Şimdi Ara

Tavsiye Lütfen (Masaüstü PC toplama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir sistem toplamak istiyorum fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu konularda orta düzeyde bilgim var. Daha çok bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.

Bütçe : 3500 tl civarı

İşlemci: i7 7700 K
    Ram: 2x8 hyperx

alacağım.

i7 işlemciyi amazondan getiren bir arkadaştan alacağım. 1250 tl ücretle.
    Ramleri de 600-650 tl civarı alacağım.

Ekran kartı konusunda 1080 alma düşüncem var fakat bütçem buna yetmeyeceği için şimdilik idareten ikinci el bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra 1080 e çevireceğim. Anakart konusunda ise hiç bilgim yok.

Bir diğer sorum ise kasa. Elimde Xigmatek Asgard 600 W kasa var. Bu ürünleri aldığımda güç yeterli olur mu yoksa kasa ihtiyacı doğacak mı?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V7 -- 25 Temmuz 2017; 19:45:7 >

• Günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 1250 nedir be ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

1250 nedir be ya?

Söylemek istediğinizi anlamadım. 7700k 'yı 1250'ye alacağım. İdeal fiyat bu değil mi? Vatan'da 1500 civarıydı sanırım.
  • anakart olarak aldığınız işlemciyi güzelce taşısın üst kalite birşey olsun derseniz 2 aylık araştırma sonucu asus z270f öneririm bende bunu alıyorum wireless bluetooth olsun derseniz z270e modelini alabilirsiniz vatanda çalışan bir elemana msi mı asus anakart mı dediğimde sağımda duran iadeye gelmiş 2 msi anakartı göstermişti dolayısıyla 7yıldan fazla kullandığım asus markasını öneriyorum fiyatı 930tl civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuge3500

anakart olarak aldığınız işlemciyi güzelce taşısın üst kalite birşey olsun derseniz 2 aylık araştırma sonucu asus z270f öneririm bende bunu alıyorum wireless bluetooth olsun derseniz z270e modelini alabilirsiniz vatanda çalışan bir elemana msi mı asus anakart mı dediğimde sağımda duran iadeye gelmiş 2 msi anakartı göstermişti dolayısıyla 7yıldan fazla kullandığım asus markasını öneriyorum fiyatı 930tl civarında

Arkadaşım tomahawk kullanıyor msi. 650 lira civarında onu tercih edeceğim sanırım anakart konusunda. Anakarta daha yüksek bir ücret veremeyeceğim maalesef. Ekran kartı konusunda bir tavsiyeniz olur mu?

Veya sorduğum kasa konusunda bilginiz var mı? 7700k ile Rx380 ayarında bir kart alsam 600 W kasa yetersiz kalır mı ?
  • kasa konusunda bilgim yok maalesef ama öyle bir işlemciye gtx1070 ve üstü gider diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.