretleri...

Ne yapmalıyım? Derdim, sıkıntım var paylaşayım dedim.

Rica ederim dalga geçmeyin.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 6 Temmuz 2011; 1:46:08 >

• biri brad pit resmi kosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse niye cevap yazmıyor. Neyse..

Hocam senin ciddi bir sorunun var bu sorunu çözmen gerekiyor ilk başta.
    2) Eski sevgiliyle yeniden başlamak mantıksızlıktır neden. Adı üstüne ESKİ yani ondan bir sebepten dolayı ayrılmışsındır. Ve bu çoğunlukla kötü sebeplerden dolayıdır ( Severek ayrılanlar yok denecek kadar az) .
    3) Yeni çıktığın kızla ayrılmasaydın keşke. Her neyse o da eski sevgilin oldu artık onunla da bundan sonra konuşmak saçmalık olacaktır. Sana tavsiyem bu ikisinide bırak yeni bir kız bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnL

Kimse niye cevap yazmıyor. Neyse..

Hocam senin ciddi bir sorunun var bu sorunu çözmen gerekiyor ilk başta.
    2) Eski sevgiliyle yeniden başlamak mantıksızlıktır neden. Adı üstüne ESKİ yani ondan bir sebepten dolayı ayrılmışsındır. Ve bu çoğunlukla kötü sebeplerden dolayıdır ( Severek ayrılanlar yok denecek kadar az) .
    3) Yeni çıktığın kızla ayrılmasaydın keşke. Her neyse o da eski sevgilin oldu artık onunla da bundan sonra konuşmak saçmalık olacaktır. Sana tavsiyem bu ikisinide bırak yeni bir kız bul.

Benim şu anki sevgilimle biraz sorunlu bir ilişkim olmuştu ama ciddi sevmiştim. Evet kötü ayrılmıştık, bir süre baya bir nefret ettim ama çok sık gördüğümden olsa gerek bir süre sonra bir şeyler hissetmeye başladım yine. E sonra o kendi gelince tutamadım kendimi. Sıkıntı şu ki onun için bıraktığım kızı da çok seviyodum, durduk yere ayrılınca çok üzüldü. Kendime kızdırmak için(kızgınlık üzüntüden daha kuvvetli bir duygudur) başka biri var falan dedim epey kızdı ama tabi onu kandırmak kendimi kandırmaktan daha kolay oldu. Şimdiki sevgilimi de(eski olanı) bırakmak istemiyorum. Gerçi biraz sıkıntılıyız ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Süt Dökmüş Kedi

biri brad pit resmi kosun

ahah dalga geçmişsin ama eğlendim. nerde hocam o günler denk geldi bakma.
  • Hocam halin çok zor vallahi . 2 kızıda seviyorsun . Karar vermekte bile insan çok zorlanıyordur eminim.. Valla diyecek söz bulamıyorum ben böyle bir olay hiç yaşamadım. 2 kızdan birisini ama daha fazla seversin hocam bunuda unutma. Bir kadehte 2 kızı düşünemezsin.
  • quote:

Hocam halin çok zor vallahi . 2 kızıda seviyorsun . Karar vermekte bile insan çok zorlanıyordur eminim.. Valla diyecek söz bulamıyorum ben böyle bir olay hiç yaşamadım. 2 kızdan birisini ama daha fazla seversin hocam bunuda unutma. Bir kadehte 2 kızı düşünemezsin.

Cidden öyle. Zaten artık şimdi eski olmuş olana dönemem, çok kızdı bana. Biraz kötü sözler de geçti aramızda(ben pek kullanmadım da). Ama yani tüm ilgimi şu anki sevgilime de yöneltemiyorum.
  • 2 kızı aynı anda sevemezsin bu tamamen saçmalıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

Hocam halin çok zor vallahi . 2 kızıda seviyorsun . Karar vermekte bile insan çok zorlanıyordur eminim.. Valla diyecek söz bulamıyorum ben böyle bir olay hiç yaşamadım. 2 kızdan birisini ama daha fazla seversin hocam bunuda unutma. Bir kadehte 2 kızı düşünemezsin.

Cidden öyle. Zaten artık şimdi eski olmuş olana dönemem, çok kızdı bana. Biraz kötü sözler de geçti aramızda(ben pek kullanmadım da). Ama yani tüm ilgimi şu anki sevgilime de yöneltemiyorum.

Sana 2 şey söyleyeceğm.

1) Şuan ki sevgilinle zaten ya %50 çok mutlu olursunuz eskisinden. ya da yine eskisi gibi ve eskisinden de kötü olursunuz . Bunlar için fazla kapılma ona. O da bir gün bırakacak gidecek. (Tabi bu her kız için geçerli değildir)
    2) Yeni bir kız bul hocam. Yeni bir kızla tanış ve ona kendini sır olarak sakla eski sevgililerine açtığın gibi hemen açma hem kalbini hem şifrelerini . Kız seni kapalı kutu bilsin bu onun sana bağlanmasını kolaylaştırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresyl

2 kızı aynı anda sevemezsin bu tamamen saçmalıktır.

2 kızla da 5-6 aylık bir geçmişim varsa severim. Yani pat diye unutmak olmuyor değil mi? Kaldı ki ben bir tercih yaptım ama rahatlayamadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wugott -- 6 Temmuz 2011; 1:49:37 >
  • hocam bence şurdayım acil gel lütfen soru sorma acil gel diye gönder
    hangisi erken gelirse onu seç ciddiyim ama kimin nerden başladığınıda öğren tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wugott

quote:

Sana 2 şey söyleyeceğm.

1) Şuan ki sevgilinle zaten ya %50 çok mutlu olursunuz eskisinden. ya da yine eskisi gibi ve eskisinden de kötü olursunuz . Bunlar için fazla kapılma ona. O da bir gün bırakacak gidecek. (Tabi bu her kız için geçerli değildir)
    2) Yeni bir kız bul hocam. Yeni bir kızla tanış ve ona kendini sır olarak sakla eski sevgililerine açtığın gibi hemen açma hem kalbini hem şifrelerini . Kız seni kapalı kutu bilsin bu onun sana bağlanmasını kolaylaştırır.

İyi diyorsun, doğru diyorsun da ben pek öyle kuul triplerine girebilen biri değilim. Daha çok ''tatlı, sevimli'' sevgili modeliyim. Sıkıntı orda. Yani kuul olacak kadar bir tipim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu Nick Tam 21 Harfli

hocam bence şurdayım acil gel lütfen soru sorma acil gel diye gönder
    hangisi erken gelirse onu seç ciddiyim ama kimin nerden başladığınıda öğren tabi

O nasıl bir taktiktir hocam yapma ya

Aslında benim derdim daha çok şu andan itibaren gerisini komple unutmak, şu anki sevgilime odaklanmak. Ama olmuyorsa ne yapacağım sorun o.
  • Bir iki fikir atsanız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.