Şimdi Ara

Tavsiyeler.. (3 Modelden Hangisi Olmalı Sizce)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım telefon alacak ve kararsız.. Bende foruma sorarım dedim..

Aklında Motorola.nın V6Max ve Rokr Z6 modeli ile Nokianın yeni çıkan 6267 modeli var.. Sizce hangisinin alsın..

EDIT: Tavsiyeleriniz üzerine bu üç modelden de vazgeçti.. Telefonun şık ve sağlam olmasını istiyor (olabildiği kadar sağlam) ama bununla beraber mümkün olduğunca multimedya özellik içermesini ve uzun süre sorunsuzca kullanmayı da istiyor..

Şuan ise SE T650 ve Nokia E65 düşünüyor.. Limitini biraz aşıyor ama sorun olmayacakmış.. Yeni seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar..

Not: değişiklik ilk mesajda görülsün diye buraya aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 10 Ekim 2007; 13:21:22 >

• E) Hiçbiri
  • merhaba ben 6131 kullandım sesi kullanımı tasarımı kamerası çok güzeldi 6267 2 mp ön kamera flaş müzik tuşları 4 gb hafıa telefonu tamamlamışlar genede karar sana kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

E) Hiçbiri

YAŞA BE ABİ BEN SÖYLİCEKTİM O LAFI
  • Söle walkman serisinden w610i w850 gibi bir telefon seçsin
  • Bu telefonları niye tavsiye etmiyorsunuz arkadaşlar..
  • Hiçbiri alınacak daha güzel telefonlar var ne işin var bunlarla
  • BENCE MOTOROLA Z6 çünkü herşey müzikten ibaret değil millet sonyericssonun w wolkman serisine takmış durumda o serinin hangisi bir excel word dosyası açabilir hangisinin adam gibi menüsü değişiyor ama motorola z6 müzik telefonu hemde linux işletim sistemiyle küçük bir bilg o yüzden ben motola z6 yı öneriyorum
  • 6267 belge filan okuyabiliyorsa en zarifi o gibi bence..z6 da güzel..
  • Tavsiyeleriniz üzerine bu üç modelden de vazgeçti.. Telefonun şık ve sağlam olmasını istiyor (olabildiği kadar sağlam) ama bununla beraber mümkün olduğunca multimedya özellik içermesini ve uzun süre sorunsuzca kullanmayı da istiyor..

Şuan ise SE T650 ve Nokia E65 düşünüyor.. Limitini biraz aşıyor ama sorun olmayacakmış.. Yeni seçenekler hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar..
  • bu modeller arasından kesinlikle 6267 derim
  • Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler ancak sizin tavsiyenizle modellerde değişiklik oldu.. Yeni tavsiyeleriniz neler..
  • n73 ...........yada daha hesaplı olsun istiyosanız w810i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.