Yaa iyi güzel hoş insanlara fikir veriyosunuz da hepiniz sürekli neden hep aynı speakerı tavsiye ediyosunuz sözleşmiş gibi anlamadım bunun bi kotası falan mı var 100 kere tavsiye edince logitech size x-530 speaker falan mı hediye edicek...??? başka sistem mi yok ama artık bıkkınlık verdi sizin bu x-530 tavsiyeleriniz, lütfen ya hep aynı şeyin etrafında döndürmeyelim insanları birçok seçenek var bunu sizde biliyosunuz....
Önerilen modeller fiyat/performans açısından iyi ürünler olduğuna inandığımız için onları öneriyoruz adam şimdi ucuza 5.1 istiyorsa ve X-530'un sınıfında en iyi 5.1 lerden biri oldugu artık bu forumdaki herkesce kabul edilmişse ve tavsiye isteyen arkadaşın bundan haberi yoksa ona bunu anlatmak suç mu? Niye logitech'in adının geçtiği yerde bitip insanları tersliyorsun atalayalper kardeşim? Hep agresif olmak zorunda mısın?
quote:
Orijinalinden alıntı: ıspider
editlenmiştir
.....sağolun....mesajım gayet güzeldi,inatçı arkadaşlar iyi bir cevap verdim...küfür etmedim,hakarette etmedim sadece,neyse yazmaya değmez o kadarda önemli değil.......................................................................................................................................................
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme