Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi Bekliyorumm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günde 1 saat oyun oynarım 2 saat film dizi felan izlerim arada bi facebook whatsapp bakarım günlük kullanımım bunlar. kamera önemli değil. şarj 1 günü çıkarsın. oyun oynarken tabi ısınır ama çok fazla ısınmasın. film dizi izlerken felanda sorun çıkarmısn ısınmadan dolayı izlediğim şeyi yarıda kesmiyim. benim için önemli olan tasarım yani içime sinmesi lazım telefonun. bütçe önemli değil bu özelliklerde olan telefonlara bakmak isterim hepsine bana uygun olanı alırım

• upper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 tam size göre

• Telefonun içinize sinmesi için önce belirli başlı kriterlerinizin olması lazım. Illa ki akliniza yatan bir model vardir.

A kişisi Samsung s6 Edge der.
    B kişisi Sony Z3 der.
    C kişisi Htc m9 der.

Tasarim gorecelidir. Bu yuzden kendinize ait cizgileri benimseyen cihazlari ayirarak buraya sorarsaniz sizin icin en iyi telefonu bulabiliriz.

• iPhone 6 Plus 64GB olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Telefonun içinize sinmesi için önce belirli başlı kriterlerinizin olması lazım. Illa ki akliniza yatan bir model vardir.

A kişisi Samsung s6 Edge der.
    B kişisi Sony Z3 der.
    C kişisi Htc m9 der.

Tasarim gorecelidir. Bu yuzden kendinize ait cizgileri benimseyen cihazlari ayirarak buraya sorarsaniz sizin icin en iyi telefonu bulabiliriz.

+1

Ekran boyuti ne.olsun mesela,film dizi izlemek icin kimi 6inç isterken kimi buyuk buluor 5inc istiyor

• Bahsettigin ihtiyaclar pil önemli Z2 yada Z3compact bu isteklerini gun icinde bitmeden yerine,getirir yine.lenovo vibe x2Pro gayet guzel telefondur.

• Crauls kullanıcısına yanıt
    5.0-5.5 arası bişey olursa daha iyi olur benim içni
  • aslında bende z2 veya g3 arasında kalmıstım. Herkez hatta herkez z2 z2 dedı.. Benım gozumdede g3 cok ısınan sorunlu cıhaz olarak gozukuyodu..ancak bı arkadas g3 gold aldı. Tasarımı cok guzel. Ekranı falan gayet guzel. Kamerası Super. Ses kalıtesıde ıyı.. Az oyun oynarım cok ısınmaz fılan dıyorum bende g3 e yonelebılırım ki g3 alan herkeze kotu yapmıssın dedım. Bılemıyorum.. Tasarım guzel. Buff ıle kullanıcam. Kılıf takarsam tasarım bozulur dıye ıstemııyırum.. Bataryada sorun deıl benım ıcın...
    Daha cok kendımden bahsettım.. Kısaca G3 32 gb da bakabılırsın.. Fılm ızlenır.. Cok oyunda oynamıyomussun. G3 tam senlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: gkdnztfk22

aslında bende z2 veya g3 arasında kalmıstım. Herkez hatta herkez z2 z2 dedı.. Benım gozumdede g3 cok ısınan sorunlu cıhaz olarak gozukuyodu..ancak bı arkadas g3 gold aldı. Tasarımı cok guzel. Ekranı falan gayet guzel. Kamerası Super. Ses kalıtesıde ıyı.. Az oyun oynarım cok ısınmaz fılan dıyorum bende g3 e yonelebılırım ki g3 alan herkeze kotu yapmıssın dedım. Bılemıyorum.. Tasarım guzel. Buff ıle kullanıcam. Kılıf takarsam tasarım bozulur dıye ıstemııyırum.. Bataryada sorun deıl benım ıcın...
    Daha cok kendımden bahsettım.. Kısaca G3 32 gb da bakabılırsın.. Fılm ızlenır.. Cok oyunda oynamıyomussun. G3 tam senlık..

aynen bende g3ü çok beğendim aynı senin durumunu yaşıyorum ısınmadan dolayı g3 almak istemiyorum ama tasarımı ekranı felan alsammı diyorum z2 de güzel telefon ama g3 görsel olarak daha çok sevdim ah şu ısınma olmasa hemen alıcağım bi telefon g3

• Z2 G3 ten ustundur 1saat dizi izleyince 1saat oyun oynatmaz zaten G3

• quote:

Orijinalden alıntı: superwera

Z2 G3 ten ustundur 1saat dizi izleyince 1saat oyun oynatmaz zaten G3

biliyoruz üstün olduğunu ama ekranı ve tasarımı g3e yöneltiyor insanı alıyım bi g3 oyunda oynamıyıveriyim diyorum :D içime sindiği için g3 alıcam
  • bende oyundan fedakarlık ederım ki oyun oynamak ıcın alıcaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musad

O zaman Z2 agir basiyor,G3 teki arayuz sorunlari,takilma,2k.kaynakli kasma ve bataryayi su gibi icmesi vs. Ama tasarima birsey dememe mahal yok zevk meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

O zaman Z2 agir basiyor,G3 teki arayuz sorunlari,takilma,2k.kaynakli kasma ve bataryayi su gibi icmesi vs. Ama tasarima birsey dememe mahal yok zevk meselesi.

kullanan arkadaşlara sorduğumda ısınmadan başka sorun olmadığını söylüyolar çok fazla ısınırsada ara sıra kasma oluyomuş başka bi sorun sölemediler bende kullanırken telefonu çok fazla zorlamam ısınmaz diye düşünüyorum zaten z2 de ısınıyor her türlü ama z2 hiç içime sinmiyor nedense g3 almak istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

kullanan arkadaşlara sorduğumda ısınmadan başka sorun olmadığını söylüyolar çok fazla ısınırsada ara sıra kasma oluyomuş başka bi sorun sölemediler bende kullanırken telefonu çok fazla zorlamam ısınmaz diye düşünüyorum zaten z2 de ısınıyor her türlü ama z2 hiç içime sinmiyor nedense g3 almak istiyorum

Ben de G3 kullanıyorum. Crauls'un bahsettiği sorunlar var maalesef.Sonradan pişman olmamak için doğru tercih yapmak gerekiyor.

• az yada cok her telefon ısınır muhım olan ısıttıgında sapıtıp sapıtmaması performansı bu acıdan g3 oldukca handıkaplı yoksa ben begenırım gerek tasarımı gerek kamerasını ama cıdden androıdın ıphone gıbı batarya acısından bıraz kurcalar oyun oynarsanız sarj aletı yanınızda gezersınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.