Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese 500-750 tl arasında pioneer teyp arıyorum çin malı diyolar çoguna neye göre alcaz hangi modellere bakmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Yeniden merhaba hocam.
    Sizin tavsiye ettiğiniz hoparlöru nihayet alabildim. :)
    Simdi anfi için sizi bekliyorum :)
    Ben jbl gx-a604 modelini buldum ama size de sormak istedim.

• Arkadaslar yardima ihtiyacim var yardim edecek bilgi sahibi bir arkadas cevap verebilirse cok sevinirim.1 takim vibe olum serisi 20 cm 200 watt rms midrange 1 takim hertz dsk 165 80 rms kompenant 1 takim vibe 10 cm 100watt rms tweteerim var.1 adet for x qx 4150 4×150 rms anfim 4 kanal.1 adet pioneer gmd 9705 5 kanal anfim var. 5 kanal anfimle 1takim 20 cm vibe ve subwooferimi calistiricam kopruleme yaparak.koprulemede 2x200 watt rms kolonlara 1 x350 watt rms subvoferima 4 ohm olarak.tweeterlarimalda kompenant takimini for x 4150 4×1500 anfimle beslicem.ana unitemi unuttum navimex 9903 8.0 pie 8 cekirdek 4 gb ram 64 gb hafizasi 4×50 cikis yaziyor birde woofer cikisi yaziyor.benim kac adet guc kablo paketi almam gerek set olarak.yardim edecek bir arkadas cikar insallah

• Merhaba.Bende de sony xm n1004 amfi,önde sony 1621c arkada roadstar mid takımı, sub olarakta stroker marka 30 cm mevcut.Bastan hiç memnun değilim.Asıl problemin pioneer 9450ub yi satıp navitech androide geçtim ve ses kalitesi acayip düştü.2. el pioneer fiyatları ederinin çok üzerinde olduğu için aklımda kenwood kmm bt306 var.bas olarakta rockford p1 düşünüyorum.Daha çok alt seslerde yumuşak,tonlu bas istiyorum.Yüksek seslerde fazla müzik dinlemem.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbox34

Merhaba.Bende de sony xm n1004 amfi,önde sony 1621c arkada roadstar mid takımı, sub olarakta stroker marka 30 cm mevcut.Bastan hiç memnun değilim.Asıl problemin pioneer 9450ub yi satıp navitech androide geçtim ve ses kalitesi acayip düştü.2. el pioneer fiyatları ederinin çok üzerinde olduğu için aklımda kenwood kmm bt306 var.bas olarakta rockford p1 düşünüyorum.Daha çok alt seslerde yumuşak,tonlu bas istiyorum.Yüksek seslerde fazla müzik dinlemem.Tavsiyelerinizi bekliyorum...
    Kenwood Kmm bt 306 ses kalitesi olarak muazzamdır parasını kesinlikle hak ediyor gerçek bir fiyat performans cihazı diyebilirim. Tahminlerime göre sedan araç kullanıyorsunuz ve sisteminizde tek amfi kullanıyorsunuz. Subwoofer seçiminiz doğru fakat kullanmış olduğunuz amfiyle bu subwooferdan da istediğiniz performansı almanız pek mümkün gözükmüyor. Size önerim kurulu sisteminizdeki component takımlarını bu amfiyle beslemeniz. Subwoofer için d klas uygun değerlerde bir mono amfi eklemeniz. Daha düşük bütçe ile size önereceğim subwoofer ve amfi ikilisiyle bass sorununuzu çözebilirsiniz. Sony xs-nw1202e ve planet audio pl1500.1m pulse. Sony subwoofer 1800w 420rms slim kabindir aşırı yer kaplamaz kabin içi ses yalıtımı elyaf sayesinde sesi tok ve yumuşaktır. Planet audio mono amfi gerçekten güçlü bir amfi 4ohmda 563rms değeri var ve çok rahat çalışıyor istenildiği takdirde 2ohmda 1125rms güç ile stabil çalışabilir yani çift bas bile kullanabilirsiniz. Bu amfi sony subwooferı tam besliyor. Ben bu ikiliyi kullanıyorum gayet başarılı fiyat performans canavarları diyebilirim. Sony xs-nw1202e evkurda 739TL planet audio pl1500.1m 560TL daha uygun maliyetle daha yüksek performans diyebilirim.

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.araç doblo d3.mono amfi alacağım ancak en sona bıraktım.elimdeki sub giris seviyesi bile denmeyecek bir sub.pioneer 9450 kullanirken bile ayar tutturamadım.peki kenwood bt306 nasildir 9450ye göre.

• quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.araç doblo d3.mono amfi alacağım ancak en sona bıraktım.elimdeki sub giris seviyesi bile denmeyecek bir sub.pioneer 9450 kullanirken bile ayar tutturamadım.peki kenwood bt306 nasildir 9450ye göre.
    Kenwood kmm bt306 kenwood kmm bt serisinin en son çıkan modelidir. Bu serinin en büyük özelliği dahili xover bulunmasıdır yani crossover kullanmadan 3 yol frekans ayarı yapabiliyorsunuz ses kalitesi pro denecek kadar iyi. Dahili ses çıkış gücü 4x50w piyasaya göre normal seviyededir. Amfi rca çıkışları ise 3 x 3.5V piyasadaki bir çok cihazda tek amfi çıkışı mevcut onların çıkış gücü ise 2V. Amfili kullanımda bir çok cihaza göre çok avantajlı. Bu cihazın muadili olan pioneer modelleri 1000tl üstü fiyatlara satılıyor pek fazla müşterisi çıkmıyor. Günümüzde en çok tercih edilen cihaz diyebilirim.

Bugün kmm-bt 306yı aldım fakat daha montajını yapamadım.benim sistemim pasif olacağı için 2way seçeceğim sanırım.

• quote:

Bugün kmm-bt 306yı aldım fakat daha montajını yapamadım.benim sistemim pasif olacağı için 2way seçeceğim sanırım.
    Aktif pasif farketmez 3 yol kullanabilirsiniz. Fakat amfiniz 4 kanal olduğu için ön ve arka olarak 2 çift rca var yani teybinizden sadece ön ve arka çıkışları alabilirsiniz 5 kanal bir amfi yada extradan mono amfiniz olsaydı 3 çift rca ile 3 yolu tam manasıyla kullanabilirdiniz. Teybi 3 yol kullanıma aldığınızda teyp ses çıkışlarındaki ön çıkışlar mid arka çıkışlar tweeter olarak ayarlanıyor rca çıkışlarıda aynı şekilde rear yani arka çıkışlar tweeter front ön çıkışlar mid subwoofer için ise subwoofer çıkışı mevcut. Sistemde amfisiz kullandığınız hoparlör varsa arka çıkışlara bağlı olanlar tiz ses verip önlere bağlı olanlar mid ses verecektir bu sizi korkutmasın. Rca kablolarınızı buna göre bağlamanız gerekiyor. Frekans kesimlerinizi hem amfiden hem teypten yapabilmeniz mümkün burada tercih size kalıyor. Subwoofer için önereceğim frekans ayarı lpf modunda 100-120hz yapabilirsiniz midler için hem lpf modu var hemde hpf modu var 3 yol kullanımda ikisinide kullanmanızı öneririm ayarınızı şu şekilde yapabilirsiniz hpf ayarınızı bası kestiğiniz frekansa ayarlayın 100-120hz lpf ayarınızıda sistemde kullandığınız mid hoparlörlerinize ve tweeterlara göre ayarlayın 8-10khz arası idealdir. Tweeter hpf ayarınızıda midleri kestiğiniz üst frekans yani 8-10khz dan 1khz aşağıda tutun 7-9khz civarı böylece her frekansı kullanmış olup mid ve tiz sesleri arasında da tatlı bir geçiş frekansı yaratmış olursunuz. Cihazı biraz kurcalayıp hoparlörlerinize ve kulağınıza hoş gelen tonlardaki frekans ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Bugün montajını yaptım.mono amfi aldıktan sonra dediklerinizi deneyeceğim.

Hocam bir konuda daha fikrinizi isteyecektim. Focal acces 1 3 yollu set için fikriniz varmıdır ? (Eski seri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackbox34 -- 7 Mayıs 2020; 18:49:55 >
  • quote:

Hocam bir konuda daha fikrinizi isteyecektim. Focal acces 1 3 yollu set için fikriniz varmıdır ? (Eski seri)
    Access serisinin ses kalitesi gayet iyidir. Güç olarakta gayet yeterlidir. Access serisinin 2 yol hoparlörlerini deneyimleme şansım oldu fakat 3 yolunu hiç dinlemedim. 2 yoldan daha iyi olacağını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sadece 16 cm hoparlör koyu yüksek baslı net calan varmı

hocam istediğiniz şey birçok faktöre bağlı, yalıtımsız kapıya en iyi hoparlörüde taksan istediğin verimi alamayabilirsin. yalıtım çok önemli. sonra anfinin gücü, teybin kalitesi önemli. sana MoBass Mb 650, MoBass Mb 6 modellerini öneririm. ama bu kolonları iyi beslemek lazım. zaten kapı hoparlörleri bass ses almak için değildir, mid sesleri almak içindir. kapılar da bir çok yerden hava kaçağı olması ve litre olarak yeterli alan olmadığından isteneni vermiyor. aynı mid hoparlörü 40-40-40 mdf bir kabine koy bak nasıl bass ses veriyor. hoparlörlerin 100hz altına inmesi için iyi bir kabin şart. kabin yoksa mid sesleri verebiliyor bitek. bass ses için kabinli subwoofer ı koyacaksın işi bitireceksin. kapı ile uğraşıp bi dolu para harcasan istediğin bass sesi alamayınca hayal kırıklığına uğramanı istemem. MoBass ın ürünlerini incelemeni öneririm.

http://www.for-x.com.tr/tr/detay-urun/85/mobass/mobass-mb-650

yine aklıma gelmişken Vibe Bdpro 6m de iyi beslenirse, mesela 4 kanal bir anfinin 2 kanalını köprüleyip 1 hoparlöre, diğer 2 kanalı 1 hoparlöre girerseniz görün bakın kaliteyi.
    http://shop.baykalelektronik.com.tr/VibeAudio/BDPRO6M

Alıntıları Göster
    3 sene önce bu yorumu yapmışsınız,şuanki vibe ve mobbas kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
    ikisini karşılaştıracak olursak,yüksek seste hangisi daha az bozma yapar ve net çalar?
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

3 sene önce bu yorumu yapmışsınız,şuanki vibe ve mobbas kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz
    ikisini karşılaştıracak olursak,yüksek seste hangisi daha az bozma yapar ve net çalar?
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    vibe iyidir

• Merhaba hocam bir sorum olacaktı benim arabanın sony teybi vardı iki gün önce durduk yere tuş takımı çalışmaz oldu sadece on off tuşu çalışıyor arada bir de cd çıkarma yeri çıkıyor içinden cd çıkınca geri alınca çalıyor müzikleri hiç skıntı yok fakat ne ses ayarı ne de şarkı atlama tuşları çalışmıyor. Arabamın stok hoparlörleri bana yetiyor. Yüksek sesle müzik dinlemem pek uzun yolda arkadan tatlı tatlı gelsin yeter. HB de filan 200 tl lik jamesonlar işimi görür mü ? Ya da letgo dan 2.el pionerlar var 200-300 arası onlar yeter mi ? 0 ürün 200 tl civarı bir model önerirsen çok memnun olurum iyi günler.
  • merhaba 300 350 tl civarında midrange 16 cm almayı düşünüyorum arkada pioneer 6975s var bir çift bunlara uyum sağlayabilecek ne tavsiye edersiniz

urun.n11.com
    Audioline Ad 64 16cm Çifti 1200w Özel Orta Göbek Tizili Midrange - n11.com
    https://urun.n11.com/hoparlor/audioline-ad-64-16cm-cifti-1200w-ozel-orta-gobek-tizili-midrange-P384700466

urun.n11.com
    Edison 16cm 600w Max. Edıson Tweeterlı Midrange Ed-6md Mitrenç - n11.com
    https://urun.n11.com/hoparlor/edison-16cm-600w-max-edison-tweeterli-midrange-ed-6md-mitrenc-P352023766

bunlar 6975s ile kombine olurmu veya sizin önerdiğiniz varmı

daha önce 6975 in yaninda soundmagus c173 çok cılız kalmıştı,, onun gibi olmasını istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam vaktiniz olunca cevaplayabilir misiniz? İlk araba olarak symbol aldım.Teyb radyosu çalışmıyor değiştirmeyi düşünüyorum. (700-800) bütçe teyb bakıyorum. Aracın hopörlerleri iyi gibi. İki model arasında kaldım. pioneer s4250bt ve sizin önerdiğiniz kenwod bt306. Aralarında n11 de 80-100lira fark var. Almışken iyi olsun ilerde anfi bağlar mıyım bilmiyorum ama temiz berrak bir ses olsun bana yeter. telf spotfiy, youtube den güzel mizik parçaları çalıp aktarabileyim. Flac diye bir şey varmış onu da desteklese fena olmaz. Benim gibi biri için hangisi uygun olur. Sanırım iki teyipte 2029 güncel serilerden. Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

vibe iyidir

Alıntıları Göster
    Merhabalar hocam vaktiniz olunca cevaplayabilir misiniz? İlk araba olarak symbol aldım.Teyb radyosu çalışmıyor değiştirmeyi düşünüyorum. (700-800) bütçe teyb bakıyorum. Aracın hopörlerleri iyi gibi. İki model arasında kaldım. pioneer s4250bt ve sizin önerdiğiniz kenwod bt306. Aralarında n11 de 80-100lira fark var. Almışken iyi olsun ilerde anfi bağlar mıyım bilmiyorum ama temiz berrak bir ses olsun bana yeter. telf spotfiy, youtube den güzel mizik parçaları çalıp aktarabileyim. Flac diye bir şey varmış onu da desteklese fena olmaz. Benim gibi biri için hangisi uygun olur. Sanırım iki teyipte 2029 güncel serilerden. Teşekkür ediyorum.

• anka45 A kullanıcısına yanıt
    Bendede bt306 var tavsiye ederim fiyat performans teybidir, üzerinde ses işlemcisi mevcut frekans kesimlerini teyp üzerinden yapabiliyorsun. 3 adet amfi çıkışı mevcut , flac destegide mevcut pionerin içinden gecicek kapasitede bir teypdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.