Şimdi Ara

TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR UZUN BI ARADAN SONRA TEKRAR FITNESS E BASLAMAYA KARAR VERDİM. ÖNCELİKLE BOY 1.70-72 FALAN KİLO DA 59. BOYUM UZUN OLMADIĞI İÇİN AŞIRI VÜCUT YAPMA GİBİ Bİ AMACIM YOK. SADECE KİLO ALİP KOLLARI GÖĞÜSLERİ VE BCAKLARI GÜCLENDİRSEM BANA YETER TEFERRUATA GREK YOK ZATEN.KULÜBÜMÜ YAKI N ZAMANDA BIRAKTIM ( FUTBOL ) ONUN İÇİN AŞIRI GÜÇ KAYBEDİYORUM. BENIM AKLIMDA KI PROGRAM 3 GÜN FİTNESS 1 GÜN YÜZME YA DA 1 GÜN KOŞU İKİSİNDEN BİRİ.DEĞİŞİKLİ OLARAK.2 GÜN GÖĞÜS KOL-1 GÜN OMUZ KANAT SIRT CALİŞİCAM. TABİ YAPTIĞIM 3 GÜNDE DE BACAK VE KARIN DAHİL OLACAK.BAŞTA DEDİĞİM GİBİ ŞİŞMEK AŞIRI KAS YAPMAK AMACINDA DEĞİLİM.CILIZIM O GÖRÜNTÜYÜ DÜZ KİLO İLE DEĞİLDE BİRAZ DAHA KASLA DOLDURMAK İÇİN UĞRAŞİCAM.AMAÇ ZATEN ÇEVİKLİK HIZ KAYBETMEMEK ONUN PROGRAMINI BEN YAPARIM KENDIM.TAVSİYEYE GELİNCE COK DÜZENSİZ BESLENEN BİRİYİM. SEVDİĞİMİ 5 TABAK YER SEVMEDİĞİMİ 2 KAŞIK YİYİP AÇ KALİCAK KADAR.BESIN OLARAK ONERILERINIZ NELERDIR. İLAVE OLARAK PROTEİN TOZU DA KULLANICAM. HER İDMANDAN SONRA Bİ PARÇA TAVUK GÖĞSÜ GÜNLÜK OLARAK SÜT,BAL,PEKMEZ. BUNLARIN DISINDA BANA ONEREBILECEĞİNİZ BEN KULLANDIM YARARINI GÖRDÜM DİYEBİLECEĞİNİZ BESİNLER VAR MI ? VE PROĞRAMDA DEĞİŞTİR DEDİĞİNİZ YER VAR MI ?

• Defalarca fazla şişmek istemediğini belirtmen iyi olmuş, yoksa biri gelir sana bir Program söyler fazla şişersin, her yerin kas olur falan mazallah.

Düzgün bir salona git, kendini hocana teslim et, o halleder. Bir de tabi hocana söyle, fazla teferruat istemiyorum. Brad Pitt in Fight Club'da ki hali kadar olsam yeter de. Sonra görüyoruz, hoca bir Program yazıyor elemanın 50 Cm biceps oluyor. Bunları önlemek için kesinlikle belirt hocana ne istediğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Defalarca fazla şişmek istemediğini belirtmen iyi olmuş, yoksa biri gelir sana bir Program söyler fazla şişersin, her yerin kas olur falan mazallah.

Düzgün bir salona git, kendini hocana teslim et, o halleder. Bir de tabi hocana söyle, fazla teferruat istemiyorum. Brad Pitt in Fight Club'da ki hali kadar olsam yeter de. Sonra görüyoruz, hoca bir Program yazıyor elemanın 50 Cm biceps oluyor. Bunları önlemek için kesinlikle belirt hocana ne istediğini.

doğrudur da besin konusunda cahilim işte
  • bu tür konuları lütfen mümkün olduğunca araştır.int de pek çok makale var.kendini hocana teslim etmektense ne yaptığını bilebilen bir insan ol.beslenme konusuna gelirsek yine aynı şekilde besinleri araştırmaya çalış.kompleks ürünlerle beslen glisemik endeksi yüksek ürünleri tüketme.bir de spora yeni başladıysan ilk aylarda supplement kulanımı pek tavsiye edilmemekte.ancak zayıfım diyorsan beslenmeni iyi yapmalısın.gerekirse amacına göre (kilo almak ya da kas yapmak ) takviyelere geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdrgn

bu tür konuları lütfen mümkün olduğunca araştır.int de pek çok makale var.kendini hocana teslim etmektense ne yaptığını bilebilen bir insan ol.beslenme konusuna gelirsek yine aynı şekilde besinleri araştırmaya çalış.kompleks ürünlerle beslen glisemik endeksi yüksek ürünleri tüketme.bir de spora yeni başladıysan ilk aylarda supplement kulanımı pek tavsiye edilmemekte.ancak zayıfım diyorsan beslenmeni iyi yapmalısın.gerekirse amacına göre (kilo almak ya da kas yapmak ) takviyelere geçersin.

doğrudur aslında bı bakıma ılk basta kullanmamam daha ıyı olur daha az basacagım ıcın pek etkısı olmaz gııbme gelıyo ağırlıkları artırınca kullansam daha mantıklı olur sağlık acısından bılmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.