Şimdi Ara

Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler arkadaşlar. Bu aralar Megane 2 almayı düşünüyorum aracı alırsam güzel bir sistem yapmak istiyorum. Bana 1000-1500tl yi geçmeyecek bir sistem lazım. Double veya in-dash teyp olabilir. İki adet amfi düşünüyorum birine hoparlörleri birinede bass bağlayacağım muhtemelen kapasitöre ihtiyacım olacak. Bass ne çok sert nede çok yumuşak olmalı orta birşey ama beni tatmin edecek kadar güçlü olmalı genelde hareketli şarkılar dinliyorum ona göre bir bass olmalı. Yanında yüksek ses açtığımda bozmayacak bir hoparlör takımı lazım içeride dinleyen insanıda dışarıdan dinleyen insanıda sıkmayacak birşey lazım. İnşallah çok fazla şey istemiyorumdur yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKüRLER :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3_ZoMBoY

Hepinize iyi günler arkadaşlar. Bu aralar Megane 2 almayı düşünüyorum aracı alırsam güzel bir sistem yapmak istiyorum. Bana 1000-1500tl yi geçmeyecek bir sistem lazım. Double veya in-dash teyp olabilir. İki adet amfi düşünüyorum birine hoparlörleri birinede bass bağlayacağım muhtemelen kapasitöre ihtiyacım olacak. Bass ne çok sert nede çok yumuşak olmalı orta birşey ama beni tatmin edecek kadar güçlü olmalı genelde hareketli şarkılar dinliyorum ona göre bir bass olmalı. Yanında yüksek ses açtığımda bozmayacak bir hoparlör takımı lazım içeride dinleyen insanıda dışarıdan dinleyen insanıda sıkmayacak birşey lazım. İnşallah çok fazla şey istemiyorumdur yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKüRLER :) :)

bastan söyleyeyım megane 2 için 16 cm hoparlör düsünuyorsan hiç heveslenme hoparlörlerin 13 cm olacak onu bil bastan ...

• Güncellll
  • quote:

Hepinize iyi günler arkadaşlar. Bu aralar Megane 2 almayı düşünüyorum aracı alırsam güzel bir sistem yapmak istiyorum. Bana 1000-1500tl yi geçmeyecek bir sistem lazım. Double veya in-dash teyp olabilir. İki adet amfi düşünüyorum birine hoparlörleri birinede bass bağlayacağım muhtemelen kapasitöre ihtiyacım olacak. Bass ne çok sert nede çok yumuşak olmalı orta birşey ama beni tatmin edecek kadar güçlü olmalı genelde hareketli şarkılar dinliyorum ona göre bir bass olmalı. Yanında yüksek ses açtığımda bozmayacak bir hoparlör takımı lazım içeride dinleyen insanıda dışarıdan dinleyen insanıda sıkmayacak birşey lazım. İnşallah çok fazla şey istemiyorumdur yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKüRLER :) :)

2 amfi double din teyp kaliteli kompenant 1500 lira az bir bütçe bunlar için

bunları takıcak ustada lazım en az 150-200 lira işçilik alır 600 lira teyp desek 800 lira 2 takım kompenant 700 lira 1500 oldu bile daha steryo amfi , bass amfisi ve basstan bahsetmedim bile

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

2 amfi double din teyp kaliteli kompenant 1500 lira az bir bütçe bunlar için

bunları takıcak ustada lazım en az 150-200 lira işçilik alır 600 lira teyp desek 800 lira 2 takım kompenant 700 lira 1500 oldu bile daha steryo amfi , bass amfisi ve basstan bahsetmedim bile

Müdür sakin :) ben o kadar yüksek bir sistem istemedim daha ucuz yollu birşeyler lazım he teybi işin içinden çıkaralım bana öyle tavsiye yap teyp her türlü alınacak zaten :) sadece amfiler komponentler bass kapasitör bide kablolar bunlar için sağlam yolda bırakmayacak ama cebimide yakmayacak bişey lazım :)

• quote:

Müdür sakin :) ben o kadar yüksek bir sistem istemedim daha ucuz yollu birşeyler lazım he teybi işin içinden çıkaralım bana öyle tavsiye yap teyp her türlü alınacak zaten :) sadece amfiler komponentler bass kapasitör bide kablolar bunlar için sağlam yolda bırakmayacak ama cebimide yakmayacak bişey lazım :)

bass amfisi ve bass için pioneer w310d2 bulabilirsen veya w309d2 olabilir bundan al amfi için soundmagus dk1200 veya 2. el jbl gto 601.1 olabilir ama temizini bulman gerekir arkasında murtaş bandrolü olmalı

bunlar toplamda 500 lira tutar

hertz esk 165 alıcaksın 2 takım bunlar 700 lira tutar. tabi bide steryo ses amfisi alman gerekicek jbl gto 1004 2. elleri 300-350 lira yine murtaş bandrolü olsun arkasında dikkat et

1600 liraya sadece bunları al derim ben teyp olarak dikkat etmen gereken tek şey 3 rca yani amfi çıkışı olmalı

mesela bu olabilir Pioneer AVH-1550

• Pascallın dediğini es geçmeyin. Megane sistem kurma açısından çok sorunlu bir araçtır. Midbass kapı döşemesine montajlanıyor ve 16cm takma şansınız yok gibi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

bass amfisi ve bass için pioneer w310d2 bulabilirsen veya w309d2 olabilir bundan al amfi için soundmagus dk1200 veya 2. el jbl gto 601.1 olabilir ama temizini bulman gerekir arkasında murtaş bandrolü olmalı

bunlar toplamda 500 lira tutar

hertz esk 165 alıcaksın 2 takım bunlar 700 lira tutar. tabi bide steryo ses amfisi alman gerekicek jbl gto 1004 2. elleri 300-350 lira yine murtaş bandrolü olsun arkasında dikkat et

1600 liraya sadece bunları al derim ben teyp olarak dikkat etmen gereken tek şey 3 rca yani amfi çıkışı olmalı

mesela bu olabilir Pioneer AVH-1550

tavsiyeniz için teşekkürler bir kaç araç bulduk en kısa zamanda birini alacağım o zaman tek tek bulup alırız :) birde w308d4 alsam daha iyi olmazmı çok fazla öneren olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3_ZoMBoY -- 2 Eylül 2013; 5:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Pascallın dediğini es geçmeyin. Megane sistem kurma açısından çok sorunlu bir araçtır. Midbass kapı döşemesine montajlanıyor ve 16cm takma şansınız yok gibi bir şey.

teşekkürler bilgilendirme için çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.