Şimdi Ara

Tavsiye lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2500 tl'ye kadar laptop ariyorum. Hem oyun hem de fotograf ve video editlemede kullanacagim. Kasasi saglam, isinma sorunu olmamasi lazim. Monster abra a5 v1.1 hosuma gitti. Tavsiye eder misiniz?
    Uzun zamandir biligsayar parcalarindan uzak kaldim, yeni yeni islemciler, ekran kartlari cikmis. Su an kafam cok karisti, bu yuzden yardimci olursaniz sevinirim. Cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• > Monster Abra A5 v1.1.1

- %95 NTSC Color Gamut'a sahip bir ekranı var.

Alternatif olarak,

> Asus N550JK
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

> Monster Abra A5 v1.1.1

- %95 NTSC Color Gamut'a sahip bir ekranı var.

Alternatif olarak,

> Asus N550JK

%95 color gamut iyi bir sey mi yani?

• Renkler gerçeğe daha yakın > Link
  • Cok Tesekkur ederim arkadaslar.
    Monster abra a5'e windows 7 yuklesem sorun olmaz degil mi? illa win 8 mi yuklemek lazim?

Not; Msi da guzel ama hem ekran karti hem de 17.3 inc olmasi nedeniyle monster daha agir basiyor.

• Bu arada %95 NTSC Color Gamut'a sahip bir ekranı olan A5 15.6'' . 17.3'' olan A7 bu ekrana sahip değil.

Sürücüler kısmında sadece Wİndows 8 sürücüleri mevcut, Windows 8 kurmanız daha iyi olur. Yine de Monster yetkililerini arayıp sormanızı öneririm.
  • quote:

Bu arada %95 NTSC Color Gamut'a sahip bir ekranı olan A5 15.6'' . 17.3'' olan A7 bu ekrana sahip değil.

Sürücüler kısmında sadece Wİndows 8 sürücüleri mevcut, Windows 8 kurmanız daha iyi olur. Yine de Monster yetkililerini arayıp sormanızı öneririm.

Hmm anladim, yani win 7 kullaninca tum suruculeri bulup indirmem gerekecek. Hallederim bunu sorun degil. Win 8de kullandigim programlarla ilgili cok sorun yasadim, bu yuzden win 7 kullanmak istiyorum.
    Ilgilendiginiz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: etacarinae32

quote:

Bu arada %95 NTSC Color Gamut'a sahip bir ekranı olan A5 15.6'' . 17.3'' olan A7 bu ekrana sahip değil.

Hmm anladim, yani win 7 kullaninca tum suruculeri bulup indirmem gerekecek. Hallederim bunu sorun degil. Win 8de kullandigim programlarla ilgili cok sorun yasadim, bu yuzden win 7 kullanmak istiyorum.
    Ilgilendiginiz icin tesekkurler.

Son çıkan Monster modellerinde özellikle win8 kurun diye bir uyarı var. Donanım uyumu açısından Win8 kurmanı tavsiye ederim, win7 kurmak birşey değil, bi şekilde internetten tabiki bulabılırsın ama performans olarak win8 uyumlu, bu konuya dikkat etmeni tavsiye ederim.

• Abra a5 v1.1.1 almaya karar verdim. %95 gamut ekran cok isime yarayacak diye dusunuyorum. Tekrar tesekkurler selamlar

• neden asus değil
    asus modeli de iyi bence
    yorum bulamadım pek?
    asus n550jk hakkında
  • LEnovo Y510p tavsiye ederim GT755 SLI ekran kartı var

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59_59415877_notebook?keyword=877
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.