Şimdi Ara

Tavsiye yeni film izleme adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar online olarak internette film izleyenleriniz mutlaka vardır bende izliyorum şahsen...
    ben bir blog yaptım ve film paylaşıyorum sizleride beklerim sık kullanılanlarınıza eklerseniz sevinirim iğstediğiniz filmleri yorum olarak yada iletişim bölümündeki adrese mail olarak atarsanız hemen ilgilenilicektir bilginize....

herkeze bol sinemalı günler

http://direkizleyin.blogspot.com/ burdan...

• guzel is zaten download olayina korsan diye artistler ve politikacilar antipati duyuyor hic olmazsa bu tur aktiviteler duzenlemek lazim ben niye sevmeyecegim bir film icin 10, 15, hatta hatta 20 Tl para vereyim ki natural born killers denen filme az daha 7tl para verecektim az para mi hadi parayi gec o filmi dvd dolabina da koyamazsin ki hayatimda izledigim en anlamsiz film, filmi once begeniyim sonra gidip alirim gerekirse 20 tl bile olsa
    sen madem bu ise gonul verdin kaliteyi dusuk tutma en az divx kalitesinde olsun filmlerin
    bu arada kategoriler arasinda "erotik" gecmiyor bu husustan oturu seni tebrik ediyorum hadi bakalim iyi filmlerini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: herr18

guzel is zaten download olayina korsan diye artistler ve politikacilar antipati duyuyor hic olmazsa bu tur aktiviteler duzenlemek lazim ben niye sevmeyecegim bir film icin 10, 15, hatta hatta 20 Tl para vereyim ki natural born killers denen filme az daha 7tl para verecektim az para mi hadi parayi gec o filmi dvd dolabina da koyamazsin ki hayatimda izledigim en anlamsiz film, filmi once begeniyim sonra gidip alirim gerekirse 20 tl bile olsa
    sen madem bu ise gonul verdin kaliteyi dusuk tutma en az divx kalitesinde olsun filmlerin
    bu arada kategoriler arasinda "erotik" gecmiyor bu husustan oturu seni tebrik ediyorum hadi bakalim iyi filmlerini bekliyoruz

Hocam katil doğanlar bence kült bir filmdir tabii zevk meselesi ama iyi filmdir bu arada bende ordan takip ediyorum filmleri güzel site

• sen bana o filmin ne anlam ifade ettigini soylesene, kanmayin bu kult film ayaklarina be kardesim, kim kimi zevk olsun diye oldururmus, bildigin sirf igrenclik olsun diye cekilmis bir film

bu filmi kim kult film diye piyasaya surmusse yaziklar olsun
  • netten filmi izlenir 720p varken en azında brrip olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

sen bana o filmin ne anlam ifade ettigini soylesene, kanmayin bu kult film ayaklarina be kardesim, kim kimi zevk olsun diye oldururmus, bildigin sirf igrenclik olsun diye cekilmis bir film

bu filmi kim kult film diye piyasaya surmusse yaziklar olsun

Dediğim gibi sen beğenmeyebilirsin zevk meselesi tartışma uzamasın çok pis dayak yerim ama Oliver Stone Quentin Tarantino ve Woody Harrelson, Juliette Lewis Tom Sizemore
    gibi kadroya sahip bir film ayrıca ımdb notu 7.1 yani bence kült bir film kusura bakma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.