Bu sarı sitede anakart ilanım vardı. Adamın teki aradı. Dedi ki ben sana havale/eft yapsam oradaki arkadaşıma ürünü elden teslim eder misin? Kendisi il dışındaymış. Tamam dedim, verdikleri konuma gittim. Parayı yolladı, bende ürünü teslim ettim. 2 gün sonra meğerse bu adam başka birine havale ile ürün satmış. O çocuğa da benim IBAN'ı vermiş. Benim ibana parayı yollatmış. Demiş ki aldığın ürünü ben sana kargolayacağım. Ama benim haberim yok. Ben sandım ki adam benim sattığım ürünün parasını yolladı. Şimdi çocuk aradı diyor ki ben sana monitör için para yolladım. Ben de şaşırdım. Mevzuyu sonradan anladım. Yani işin aslı tezgaha geldik. Dolandırılan kişi şimdi dava falan açacak. Ben ne yapacağım. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
Amazon jp'den 12000 TL'ye ekran kartı satın aldım. Garanti Bankası sanal kartım ile ödemeyi yaptım. Ödemeyi yaparken Garanti Bankası sizi arıyor ve bu tutardaki ödemeyi onaylıyor musunuz? diye soruyor. Bende 12000 TL için onay verdim. Ama amazon jp siparişi 4 gün sonra onayladığı için kur yükselmesinden dolayı sanal kartımdan giden 12000 TL'nin üstüne 3000 TL eksi bakiyeye düştüm. Daha öncesinde sanal kartımla yapmış olduğum alışverişimde Garanti Bankası 2 defa çekim yapmış beni eksi bakiyeye düşürmüştü. Arayıp sorunu çözmüştük, bana sanal kartın asla eksi bakiyeye düşmeyeceğini bunun milyonda bir sistemsel sıkıntı olabileceğini söyledikleri için ben onlarla çalışmaya devam ettim. Ama ne kadar aradım sordum, hiçbir şekilde düzeltmediler ve 1 ay oldu. Ben hakkımı nerede arayabilirim. Madem 150000 TL çekilecekti. Bunu aynı sistemle arayıp sorsalar izin vermeyecektim.
Merhabalar, sistemin montajını yeni bitirdim. Kasa çalıştı ama ekrana görüntü gelmiyor. Parçaları ayrı ayrı kendim topladım.
İntel i5 11600k İşlemci
Asus Rog Strix B560M-A Anakart
Ayrıca Anakart'ın sağ üstünde sarı ve beyaz ışık yanıyor.
3500-4000 ARASI HAZIR SİSTEM TAVSİYE
|
TELEFON ÖNERİSİ LÜTFEN
|
pc donuyor
|
NOTE 3 MÜ Z3C Mİ
|
g2 vs z3c hangisi
|
Note 3 mü S5 mi
|
Tavsiyelerinizi Bekliyorumm
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 5.204 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 50 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar