Arkadaşlar 2-3 yıl kadar oldu psp fat vardı onu satalı. Şimdi psp sevgim yeniden alevlendi şöyleki sattığıma pişman oldum denilebilir . Çok özledim . Bu zaman zarfında uzak kaldı baya şey olmuş bitmiş . Psp Go çıkmış ama eski hali çok daha güzeldi . Tekrar almak istiyorum hangi modelini alayım ne yapayım size sormak istedim..Umarım yardımcı olursunuz
Herkezin zevki ayrı tabi psp go kullanıcıları daha taşınabilir olması ve hız bakımından biraz daha hızlı olmasından ws ws özelliklerinden alır
psp 3000 serisi bende kullanıyorum şuan gayet memnunumdur ekran psp go dan daha iyi geliyor ( boyut ve oyun açısından biraz daha büyük olmasın iyi) ve elle tutuluşu bana göre oldukça iyi ama tabikide senin araştırman sonucu ve kararın sonucu hangisini almak istiyorsan onu alcaksın :)
ve başka arkadarşlarda yazarsa hangisi sana cazip gelirse onu alırsın :)
3000 ve go arasında çok büyük farklar yok.Ekran daha küçük orası büyük işlemci belki biraz fazla falan.Sen hangisiyle rahat ediceksen onu seç.Araştır.Bu biraz tercih meselesi.İkisinde incele hangisi hoşuna giderse onu seç.Kırdırıcaksan versiyon 6.35 ve altı olsun.Ona dikkat et yeter.8 gb kart alırsın keyfine bakarsın