Şimdi Ara

Tavsiyelere İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlıca konuya girmek istiyorum ,olay özeti şu şekilde, yeni bir siteye taşındım superonline henüz teşrif etmemiş ttnet var yıllardır ttnet adsl kullanmış biri olarak superonline a şans vermek istiyorum fakat 2ay oldu çıt yok TTNET 20mblik fiber paket 54.90 + 28 TL superonline da da bu yada benzeri ücret mevcut mudur? superonline beklememe değer mi tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var yorumlarınızdan mahrum etmeyiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avicenne -- 3 Aralık 2012; 23:19:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Avicenne

Hızlıca konuya girmek istiyorum ,olay özeti şu şekilde, yeni bir siteye taşındım superonline henüz teşrif etmemiş ttnet var yıllardır ttnet adsl kullanmış biri olarak superonline a şans vermek istiyorum fakat 2ay oldu çıt yok TTNET 20mblik fiber paket 54.90 + 28 TL superonline da da bu yada benzeri ücret mevcut mudur? superonline beklememe değer mi tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var yorumlarınızdan mahrum etmeyiniz lütfen.

superonline'da yalın fiber ücreti diye bir saçmalık yok. fakat, taahhüt yapmazsanız veya bozarsanız indirimlere ek olarak 150 lira kurulum bedeli alıyorlar.
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=42&d=fiberini-sec&t=0

• Anladım ttnete 83 ödeyeceğime superonline a sadece 55 ödüycem iyi ama nasıl bi rekabet ortamı bu bi saçma durum yok mu ortada 28 lira hava parasını kim neden ödemek ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avicenne

Anladım ttnete 83 ödeyeceğime superonline a sadece 55 ödüycem iyi ama nasıl bi rekabet ortamı bu bi saçma durum yok mu ortada 28 lira hava parasını kim neden ödemek ister

sabit telefonu dayatıyorlar işte. sabit telefon isterseniz 22 lira (gündüz 100 dk. akşam 3000 dk. sabit hatta konuşma süresi var), istemezseniz 28 lira
    superonline her yerde olmadığı için türk telekom istediğini yapıyor işte. düşündükçe gülesim geliyor, sabit telefon ile alakası olmayan fiber internetin yalını mı olurmuş tersten düşünürsek internet bağlantısı olmayan telefon hattı için de yalın telefon ücreti alırlarsa şaşırmayalım. ttnet ile herşey mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 4 Aralık 2012; 14:24:52 >

• D-Smart Net yani Smile veya SuperOnline En iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.