Herkese merhaba, Sorunum şu yeni bir kasa almak istiyorum ve kasa almanın bu kadar zor olabileceğini hiç tahmin etmezdim. Elimde 150-200 ytl civarı bir bütçe var, taksite girmeyi düşünmediğimden bu bütçeyi artırmam olanaksız. Bulunduğum şehirde malesef direk istediğim ürünü görerek inceleme şansım olmadığı için netten sipariş vereceğim. Bu yüzden burda bulunan son kullanıcılardan eğer kullanan varsa tavsiye istiyorum. Özellikle merak ettiğim konu şu an için olmasada temmuz-ağustos gibi ati nin de dx10 kartları çıktıktan sonra son model bi dx10 kart alacağım ve bu kartlarım malum büyüklükleri beni düşündürüyor. Kasada 2 harddisk olacak sanırım ekran kartının uzunlugundan dolayı sorun yaşayacağı diğer bileşenlerde bunlar. Şimdi olmuşken çok büyük olmasada cam panelli bişi istiyorum Ben bi kaç link buldum, bunlar içinde Aopen in mesela görünüşü hoşuma gitti bu kasa ile birlikte 8800 ekran kartı felan kullanan arkadaşlar var mı? Aynı şekilde Tr de sadece Mavi de görünen TT nin modeli de güzel ama burda da sorun Mavi, daha önce yapmış olduğum bi alışverişten dolayı. vs vs gibi problemler mevcut, bu linkler içindeki kasaları dx10 kartla kullanıp veya en azından test etme imkanı olan varsa çok büyük hayır işlemiş olacak. şimdiden teşekkürler. http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1799 http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=1385 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=GECR-017 bunların içine bide 25 cm fanlı chakra yı koymayı düşündüm ama oda sadece Mavi de var gözüküyor.
Ya da başka alternatif önerileriniz bütçeyi aşmamak kaydıyla?
diğerlerine bakma bile bu kasa tek onların içinde deiğerleri bunun yanında sıfır
Bimekste alışveriş konusunda tabi internet üzerinden en ufak bi bilgim yok , telefon ile sipariş demişler vs. vs. açıkcaşı bimekse de stok durumu konusunda gözümle görmeden asla inanasım gelmiyor aynı şey mavi içinde geçerli. Bahsettiğim ekran kartları matematiksel olarak verdiğim linklere sığacak ama montaj aşamasında kablolar elimdeyken çok da fazla parmaklarımla akrobatik hareketler yapmak istemiyorum, kullandığım psu kalitelide olsa da moduler kablo olmadığı için artan kablolar çok fazlalık yapacak bu kabloları kasanın bi tarafına sıkıştırabilmekte önemli benim için, tavsiye istememin asıl sebebi işte bu detaylar, firebal, snalmarketim, giga gibi firmalar ok ama işin içinde mavi felan olunca içim rahat değil. O yüzden gerçekten aopenin o modelini kullanan arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim, smilodon zaten kurulum için gayet orjinal bi tasarıma sahip gözüküyo , öte yandan çok fazla olmasada aopenin fiyat avantajı var vs. vs. Biraz daha bekleyip daha büyük bir kasa alternatifini de katabilirim ama açıkçası şu aşamada istediğim şey kasanın görünüşünün güzel ve içinin bahsettiğim donanımları taktığımda çok aşırı olmasa da rahat kablo hareketinin yapılabileceği bi kasa almak. Chakra belirttiğim firmaların herhangi birinin stoğunda olsa zaten topic bile açma gereği duymadan siparişi verirdim. Teşekkürler tavsiyeniz için
o zaman ben sana şunu tavsiye ederim üzerine bi 100ytl daha koy ve git stacker al okadar rahatki hiç sorma kasa upgrade sorunun olmaz daha inan veerdiğin paraya değer bende öyle yapacağım bende almanyadan thermaltake armor 9003 getirteeceğim yakında....