Merhaba arkadaşlar online olarak internette film izleyenleriniz mutlaka vardır bende izliyorum şahsen... ben bir blog yaptım ve film paylaşıyorum sizleride beklerim sık kullanılanlarınıza eklerseniz sevinirim iğstediğiniz filmleri yorum olarak yada iletişim bölümündeki adrese mail olarak atarsanız hemen ilgilenilicektir bilginize....
guzel is zaten download olayina korsan diye artistler ve politikacilar antipati duyuyor hic olmazsa bu tur aktiviteler duzenlemek lazim ben niye sevmeyecegim bir film icin 10, 15, hatta hatta 20 Tl para vereyim ki natural born killers denen filme az daha 7tl para verecektim az para mi hadi parayi gec o filmi dvd dolabina da koyamazsin ki hayatimda izledigim en anlamsiz film, filmi once begeniyim sonra gidip alirim gerekirse 20 tl bile olsa sen madem bu ise gonul verdin kaliteyi dusuk tutma en az divx kalitesinde olsun filmlerin bu arada kategoriler arasinda "erotik" gecmiyor bu husustan oturu seni tebrik ediyorum hadi bakalim iyi filmlerini bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
guzel is zaten download olayina korsan diye artistler ve politikacilar antipati duyuyor hic olmazsa bu tur aktiviteler duzenlemek lazim ben niye sevmeyecegim bir film icin 10, 15, hatta hatta 20 Tl para vereyim ki natural born killers denen filme az daha 7tl para verecektim az para mi hadi parayi gec o filmi dvd dolabina da koyamazsin ki hayatimda izledigim en anlamsiz film, filmi once begeniyim sonra gidip alirim gerekirse 20 tl bile olsa sen madem bu ise gonul verdin kaliteyi dusuk tutma en az divx kalitesinde olsun filmlerin bu arada kategoriler arasinda "erotik" gecmiyor bu husustan oturu seni tebrik ediyorum hadi bakalim iyi filmlerini bekliyoruz
Hocam katil doğanlar bence kült bir filmdir tabii zevk meselesi ama iyi filmdir bu arada bende ordan takip ediyorum filmleri güzel site
sen bana o filmin ne anlam ifade ettigini soylesene, kanmayin bu kult film ayaklarina be kardesim, kim kimi zevk olsun diye oldururmus, bildigin sirf igrenclik olsun diye cekilmis bir film
bu filmi kim kult film diye piyasaya surmusse yaziklar olsun
netten filmi izlenir 720p varken en azında brrip olsun
quote:
Orijinalden alıntı: herr18
sen bana o filmin ne anlam ifade ettigini soylesene, kanmayin bu kult film ayaklarina be kardesim, kim kimi zevk olsun diye oldururmus, bildigin sirf igrenclik olsun diye cekilmis bir film
bu filmi kim kult film diye piyasaya surmusse yaziklar olsun
Dediğim gibi sen beğenmeyebilirsin zevk meselesi tartışma uzamasın çok pis dayak yerim ama Oliver Stone Quentin Tarantino ve Woody Harrelson, Juliette Lewis Tom Sizemore gibi kadroya sahip bir film ayrıca ımdb notu 7.1 yani bence kült bir film kusura bakma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme