Şimdi Ara

tavsiyelerde bulanabilecekler bakın :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde gördüğünüz benim pcnin özellikleri ramlerden falan anlarım ama işlemcime hangileri gider hangileri uyarlı olur hiç anlayamıyorum ekran kartımıda ramide değiştirmek istiyorum ama fazla fiyata olmasa güzel olur daha öneri yapabilecek sistemim için varsa çok sevinirim ram olsun ekran kartı veya başka şeyler ben hiç değilse bu bilgisayarla oyunları hala acabiliyorum minimumda bazen ısınıp kapanıyordu temizlettim ama yine nadirde olsa donmalar yaşıyorum bunu yaşamakta istemiyorum öğrenciyim malum fiyat bütcemde pek olmaz ama 350 en fazla 400 ayırabileceğimi düşünüyorum daha düşük olursa iyi olur yardım edebilecek varsa cidden cok sevinirim ve hafıza içinde bir öneri alabilirim 160gb sanırım toplam hafıza :/ ve peste kornerler falan geçiş yerlerinde 10 snlik bi donma yaşıyorum bunuda ortadan kaldırmak istiyorum arada pes oynarken fazla oynarsam yine hafiften kasmalar oluyor :( (pes13te)
     tavsiyelerde bulanabilecekler bakın :( tavsiyelerde bulanabilecekler bakın :(

edit :http://forum.donanimhaber.com/m_94059936/f_//tm.htm#94059936 yanlışlıkla ilkte olmadı zannederek konuyu açmışım 2.defa kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatukanEge -- 2 Temmuz 2014; 17:44:03 >

• heeyy :(
  • yahu yardım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.