Şimdi Ara

tavsiye lütfen yarına kadar almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kombi alacagım kafam gercekten çok karısık . gider sorunum oldugu için yoguşmalı alamıyorum.
    hermetikler de ise 1000 tl ye de kombi var 1750 yede kombi var .bu aradaki fark marka ve kalite farkı mı 1750 lik kombi alırsam kombi dahamı az yakar daha mı az servisle ugraşırım yoksa sadece marka olduğu için mi bu fiyat farkı oluyor? kısaca 700 tl fark verip pahalısını alırsam bu bana ilerde daha az servis ücreti, daha az parça ücreti , daha az fatura ücreti vs olarak geri dönermi? yoksa gerek yok deyip demirdöküm nitron veya ariston alacagım. gerek var derseniz buderus uo62 alacagım

• hkmt1972 H kullanıcısına yanıt
    Para sorun değilse Buderus U062 alın.

1.) 3 yıldızlı sıcak su konforu var, dalgalanma yaşanmaz.
    2.) Geniş modülasyon aralığı var %30-%100, 7.2kW'ya kadar düşüyor ışıl gücü.
    3.) Oda sıcaklığına göre modülasyon yapıyor, kendi oda termostatı ile 0.1°C hassasiyetle set edilen ısıyı koruyor.
    4.) Sessiz çalışıyor 36dB ses seviyesi.

Daha fazla bilgi için broşürü:
    http://213.155.100.140/bayi/uploaded_files/file//Buderus/Buderus_U062_Konvansiyonel_Kombi_Katalogu_05_08_2010.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Para sorun değilse Buderus U062 alın.

1.) 3 yıldızlı sıcak su konforu var, dalgalanma yaşanmaz.
    2.) Geniş modülasyon aralığı var %30-%100, 7.2kW'ya kadar düşüyor ışıl gücü.
    3.) Oda sıcaklığına göre modülasyon yapıyor, kendi oda termostatı ile 0.1°C hassasiyetle set edilen ısıyı koruyor.
    4.) Sessiz çalışıyor 36dB ses seviyesi.

Daha fazla bilgi için broşürü:
    http://213.155.100.140/bayi/uploaded_files/file//Buderus/Buderus_U062_Konvansiyonel_Kombi_Katalogu_05_08_2010.pdf

Tesekkurler ozelliklerinde verim 90 yaziyor diger pek cok kombide ise 93 yazdigini gordum. Bu buderusun uo62 in yakit sarfiyatının daha fazla olduğunumu gosteriyor.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Verime takılmayın bence, %90 veya %93 farketmez. Aynı şekilde yoğuşmalı kombiler içinde kimi %107, kimi ise %109 verim diyor ama pratikte bir önemi yok. %93 verimle çalışıp minimum ışıl gücü 10-12kW olan bir kombi daha ekonomik olabilir mi? Mümkün değil.
  • arkadaşlar bugün almam gerekli . buderus UO62 İLE VAİLLANT 242/5 plus arasında gidip geliyorum. aslında bütcem çok değil ama almışken iyi bir şey olsun sevisle falan çok ugraşmayayım ve biraz da diğerlerine göre az yaksın diye bu iki kombidenbirini düşünüyorum aradaki tek farkı verim olarak görüyorum biri 90 diğeri 92. buderusu yakınımızda yetkili servisi var bu avantaj ama bazı arkadaşlarda buderus çok yakıyor diye şikayetleri var

sizce bu iki kombiden hangisi olsun?

alternatif olarak daha uygun iyi bir kombi hangisini öneriyorsunuz? hermetiklerde fiyat aşağıya indikce kombi sayısı çoğalıyor. 1000 ila 1300 arası çok kombi var.

son bir sorum daha olacak kombi değişimlerinde kombinin garantili olması için iğdaşdan onay belgesi gerekiyormuş. bir servis onu firmalar alıyor çogu zaman eve kombiye bakmaya bile gelmiyorlar dedi doğrumudur? iğdasdan eve bakmaya gelmezlermi? tüm işleri aynı gün yapmam lazım montaj iğdas onayı ve servisin kombiyi açmasını . yoksa benim velet donar:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkmt1972 -- 29 Kasım 2013; 9:45:02 >

Konuştuğunuz yerlerde fiyatları aynıysa veya yakınsa + oda termostatı ile kullanacaksanız tercihiniz Buderus U062 olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memint

