Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstad selam. Clio 3 2012 grand tour aracıma temiz ses için sistem yaptırmak istiyorum. Orijinal teybi üzerinden işlem yapacağım.

ön ve arka kolon yeri 13cm.

4 mid + anfi mi yoksa 2 mid + subwoofer mi mantıklı olur?

1000tl bütçem var. önerin nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykenanergun

@ecrasniann

Üstad selam. Clio 3 2012 grand tour aracıma temiz ses için sistem yaptırmak istiyorum. Orijinal teybi üzerinden işlem yapacağım.

ön ve arka kolon yeri 13cm.

4 mid + anfi mi yoksa 2 mid + subwoofer mi mantıklı olur?

1000tl bütçem var. önerin nasıl olur?
    selam. belirttiğin bütçe sıfır ürünler ve temiz ses için dolar bu seviyede iken imkansız. bütçen artmıyorsa ürünleri temiz 2. el bakacaksın.

orj teyp olduğu için rca çıkışı mevcut değil. Pioneer 6604 anfinin hi level input girişlerinden direk teyp çıkışlarından bağlantı yapılarak rca kablo ve dönüştürücü işlemlerinden kurtulursun. linkteki soketli kablodan gerekli.

https://m.ebay.com/itm/8-Pin-Speaker-High-Level-Input-Plug-PIONEER-GM-A6704-GM-A4704-GM-A6604-GM-A6404-/272097202538

ön kapılara Hertz esk 130.5 ayarında component sıfır ya da 2. el

Soundmagus 12s ya da p hangisi ucuzsa kabinli subwoofer

arka kapılar orjinal kalacak teybin arka çıkışlarından beslenecek.

anfi Pioneer 6604.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, aracım 2006 Megane 2 sedan.Aracın üstünde orijinal teybi, 2 adet önde tweeter ve ön kapılarda 2 adet hoparlörü mevcut.İstediğim şey orta derecede ama kaliteli bir ses veren müzik sistemi, bütçem 2000 tl ama önereceğiniz ürünleri sırasıyla alacağım o yüzden hangi sırayla almam gerektiğini de söylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssxss1

Merhaba, aracım 2006 Megane 2 sedan.Aracın üstünde orijinal teybi, 2 adet önde tweeter ve ön kapılarda 2 adet hoparlörü mevcut.İstediğim şey orta derecede ama kaliteli bir ses veren müzik sistemi, bütçem 2000 tl ama önereceğiniz ürünleri sırasıyla alacağım o yüzden hangi sırayla almam gerektiğini de söylerseniz sevinirim.
    slm. linkler bilgi amaçlıdır.

ana ünite Pioneer 5050bt

ön kapılara Hertz esk 130.5

www.hepsiburada.com
    Hertz Energy ESK 130.5 Hoparlör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/hertz-energy-esk-130-5-hoparlor-pm-otoznm179

arka kapılara Pioneer 1332 coax ses versin diye.

subwoofer Soundmagus 12s kabinli

anfi 2. el Qline 80.4 temiz 2. eli 300-350tl arası verilir.

önerim ön kapılar ve subwoofer anfiye girilir, arka kapılara belirttiğim coaxlar teybin arka çıkışlarından bağlanacak şekilde beslenir. teypden anfiye 2 çift rca kablosu çekilecek. tüm ürünleri alıdıktan sonra montaj aynı anda yapılırsa aracı 2 kez elletmemiş ve 2 kez işçilik ücreti vermemiş olursunuz.

• Hocam selam sedan araç için önerilerinizi bekliyorum

Araçda arka kolonlarda -Hertz Coaxiel DCX 165 ve naviin marka multimedya bulunmaktadır.
    4000 tl bütçem var ön kapılar ve sistemi güçlendirmek için tavsiyeleriniz nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

Hocam selam sedan araç için önerilerinizi bekliyorum

Araçda arka kolonlarda -Hertz Coaxiel DCX 165 ve naviin marka multimedya bulunmaktadır.
    4000 tl bütçem var ön kapılar ve sistemi güçlendirmek için tavsiyeleriniz nelerdir.
    araç tam marka model, teyp model serisi? sesten beklentiniz nedir, yüksek bass, yüksek ses, ya da kalite ön planda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

araç tam marka model, teyp model serisi? sesten beklentiniz nedir, yüksek bass, yüksek ses, ya da kalite ön planda?

