Şimdi Ara

Sahibinden üzerinden satış yaptığım kişi IBAN'ım üzerinden başkasını dolandırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sarı sitede anakart ilanım vardı. Adamın teki aradı. Dedi ki ben sana havale/eft yapsam oradaki arkadaşıma ürünü elden teslim eder misin? Kendisi il dışındaymış. Tamam dedim, verdikleri konuma gittim. Parayı yolladı, bende ürünü teslim ettim. 2 gün sonra meğerse bu adam başka birine havale ile ürün satmış. O çocuğa da benim IBAN'ı vermiş. Benim ibana parayı yollatmış. Demiş ki aldığın ürünü ben sana kargolayacağım. Ama benim haberim yok. Ben sandım ki adam benim sattığım ürünün parasını yolladı. Şimdi çocuk aradı diyor ki ben sana monitör için para yolladım. Ben de şaşırdım. Mevzuyu sonradan anladım. Yani işin aslı tezgaha geldik. Dolandırılan kişi şimdi dava falan açacak. Ben ne yapacağım. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?

• adamla mesajlaştıysan mesajları delil olarak kullanabilirsin.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Mesajlarda onu kötü gösterecek bir şey yok. Yalnızca telefonla görüşme yaptık.

• Parayi iade edin, bitsin.

Konu açmaya bile değecek birşey değil...

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Sahibinden de monitör ilanı açmış. 1900TL'lik sonra bu adama demiş ki bana havale/eft yap ben sana kargolayayım. Bilgisayarcı olarak tanıtmış kendini. Ben tam ürünü teslim ettiğimde o da benim hesaba parayı attırdı. Bende bilemedim ki kimden geldiğini. Para gelmiş dedim verdim sattığım ürünü

• çocuk senin numaranı nerden bulmuş ?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Bende oraya takıldım. Para yatıran senin telefonunu nasıl buluyor. Demek ki bunlar ortak çalışıyor. Aklınca senden para koparmaya çalışacak.

• danışıklı dövüş iş karakola mahkemeye gidene kadar para falan iade etme bence

• eski numara hakkını ara oradakiler bilir bu numarayı bulurlar uyanığı ama onlar bulana kadar çok uğraşırsın o ayrı

youtube
    Kılıbık - Şikayet için karakola giden Kamil tutuklandı. En iyi türk yerli filmlerinin unutulmaz sahneleri ve daha fazlası için tıkla : https://goo.gl/U79UT3N...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=y27KF8zK90U
  • Adamlar ketenpereye getirmiş seni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.