arkadaşlar 2001 model şahin bir arabam var. daha önce hiç tesisat falan kurmadım ancak şimdi arkadaşım yurtdışından Sony CDX-GT410U teyp getirdi. Onunla butcemide çok zorlamadan zevkli dinlenebilecek tesisat yapayım dedim. Bu konuda hiç bilgim yok ancak forumlardaki değerli düşüncelerinizle biraz yol aldım, ve düşündüm ki
Ön tarafa HERTZ DSK 165 COMPONENT SİSTEM 16,5 CM yada PİONEER TS-A 172C COMPONENT SİSTEM 16,5 CM (Hangisi daha uygundur. Ses Kalitesi açısından) Arkalara PIONEER TSA 6992 koyarsam bunları JBL GTO75.4 OTO AMPLİFİKATÖRÜ 4 KANAL yada JBL GTO-755.6 OTO AMPLIFİKATÖRÜ 6 KANAL ile mi beslersem daha iyi sonuç alırım.(ileride sub ilavesi düşünerek)
Bu konuda bilgim yok ancak arabada subwoofer olmadan sadece 4 hoparlörle temiz ve net ses alabileceğim, sesi açtığımda boğukluk olmadan dinleyeceğim ama ilerde ihtiyac duyarsamda subwoofer ilave edebileceğim sistem diye düşündüklerim hakkında bilen arkadaşlarımın görüşlerini almak isterim. Ve şu an için Yurtdışından anfilerden herhangi birini alabilecek imkanım var (ucuza yani) Diğer anfilerede baktım ancak Aydın'da ikamet ettiğim için edison vb. ulaşma şansım yok. Şimdiden her türlü düşünceleriniz için çok teşekkürler. (NOT:Aslında bu iş için ayırdığım bütçe 600ytl civarındadır.)
quote:
Orjinalden alıntı: chilly
arkadaşlar 2001 model şahin bir arabam var. daha önce hiç tesisat falan kurmadım ancak şimdi arkadaşım yurtdışından Sony CDX-GT410U teyp getirdi. Onunla butcemide çok zorlamadan zevkli dinlenebilecek tesisat yapayım dedim. Bu konuda hiç bilgim yok ancak forumlardaki değerli düşüncelerinizle biraz yol aldım, ve düşündüm ki
Ön tarafa HERTZ DSK 165 COMPONENT SİSTEM 16,5 CM yada PİONEER TS-A 172C COMPONENT SİSTEM 16,5 CM (Hangisi daha uygundur. Ses Kalitesi açısından) Arkalara PIONEER TSA 6992 koyarsam bunları JBL GTO75.4 OTO AMPLİFİKATÖRÜ 4 KANAL yada JBL GTO-755.6 OTO AMPLIFİKATÖRÜ 6 KANAL ile mi beslersem daha iyi sonuç alırım.(ileride sub ilavesi düşünerek)
Bu konuda bilgim yok ancak arabada subwoofer olmadan sadece 4 hoparlörle temiz ve net ses alabileceğim, sesi açtığımda boğukluk olmadan dinleyeceğim ama ilerde ihtiyac duyarsamda subwoofer ilave edebileceğim sistem diye düşündüklerim hakkında bilen arkadaşlarımın görüşlerini almak isterim. Ve şu an için Yurtdışından anfilerden herhangi birini alabilecek imkanım var (ucuza yani) Diğer anfilerede baktım ancak Aydın'da ikamet ettiğim için edison vb. ulaşma şansım yok. Şimdiden her türlü düşünceleriniz için çok teşekkürler. (NOT:Aslında bu iş için ayırdığım bütçe 600ytl civarındadır.)
arkadaşım hertzler fiyat performans açısından daha uygundur.arkalara 6992 alabilirsin ilerde sub ilavesinide düşünürsek anfi olaraktan 755.6 daha uygun olur
tesekkurler dostum sadece anfi konusunda bilgisizliğimden kaynaklanan süphelerim vardı zaten
peki tufan kardeşin 4 kanallı jbl alsak 4 hoparlör ve bir subwoofer takabiliyoruz değilmi yani altı kanal olana 2 sub gibimi düşünmek lazım
4 kanallı bir anfiye 2 adet köprü sistemiyle 2 adet subwoofer bağlıyabilirsin.Ama en güzeli sub için mono(tek çıkışlı) anfidir.