Alıntıları Göster
    Honda civic 2015, teyp naviin 95nvn609, kaliteli ses, aracın orjinalliğini fazla bozmadan pandizot felen gibi
  • quote:

Honda civic 2015, teyp naviin 95nvn609, kaliteli ses, aracın orjinalliğini fazla bozmadan pandizot felen gibi

Alıntıları Göster
    ön ve arka kapılara Hertz Esk 165. yani 2 takım comp.

Subwoofer Re sex 12, ya da Dd 612. 2. el deneyip , bakıp temizini tercih ederdim.

Ses anfisi Qline 110.4

Mono anfi Qline 1200.1

malum dolar yükseldi yok öyle artık sıfır focal , audison anfi vs o fiyatlara.

• Renault Clio 3 için şu ürünleri aldim fakat kablo tavsiyesine ihtiyacım var internet üzerinden ne alabilirim uygun fiyata?

Teyp pioneer 1800ub

Amfi twogo 2400w 4 kanal

Bir takım 6976s 550w,bir takım 6933i 420w yani toplamda 4 oval hoparlör olucak arkada.Bu sistem sizce iş görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Rigby -- 20 Eylül 2018; 12:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Rigby

Renault Clio 3 için şu ürünleri aldim fakat kablo tavsiyesine ihtiyacım var internet üzerinden ne alabilirim uygun fiyata?

Teyp pioneer 1800ub

Amfi twogo 2400w 4 kanal

Bir takım 6976s 550w,bir takım 6933i 420w yani toplamda 4 oval hoparlör olucak arkada.Bu sistem sizce iş görür mü?
    belirttiğiniz anfiyi daha önce duymadım, muhtemelen çin malı bir anfi, 4x60w rms gücünde olabilir. fikrimi sormuşsunuz madem cevaplayım, sistem olarak arkaya 4 tane oval koyulması taraftarı değilimdir. sizin planladığınız sistemde sesin tamamı arkadan geleceği için akustik, stereo vs gibi sese ait kavramlar olmayacaktır, oval hoparlörlerin karakteristiği olan yüksek mid sesi ve birazda bass ağırlıklı bir ses verecektir. ucuz yoldan yüksek ses ama kalite olarak düşük ses almak için en kolay çözüm budur.

• quote:

belirttiğiniz anfiyi daha önce duymadım, muhtemelen çin malı bir anfi, 4x60w rms gücünde olabilir. fikrimi sormuşsunuz madem cevaplayım, sistem olarak arkaya 4 tane oval koyulması taraftarı değilimdir. sizin planladığınız sistemde sesin tamamı arkadan geleceği için akustik, stereo vs gibi sese ait kavramlar olmayacaktır, oval hoparlörlerin karakteristiği olan yüksek mid sesi ve birazda bass ağırlıklı bir ses verecektir. ucuz yoldan yüksek ses ama kalite olarak düşük ses almak için en kolay çözüm budur.

Alıntıları Göster
    Amfi bu;

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-4-kanal-amfi-twogo-2400-wats-guclu-ve-kaliteli-sifir-garantili-592448372/detay

Şuan 16cm mid bass takımı var elimde jbl arızalı,tamir ettirince onuda koymayı düşünüyorum ve öne ek bi takım tweeter koyacağım.Tavsiye edeceğiniz kablo seti var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Rigby

Amfi bu;

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-4-kanal-amfi-twogo-2400-wats-guclu-ve-kaliteli-sifir-garantili-592448372/detay

Şuan 16cm mid bass takımı var elimde jbl arızalı,tamir ettirince onuda koymayı düşünüyorum ve öne ek bi takım tweeter koyacağım.Tavsiye edeceğiniz kablo seti var mı?

Alıntıları Göster
    cadence 4awg set

• Selam yeni araç aldım. İlk is android ana Ünite takmak oldu. Sanırım 4x45w mis beslemesi.

Şimdi sırada ses sistemi var.

Elimde arka kapılar için kullanacağım Alpine 17spg koaksiyel var, direkt ana Ünite den beslemeyi düşünüyorum. Sorun olmaz değil mi?

On kapılara, infinity pr6500 komponent takım düşünuyorum.

Bagaj ufak, subwoofer olarak xetec 20cm lik kabinli subwoofer I gözüme kestirdim.

Tek sorun anfi kaldı, anfiyi ne yapmam lazım sizce? Fiyat performans ürünü bakıyorum açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepiest -- 1 Ekim 2018; 0:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Selam yeni araç aldım. İlk is android ana Ünite takmak oldu. Sanırım 4x45w mis beslemesi.

