şu şekilde bir sistem toplatmak istiyorum.sadece önemli olan kısımları yazdım.bir sıkıntı olur mu anakart seçimim doğru mu.bu gibi yorumlarınızı alabilir miyim.
teşekkürler...
Ram'in yeterli ama geleceğe dönük olarak 4 GB yapsan daha iyi olur.
Ekran kartını HD4830 yap, bellekleri de en az 800mhz seç, 667mhz ram alınmaz artık ...
Ekran kartını da HD4830 olarak öneririm.Aslında ben de 9600GT kullanıyorum bir sorununu görmedim fakat ekran kartı testlerinde HD4830 daha önde.Ben GTA IV oynamak için bir hata yaptım sen yapma
Ayrıca anakarta da o kadar para vermene gerek yok.Gigabyte'ın P43 serisinden bir kart yeterli gelir bence.Bu önerileri dikkate alırsan pc'ni kullanırken daha rahat edersin
arkadaşlar çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi anakart ram ve e.kartını listede değiştirdim.
şimdi bu sisteme nasıl bir psu almalıyım, hangi marka önerirsiniz.hi-power 350w düşüdüm ama, ne kadar iyidir onu bilmiyorum.yada komple kasa mı alsam öyle daha mı avantajlı olur.aslında benim amacım ikinci el psu'suz bir kasa alıp onu çalıştığım yerde kestirip neon ile boyayıp mod yapmaktı.fikirlerinizi alabilir miyim.
zaman ayırdığınız için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: sFenX_06
arkadaşlar çok teşekkür ederim.dediğiniz gibi anakart ram ve e.kartını listede değiştirdim.
şimdi bu sisteme nasıl bir psu almalıyım, hangi marka önerirsiniz.hi-power 350w düşüdüm ama, ne kadar iyidir onu bilmiyorum.yada komple kasa mı alsam öyle daha mı avantajlı olur.aslında benim amacım ikinci el psu'suz bir kasa alıp onu çalıştığım yerde kestirip neon ile boyayıp mod yapmaktı.fikirlerinizi alabilir miyim.