Şimdi Ara

Tavsiye lazim kiz meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler en basindan olay soyle simdi bir kizla tanismistim ben arkadas toplasmasinda kiz eskisehirde oturuyormus falan iste konusmaya.basladik kizla aylarca konustuk yazin.baslamistik konusmaya sonra iste yilbasi gecesi cikma teklof ettim zaten artik cok yakinlasmistik belliydi bu cikmaya basladik. Sonra somestirda istanbula geldi gorustik falan daha sonra kiz ayrildi benden mesafeyi bahane ederek ben yikildim tabi hayatimda hic bu kadar sevmemistim birini. Sonra baharin sonlarina dogru aradi konustuk falan ozledigini ima etti ben de ozlemistim. Yazin istanbula geldi bulustuk cikmaya basladik. 1 ay sonra yine ayrilma muhabbeti oldu iste dayanamiyorum sen ordasin ozluyorum falan filan ayrildik. Ben yine pert tabi iste simdi eski konusmalarima bakiyodum onunla olan konusmami gordum okudum huzunlendim ama yine ara ara aklima geliyordu zaten iste profiline girdim yasadigi sehir istanbul yaziyor ben bir an dedim noluyor simdi gercekten geri istanbula mi tasinmislar yoksa oylesine mi oyle yapmis emin degilim mesaj atayim mi ne yapayim acil oneri lazim mesaj atarsam eger tasinmamissa kotu olur ikimiz icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben eskişehirdeyim numarasını alabilirim

şaka, uğraşmayın, yine aynı şeyler olacak.
  • Numarasi falan var zatende ne biliyim tek sorun mesafeydi belki gercekten tasinmissa duzelebilir her sey

• Percson kullanıcısına yanıt
    e ne duruyorsun o zaman mesaj at ve sonucu editleyerek bize haber ver takipteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya iste emin olamiyorum. Gercekten tasindiysa ve mesaj atmadigima gore tekrar isteyip istemediginden emin degilim.

• Boşuna mesaj atma.Sevseydi mesafeyi sorun etmezdi

• Percson kullanıcısına yanıt
    ya mesaj at bak seviyosan kesin at taşınmadıysa hayır diycek sadece ne düşünecegi o kadar önemli olmasa gerek baya bi geçmişiniz var sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tasinmamissa eger kendimi hatirlatarak kafasinin kariamasini istemiyorum o hatirlama hissini biliyorum bayagi kotu tekrar ayni seylerin yasanmasi bayagi kotu olur

• istabbula taşınıp sana msj atsaydı senindi, atmamışsa zaten hiç senin olmamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.