Şimdi sırada ses sistemi var.

Elimde arka kapılar için kullanacağım Alpine 17spg koaksiyel var, direkt ana Ünite den beslemeyi düşünüyorum. Sorun olmaz değil mi?

On kapılara, infinity pr6500 komponent takım düşünuyorum.

Bagaj ufak, subwoofer olarak xetec 20cm lik kabinli subwoofer I gözüme kestirdim.

Tek sorun anfi kaldı, anfiyi ne yapmam lazım sizce? Fiyat performans ürünü bakıyorum açıkçası...
    araç marka model, sedah , hb vs. 20cm bass az gelmesin sonra, anfi için bütçe?

• quote:

araç marka model, sedah , hb vs. 20cm bass az gelmesin sonra, anfi için bütçe?

Alıntıları Göster
    Araç focus HB.

Anfi icin 500 den fazla harcamadan kurtarsam iyi olur tabi ama, olmuyorsa 700 - 800 de harcayabilirim. Bu yüzden fiyat performans dedim aslında.

İlk defa ses sistemim olacak arabamda, muhtemelen boş bir vakitte kapıları ve bagaji da kendim bituself ve firex le yalitacam. Giriş seviye temiz bir sistem olacak gibi duruyor. Eğer sub xetec 20 lik yetmezse, yine tercihim slim olmak kaydıyla 25-30 luk tavsiyenizi de alabilirim.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Araç focus HB.

Anfi icin 500 den fazla harcamadan kurtarsam iyi olur tabi ama, olmuyorsa 700 - 800 de harcayabilirim. Bu yüzden fiyat performans dedim aslında.

İlk defa ses sistemim olacak arabamda, muhtemelen boş bir vakitte kapıları ve bagaji da kendim bituself ve firex le yalitacam. Giriş seviye temiz bir sistem olacak gibi duruyor. Eğer sub xetec 20 lik yetmezse, yine tercihim slim olmak kaydıyla 25-30 luk tavsiyenizi de alabilirim.

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    ön kapılara kesinlikle jbl gto 609c

subwoofer madem az yer kaplasın diyorsun Sony xs 1202e modeli, 30cm ama kabini dar olması nedeniyle, bagajda çok iş görüyor. bu subun sıfırını bulamayabilirsin. bunlara bakacaksın

anfi 2. el Pioneer 6704 ya da Qline 80.4

• üstad

Hertz CPK-165 Pro 16 Cm 315 W

ve

Hertz Sub DBX 25

besleyecek amfi tavsiyesi istiyorum ben FOCAL R-4280 düşündüm ama uygunmudur bilmiyorum bide bass yerine

Hertz Hi-Energy HSK 165XL arkaya taksak aynı verimi alabilirmiyiz sedan araçdan bagaj benim için önemli.
  • quote:

üstad

Hertz CPK-165 Pro 16 Cm 315 W

ve

Hertz Sub DBX 25

besleyecek amfi tavsiyesi istiyorum ben FOCAL R-4280 düşündüm ama uygunmudur bilmiyorum bide bass yerine

Hertz Hi-Energy HSK 165XL arkaya taksak aynı verimi alabilirmiyiz sedan araçdan bagaj benim için önemli.
    subwoofer öneririm, belirttiğiniz mid ler subun yerini tutmaz. belirttiğiniz anfi 4ohmda 4x70w rms ve köprülendiğinde 4ohm 170w rms güç veriyor. bu sistemi tam verimli beslemez. sizin belirttiğiniz hoparlörler için bütçenize göre daha güçlü bir 4 kanal anfi öneririm.

• quote:

subwoofer öneririm, belirttiğiniz mid ler subun yerini tutmaz. belirttiğiniz anfi 4ohmda 4x70w rms ve köprülendiğinde 4ohm 170w rms güç veriyor. bu sistemi tam verimli beslemez. sizin belirttiğiniz hoparlörler için bütçenize göre daha güçlü bir 4 kanal anfi öneririm.

Alıntıları Göster
    Peki bu sistem için bir anfi önerebilirmisiniz anfi için bütçe 1500 cıvarı
  • quote:

Peki bu sistem için bir anfi önerebilirmisiniz anfi için bütçe 1500 cıvarı

Alıntıları Göster
    Powerbass 600.4

köprülendiğinde 4 ohm 400rms güç verdiği için bağlayacağınız herhangi bir subu yakma ihtimali olması nedeniyle rear gaini mümkün olduğunca kısık tutulmalı.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.