Konuştuğunuz yerlerde fiyatları aynıysa veya yakınsa + oda termostatı ile kullanacaksanız tercihiniz Buderus U062 olsun..

ikiside 1700 iki . yerde yakın termostad vana ile kullanacagım donfoos gaz sensorlü ile.
    kombi değişiminde eve bakmaya gelyormu iğdas yoksa onay belgesini eve gelmeden onaylayıp veriyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.700 Tl bütçe ile neden yoğuşmalı kombi düşünmüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkabaoglu

1.700 Tl bütçe ile neden yoğuşmalı kombi düşünmüyorsunuz?

kombiden cıkan suyu verecek giderim yok. aslında var kombi baolkonda ama bolkon giderinin pimasa baglanan gırtlak hortumu yırtılmış . gideri oraya verirsem asitli su kanala akmaz direk alt katların camlarına balkonuna akar. aslında hak ediyor serefsizlerde hadi neyse:))
    Sizin kattaki gırtlak hortum yırtılsa bile sıkıntı olmaz, klima atık su borusu kullanırsanız pimaşın içine kadar rahatlıkla girer.
  • quote:

Sizin kattaki gırtlak hortum yırtılsa bile sıkıntı olmaz, klima atık su borusu kullanırsanız pimaşın içine kadar rahatlıkla girer.

yoguşmalı kombiden atık su için çıkacak olan hortumun kalınlıgı ne kadar kaç cm acaba?
    Ölçmedim ama 1.5-2cm arası birşey. Bildiğimiz tahiliye hortumu.

tavsiye lütfen yarına  kadar almalıyım

Alt Resimdeki siyah tahliye hortumu benim kombiye ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 29 Kasım 2013; 13:44:39 >

• quote:

hocam ust resimdeki normal 18 lik spral elektrik borusu degilmi? suda ki boruyu eritmiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: hkmt1972

quote:

hocam ust resimdeki normal 18 lik spral elektrik borusu degilmi? suda ki boruyu eritmiyormu

kombinizden memnunmusunuz baymak sanırım sorun çıktımı hiç

• quote:

Değil, çamaşır ve bulaşık makinelerin su tahliye borusu.
  • quote:

quote:

baymakın hangi modeli hocam kombiniz memnunmusunuz
  • quote:

kombinizden memnunmusunuz baymak sanırım sorun çıktımı hiç

Ben memnunum bir yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun çıkmadı, üstelik geçen kışı Kasım-Nisan (6 ay) dönemini 780 TL ile kapattım, Kocaeli'de doğalgazın m³ fiyatı 1.11 TL cıvarında olduğuna göre kış boyunca yaklaşık 705 m³ harcamışım ocak ve banyo dahil. Bu yılda Ekim ve Kasım gelen faturalırım 50şer TL.
  • quote:

quote:

quote:

Novadens Extra yeni kasa, DUOTEC ve Falke Condense ile birebir aynı özelliklere sahip, tek farkı ön paneli sökülüp oda termostatı olarak kullanılabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Novadens Extra yeni kasa, DUOTEC ve Falke Condense ile birebir aynı özelliklere sahip, tek farkı ön paneli sökülüp oda termostatı olarak kullanılabilir.

dediğinizi nalburdan gidip 3 metre çamaşır makınası gider hortumu aldım . balkondaki sifonun içinden gider borusunu soktum direk pimaşa baglandı. ama tabi balkonun gideri iptal olmuş oldu onuda hanım ıslak bezle silsin ne yapim:))

baymak kombi aklıma yattı . bu ürün nasıldır . 1850 tl fiyatı var yaklaşık. sormak istediğim bir şey daha bu yoğuşmalı kombilerde peteklerdeki su sıcaklığını istersek 60-70 gibi arttırabiliyoruz dimi?

http://www.baymak.com.tr/tur/urunler/kombi/baymak-duo-tec-42-duo-tec-45-premix-yogusmali-kombi-310-4089

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkmt1972 -- 29 Kasım 2013; 17:40:58 >

Sizin ev kaç m², seçtiğiniz cihaz oldukça büyük evler için. Almanız gereken cihaz 24 veya 28kW olmalı bence, Buderus U062 incelediğinize göre.

http://www.baymak.com.tr/tur/urunler/kombi/baymak-duo-tec-premix-yogusmali-kombi-310-4006

Seçiminiz gayet güzel. Sn. Disintegration ailesi dahil çevresinde birçok kişiye seçtiğiniz kombiyi takmış veya taktırmıştır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.