Şimdi Ara

Tavuk dönere ketçap-mayonez sıkıp yiyen adam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak canım çekti ketçap mayonez olmadan kuru oluyor..Öyle azda sıkmayacaksın bildiğin dolduracaksın ketçap mayonezi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

Bak canım çekti ketçap mayonez olmadan kuru oluyor..Öyle azda sıkmayacaksın bildiğin dolduracaksın ketçap mayonezi...

Döner sosslu dürümün neresi kuru ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

quote:

Bak canım çekti ketçap mayonez olmadan kuru oluyor..Öyle azda sıkmayacaksın bildiğin dolduracaksın ketçap mayonezi...

Bildiğin salça suyu be sos dediğin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

quote:

Ağzının tadını bilmiyordur. Tavuk dürüme döner sosundan başka sos yakışmaz

artıladım

• iyi oluyoda domatesle mayonez yanyana gelince donercinin üstüne kusasim geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkguleryuz kullanıcısına yanıt
    sen ne diyosun lan değişik
  • quote:

quote:

quote:

10larca değişik döner sosu var hocam şimdi salça yı andıran sos ta var ama güzel yapan yerden yenmeli

• quote:

quote:

quote:

quote:

10larca değişik döner sosu var hocam şimdi salça yı andıran sos ta var ama güzel yapan yerden yenmeli

Buradakiler kadıköydekiler nbildiğin basıyor salça suyunu..

• Mayonez değil de ketçap sıkmışlığım var çok da fena olmuyor sanki
  • Harbiden bilmiyordur. Etin yanında ketçap mayonez mi olur lan, ıyyk. He tabi sokak köşesindeki dönerciyse o ayrı
  • o değil de pilava ketçap sıkan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aynen bazıları çorba gibi yapıyor içini.İyi yanı bir yandan çorba içmiş oluyorsun.
    El ayarı önemli.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isırılacak yere önce mayonez sıkılır sonra sıcak servis edilen domates sosu tatlı kaşığı yardımıyla kenarlardan akmayacak şekilde mayonezin üstüne dökülür ve üstüne çok az tuz döktükten sonra 2 saniye üfleyerek domates sosu azda olsa soğutulur ve afiyetle yenir, her lokmadan önce bu işlem tekrarlanır.
  • 2 lira para veriyosun ne varsa koy diyon. ketçap mayonez turşu bibier.. ne varsa koy abi sen sorma .d
  • Kusura bakmayın ama en lezzetli döneri Almanya'dakiler yapıyor. Bizim burada yediklerimiz ekmek arası sap saman. Daha önce Almanya'ya gidip deneyen bana kesinlikle hak verecektir. Buradakiler bana çok kuru geliyor. Ayrıca içine ne eti koyulduğu da belli değil. Almanya'dakiler malzemeyi o kadar bol koyuyorlar ki döneri kapayıp ısırmak bile çok zor oluyor. Aklınızda şekillenmesi için bir kaç foto ekliyorum.

BONUS

Bu arada fiyatlar genellikle 5-6 Euro arasında oynamakta. Burada döneri bu şekilde yapan bir yer bulursam 6-8 TL arasında vermeye razıyım.

• O ketçap mayonezi etle birlikte nasıl yiyorsunuz mideniz o iğrenç karışımı nasıl kaldırıyor? Ayrana kola ve fanta katıp içmek gibi bir şey bu yediğiniz şeyin tadını almıyor musunuz?

• O degilde tursu fena gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ketçap, mayonez konusu neyse de tavuk dönere neden turşu konulur.Hamburgere, dönere, durume neden turşu konur arkadaş biri bana bunu açıklasın ben hepsini tek tek elimle çıkartmak zorunda mıyım o turşuların.Bir de pizzaya konulan biber var ondan hiç bahsetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

Ulan ketçap, mayonez konusu neyse de tavuk dönere neden turşu konulur.Hamburgere, dönere, durume neden turşu konur arkadaş biri bana bunu açıklasın ben hepsini tek tek elimle çıkartmak zorunda mıyım o turşuların.Bir de pizzaya konulan biber var ondan hiç bahsetmiyorum.

Yapan adama rica et turşu koymasın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.