selam ben bu bölümde yeniyim.siz psp yi tavsiye edermisiniz?13yaşındayım.kendi paramla alıcam.annem veya babam almıcak.o yüzden paraya acıyorum en ucuz nerede bulurum?daha yeni olduğum için 2.el mi alayım 0 mı?fat mı slim mi 3000 mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.bide şimdi almaycağım mart nisan gibi fiyatlarıda belirtirseniz sevinirim ayrıca khalkedon varmış internet sitesi varsa verebilirmisiniz?
Fat i unut .O artık mazide kaldı. Slim al yani 2000 li model . 3000 ler daha kırılamadı o yüzden kopya oyun oynatamazsın . Fiyat tamamen dolara endeksli. Dolar iner, psp ucuzlar .Dolar yükselir , fiyat artar.Dolar 1.30 1.40 olunca alırsan gayet iyi olur . Khalkedon ile ilgili bilgileri , bu sitede khalkedon nickine pm atarak öğrenebilirsin. Ama şu an sıfır slim psp satmıyor. Sen alana kadar mutlaka eline geçer. Bi dipnot : Bazı slimler kırılamıyor anakartı yüzünden . Dikkat et. Ama khalkedon dan alırsan zaten böyle bi problem olmaz. O kendi test ederek satıyor.
bence sen alana kadar bütün psler kırlır.fiyatalr ucuzlar sende baya ucuzqa kapatırsın çünkü şuanda alınan bilgilere göre psp3000 in kırılması an meslesi ben amerikadan psp2000 getirdim kırılmıoyr şimdi bekliyorum işte kırılsın diye
temiz,ikinci el,kopya acan, tam donanimli psp 2000 ;)
sağolun 2000 veya 3000 alırım kırılırsa 3000 kırılmazsa 2000
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme