Şimdi Ara

tavsiye lütfen yarına kadar almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebza

Sizin ev kaç m², seçtiğiniz cihaz oldukça büyük evler için. Almanız gereken cihaz 24 veya 28kW olmalı bence, Buderus U062 incelediğinize göre.

http://www.baymak.com.tr/tur/urunler/kombi/baymak-duo-tec-premix-yogusmali-kombi-310-4006

Seçiminiz gayet güzel. Sn. Disintegration ailesi dahil çevresinde birçok kişiye seçtiğiniz kombiyi takmış veya taktırmıştır.

hocam net kullanım alanı 129 metrekare. yanlış link tıklamışım ama aynı kombiyi konuşuyoruz:)

7 yıl garantide varmış bozulursa yaparlar. yoğuşmalı kombilerde su sıcaklık seviyesini istediğimiz kadar çıkartabiliyor muyuz ?

daha ucuza demirdöküm nitromix de var sanırım ama baymak daha iyi galiba

• hkmt1972 H kullanıcısına yanıt
    Su sıcaklık seviyesi ısınma amaçlı 80°C, mutfak ve banyo amaçlı 60°C'ye kadar çıkıyor. Daha ucuza Baymak Falke Condense alabilirsiniz DUO TEC ile birebir aynı özelliklere sahip ve yine 7 yıl garantilidir, aradaki fiyat farkı sadece isimden ibarettir.

http://www.baymak.com.tr/tur/urunler/kombi/falke-condense-premix-yogusmali-kombi-310-4008
  • quote:

Su sıcaklık seviyesi ısınma amaçlı 80°C, mutfak ve banyo amaçlı 60°C'ye kadar çıkıyor. Daha ucuza Baymak Falke Condense alabilirsiniz DUO TEC ile birebir aynı özelliklere sahip ve yine 7 yıl garantilidir, aradaki fiyat farkı sadece isimden ibarettir.

http://www.baymak.com.tr/tur/urunler/kombi/falke-condense-premix-yogusmali-kombi-310-4008

eca ,baymak ve bosch hangisinde daha az arıza sorun çıkıyor acaba

ECA Confeo Premix
    Baymak DUOTEC veya Falke Condense
    Bosch Classic Condense

Üç kombide sorunsuzdur, ECA'nın tek sorunu biraz uğultulu çalışmasıdır. Tercih size kalmış, kombide sonuçta beyaz eşya olduğu için sorun çıkabilir o yüzden bölgenizdeki servisleri araştırıp ona göre hangisini alıcağınıza karar verin.
  • al bi vaillant bak keyfine.Usta kombinin tofaşı der.Sorun az parça bol.Herkes anlar mış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

al bi vaillant bak keyfine.Usta kombinin tofaşı der.Sorun az parça bol.Herkes anlar mış.

nasıl yani kombinin tofası vaillant mı?
    vaillant alacagıma buderus alırım . nedense vaillantı sevmiyorum:)
  • quote:

ECA Confeo Premix
    Bosch Classic Condense

Üç kombide sorunsuzdur, ECA'nın tek sorunu biraz uğultulu çalışmasıdır. Tercih size kalmış, kombide sonuçta beyaz eşya olduğu için sorun çıkabilir o yüzden bölgenizdeki servisleri araştırıp ona göre hangisini alıcağınıza karar verin.

sizi çok rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormak istiyorum . yoğuşmalı için evdeki petek boylarının toplamda 8 metreyi gecmesi lazım diye bir şey okudum doğrumudur. beim yatak odası 60*110 salon : 60*90- 60*100 oturma odası 60*100 koridor ve antre 60*70- 60*60 yanı toplamda 5,30 m . banyo ve küçük odayı açmıyoruz genelde. yoğuşma olayı çalışırmı bende ? hafta içi gündüzleri sabah 8 den günduz 15 e kadar evde kimse olmuyor .dolayısıyla kombide çalışmayacak. bunlar düşünüldüğü zaman yinede yoğuşmalı mı alınmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkmt1972 -- 30 Kasım 2013; 8:00:39 >

Parça bulamasın servise gebe kalırsın anlayan bulamazsın.Pişman olma sonrada
  • quote:

Parça bulamasın servise gebe kalırsın anlayan bulamazsın.Pişman olma sonrada

bunu hangi kombi için yazdınız vailant mı ? buderus mu?
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    buderus viesman gibi kombiler
  • quote:

al bi vaillant bak keyfine.Usta kombinin tofaşı der.Sorun az parça bol.Herkes anlar mış.

Siz Mercedes fiyatına Tofaşa binmeye devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkmt1972

quote:

ECA Confeo Premix
    Bosch Classic Condense

sizi çok rahatsız ediyorum ama bir şey daha sormak istiyorum . yoğuşmalı için evdeki petek boylarının toplamda 8 metreyi gecmesi lazım diye bir şey okudum doğrumudur. beim yatak odası 60*110 salon : 60*90- 60*100 oturma odası 60*100 koridor ve antre 60*70- 60*60 yanı toplamda 5,30 m . banyo ve küçük odayı açmıyoruz genelde. yoğuşma olayı çalışırmı bende ? hafta içi gündüzleri sabah 8 den günduz 15 e kadar evde kimse olmuyor .dolayısıyla kombide çalışmayacak. bunlar düşünüldüğü zaman yinede yoğuşmalı mı alınmalı

Öyle bişey yok, Avrupa'da 12kW gücünde yoğuşmalı kombiler satılıyor, o çok bilmiş arkadaşlar o kadar düşük kapasiteli bir kombi ile 8 metre boyundaki peteği nasıl beslemeyi düşünüyor !?!?! Yoğuşmalı kombide en önemlisi kış boyunca 55°C altı kazan sıcaklığı ile ısınabilmek. Diğelim ki çok soğuk günlerde mecburen 60°C de ısınıyorsunuz, yoğuşma azılabilir faydasını tam görmeyebilirsiniz ama Premix teknolojisinin getirmiş olduğu tasarruftan faydalanmaya devam edersiz. Kombiyi genelde Ekim-Nisan arasında kullanıyoruz, Aralık-Mart arası yoğuşma verimi düşük olsa bile, diğer üç ayda yoğuşma verimini sonuna kadar kullanabilirsiniz.

• Paraya kiydim buderus gb072 aldım.2350 karta tek cekim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Hocam olaya nasıl baktığınıza bağlı.Mercedes tabiki on numara dır ama ben yaptığım işle alakalı söyledim.10 tane albea bir tane logan etmez.Hemde loganın fiyatı albea dan daha ucuzdur.Lakin bak istanbul da %90 taksilerin hepsi albea dır.
    Çünkü herkes anlar heryerde parçası vardır ve ucuzdur.
    Hayırlı olsun, çok güzel seçim.
  • Benim söylemek istediğim Vaillant da güzel bir kombidir fakat o fiyatlara alınacak kadar değil.
    teşekkür ederim . yoğuşmasız almaktan siz vazgeçirdiniz diyebilirim:). iş yerinden bir arkadaş ısrarla bunu tavsiye ettı umarım pişman olmam diğerleriyle arasında en az 700 tl gibi fark var umarım bu farkı hak ediyordur. sormak istediğim wepden kataloğuna baktım . montaj sayfsında yangın emniyet vanası gözüküyor. mevcut kombim de böyle bir şey göremedim. yenisi takılırken bunu biz mi alıp taktırıyoruz . kombi kutusundan çıkıyor mu böyle bir emniyet vanası
    Yaklaşık 2 ay önce bir tanıdığıma aynı kombiyi taktık herhangi birşey çıkmadı. O dediğniz vana da mecburi bişey olduğunu zannetmiyorum.
    hayırlı olsun kaliteli bir cihaz aldınız
    kombi ve dd pluslar bugün geldi . montajı yarın olacak kombinin baglantı şekli aynı diğer kombilerdeki gibi oluyor dimi? bacasıda içiçe geçmeli sanırım kutusunda 100 yazıyor ama 50 cm anca vardır içindeki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkmt1972 -- 2 Aralık 2013; 20:16:22 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.