Şimdi Ara

Tavsiye : Lenova z510 vs HP Pavilion 15-n201

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , Laptop alacağım . Kapasitem 1600 tl . Sistem mühendisi olarak çalışmaktayım . Sizce iki laptondan hangisini tercih etmeliyim yada daha iyi bir tavsiyeniz varmı . Yardımcı olursanız sevinirim .

http://www.hizlial.com/hp-pavilion-15-n201st-f8s46ea-i5-4200u-16ghz-8gb-500gb-2gb-gt740m-156-windows-8-notebook/10371181?adw=1&gclid=CPPuwKuyu74CFckBwwoddg0AUA

http://www.hizlial.com/lenovo-z510-59413192-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb8gbsshd-2gb-gt740m-156-windows-81-notebook/10372541

birde bunu buldum bu da iyi gibi .
    http://sadecenotebook.com/asus-x550lb-xo114d-notebook-pmu312848

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solenopsis -- 21 Mayıs 2014; 9:41:22 >

• Bence Lenovo Z510'u tercih edin. Performans olarak biraz daha önde.
  • hp den uzak dur...... sakın ha.. döverler adamı
  • Teşekkür ederim arkadaşlar hp nin bu serisini seviyorum ama lenovo da ssdh ve 1 tb olması beni cezbediyor. Birde 2 sinde de ekran kartı 470m gddr5 ama 64 lük mü 128 lik mi bilgim yok . eğer 64lükse sıkıntı çekerim diye düşünüyorum .
  • Lenovo z510 al hp ler cok isiniyo, lenovo daha perf.li olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halloven H kullanıcısına yanıt
    Linkinizdeki laptopları inceledim .

lenovo z510 : Güzel de yorumlar yapılmış ancak freedos olarak geliyor. 30 lira fazla verip win 8.1 almak mantıklı geldi ama şoyle de bir durum var eğer sadecenotebook sitesi daha güvenilir ise işletim sistemi önemli değil ordan alabilirim .

Dell : ekran kartı gt750m olması ilgimi çekti ama hdd si 500gb ve ramı 6 gb olması dezavantaj olarak görüyorum . Ama dell olsun ,lenovanın malzeme kalitesi kötü 1 2 sene fazla kullanırsın diyorsanız onu da seçebilirim .

ilginiz için minnettarım . Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Ideapad Gaming 3 Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: solenopsis

lenovo z510 : Güzel de yorumlar yapılmış ancak freedos olarak geliyor. 30 lira fazla verip win 8.1 almak mantıklı geldi ama şoyle de bir durum var eğer sadecenotebook sitesi daha güvenilir ise işletim sistemi önemli değil ordan alabilirim .

Dell : ekran kartı gt750m olması ilgimi çekti ama hdd si 500gb ve ramı 6 gb olması dezavantaj olarak görüyorum . Ama dell olsun ,lenovanın malzeme kalitesi kötü 1 2 sene fazla kullanırsın diyorsanız onu da seçebilirim .

bence lenovolar malzeme kalitesi olarak dell den aşağı kalan yanı yok.. sonuçta ikiside aynı malzemeden üretilitor. hiç bir makine ( apple hariç ) metal veya aliminyum kullanmıyor. sitenin güvenirliği konusunda forumda araştırabilirsiniz. birçok alışveriş yapan yorumcu var..ayrıca uzun süredirde yayında olduklarını biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

Orijinalden alıntı: solenopsis

bence lenovolar malzeme kalitesi olarak dell den aşağı kalan yanı yok.. sonuçta ikiside aynı malzemeden üretilitor. hiç bir makine ( apple hariç ) metal veya aliminyum kullanmıyor. sitenin güvenirliği konusunda forumda araştırabilirsiniz. birçok alışveriş yapan yorumcu var..ayrıca uzun süredirde yayında olduklarını biliyorum..

Cevaplarınız için teşekkür ederim halloven . Hp yi kafamdan sildim nerdeyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.