tesekkürler arkadaşlar. iyiki varsınız
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
4 kanallı bir anfiye 2 adet köprü sistemiyle 2 adet subwoofer bağlıyabilirsin.Ama en güzeli sub için mono(tek çıkışlı) anfidir.
arkadaş olayı açıklamış bana gerek varmı ama bende tekrardan diyim 2 kanalı köprüler bi sub takarsın diğer kanallara kanal başına 1 takım companent düşecek şekilde bağlarsın.ama 755.6da böyle bi sorun yok her 2 kanala 1 takım companent bağlarsın verim artar birde 2kanal sub çıkışı yüksek rmsli daha iyi bi işine yarar
jbl 755.6 anfi cok güzeldir ama pisman olmassın sen gönül rahatlıgıyla al benim enistem kullanıyo hemde koca minibüste alpine comp takımı taktı bide gt-5 her türlü öttüryo sen rahat ol yani gönül rahatlıgıyla alabilirsin
arkadaşlar sanırım biraz daha bilgi almam lazım şimdi ben bu gto75,4'ü aldırdım ingilterede şu an. 1- bu anfi için arkadaşım çok büyük gümrükte sorun yaşarmıyım diye soruyor. Bilginiz varmı? 2- Belki çok cahilce olacak ama ben bu anfiye 2 takım compenant yada 1 takım kompenant önlere, 1 takım 6992 arkalaar ve bir adet 20cm subwoofer bağlayabilir miyim ? 3- neden almadan sormadın derseniz kafasızlık+200 ytl civarında uygun fiyat(tabii gümrük problemi yaşamazsak)heves nedeniyle hemen karar verdim sanırım. (cevabınız evet 4 hoparlör ve bir sub olur şeklindeyse çok sevineceğim.)
yada şimdi için yeterli ileride mono bir anfi ilavesiyle subwooferda takarsın olur inşallah :) ama yinede herşey için, hele bu kadar yol alabilmemde değerli fikirleriniz ve katkılarınız için çok ama çok teşekkürler.
arkadaşım 75.4 e 2 takım companent vede 1 sub bağlarsın ama 20 cmlik sub alma verdiğin paraya değmez al bi gt-5 75.4 le hem 30cm subunu hem companentini besle gümrk ile ilgili hiçbir bilgim yok ama biraz para alırlar gibime geliyo.
tsekkurler 2_fun kardesim
arkadaşlar benim arabamdan olanlar bugün aldığım tavsiyeleri iletmek isterim. şahin arabaların ön kapılara sadece 13 cm compenant takılabilişyormuş arka kapılarda olmadığı için arka cam önüne standart 6912vs. gibi hoparlörlerden almak gerekirmiş. Öğrendiğim kadarıyla. Herkese bol şans
Gümrükle hiç problem yaşayacağını sanmam. Benim biraderler devamlı gelir gider, ben de hep bişeyler sipariş ederim. Buradan %50 ucuza aldığım çok olur. Eğer bu ne filan derlerse, "kendi malım, hiç yanımdan ayırmam, her yerde sistemi kurar dinlerim" der gider. Bildigim kadarıyla en kötü ihtimalle (çoook zor) pasaportuna şerh düşerler, şu cihazı soktu diye, geri ingiltereye giderken malı gösterip gitmelidir. zaten böyle olursada gider, kutusuyla sorunsuz iade edebilir. Hatta tatilde kullansan bile iade edebilir.
Sonuçtan haberdar et ;)
chily kardeş önlerde arkalarda şahinde 13lük fakat illa 16lık alıyım dersen komplar için kapılara şişrme bi aparat takıyorlar tanesi 15lira felan
arkadaşlar anfi+teyp+jbl 13 cm kompenant ve 16cm kompenanatlar geldi. Hepsi çok güzel tavsiye ederim hepinize. parasını hakediyorlar. Ancak bana takmak nasip olmadı. Arabayla arkadaşım takla attı. arabayı sattık hurdadan yenisin alana kadar deneme şansım olmayacak. Neden mi yazdım derseniz izlenimlerimi sizlerle paylaşacaktım. Nasip olmadı. Yinede herşey için teşekkürler. Herkese kazasız beleasız günler diliyorum
geçmiş olsun arkadaşm herhangi bir yaralanma filan varmı?varsa allah acil şifalar versin ilk önce sağlıklı olda ürünleri elbet kullanırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme