Şöyle ki, ben ürünü bugün kargolayabildim. Değişim talep ettim. Ürün biterse ne yapacaklar bilmiyorum. Ben şahsen sorun olacağını düşünmüyorum telefonda olumlu yaklaştılar ama tabi net sonucu yarın göreceğiz. Gelen ürüne de ekstra dikkat edeceğiz. Ben böyle şeylerden yılmam gerekirse bir daha değişime gönderirim.
Süreci buraya yazarım ama iş işten geçmiş olabilir çünkü kampanya bugün sona erecek diyor ürün sayfasında.
Bu arada özel mesajı okumak ve cevap yazmak için tel no istiyor ben de vermek istemiyorum özelden yazdığınızı buraya yazabilirseniz memnuniyetle cevap veririm.
aslında ozelden de buradakılrı yazmıstım, bu kampanya 1 ay once de yıne aynı satıcıda vardı dıye hatırlıyorum ama emın degılım, sizin süreci buradan izleyelim bakalım, o kadar para veriyoruz ınsan ıster ıstemez sıfır dıye acılmıs urun alınca kızıyor tabi, bende su an emanet bir laptop kullanıyorum hem oyun hem de ofis video ve programming işleri için baklıyordum, gecen sene sonunda i7 9.nesil işlemcilerin fiyatına şimdi i5 9.nesil bakar olduk, dolar mahvetti işleri.
jackhammer
kullanıcısına yanıt
Dönem dönem MSI fiyat indiriyor böyle. Aksi olsa satış yapamaz zaten. 6700 liraya ne marka olursa olsun i5 almak akıl karı değil.
Bende kur yüzünden acele ediyorum aslında. Dolar daha fazla giderse fiyatlar daha da artacak. Keşke böyle kaygılar olmasaydı AMD 4000 serisi piyasaya çıksaydı onu da bir görseydik ona göre karar verseydik ama işte... Neyse hayırlısı diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Yapışkan Tuş
Dönem dönem MSI fiyat indiriyor böyle. Aksi olsa satış yapamaz zaten. 6700 liraya ne marka olursa olsun i5 almak akıl karı değil.
Bende kur yüzünden acele ediyorum aslında. Dolar daha fazla giderse fiyatlar daha da artacak. Keşke böyle kaygılar olmasaydı AMD 4000 serisi piyasaya çıksaydı onu da bir görseydik ona göre karar verseydik ama işte... Neyse hayırlısı diyelim.
hocam merhaba, acaba laptop iade sürecini ne yaptınız, yeni ürün geldi mi? biraz anlatırmısınız, tesekkurler.
Çok güzel bir soru olmuş bende aynı durumdayim bende konu açtım keşke acmasaydim neyse ben kafamdan Casper i sildim çünkü çok zorla ısınıyor diye duydum yakın bir arkadaşım bu deneyimi yaşadı Casper iptal gelelim Acer a Acer hakkında bilgim yok ama yine yakın bir arkadaşım yıllar önce Acer da ekran sorunu yaşamıştı ve garanti ile yaptiramamisti şimdi gelelim monster a mosnter kullanıcı bir iki kişi arkadaşın var ve gayet memnunlar onlardan duyduğum kadarı ile ömür boyu bakım garantisi veriyormuş bu bana çekici geliyor ama şuan stoklarda yok ürün ve takksit maximum karta var o kartım da şuan dolu bu durumlar su ürünü mu alsam demeye başlattı beni bu ürünü lütfen yorumlar mısınız MSI GL65 9SC-041XTR I5-9300H 8GB DDR4 GTX1650 GDDR5 4GB 256GB SSD 6.149,00 TL yerine 5.849,99 TL