Şimdi Ara

Tayland İçin Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben işim dolayısıyla Taylad'da yaşıyorum.. yaşamayada devam ediceğim gibi duruyor bunun için kendime şöyle bir oyun bilgisayarı diye adlandırabileceğim bir canavar istiyorum fakat malum ben burada yaşadığım için sizden ricam aşağıdaki verdiğim linkten bi sistem tavsiyesi yaparsanız benim için daha iyi olur çünkü hem para farkı gibi durumlar ortadan kalkar,öncelikle belirtmek isterimki işlemci Intel , ekran kartı Nvidia taraftarıyım. Bütçem Tayland para birimiyle 50.000-60.000 Baht arasıdır zaten sitede toplam fiyatları felan mevcuttur fiyata ekranda dahildir ama benim için 2. plandadır ekran. Site buradan ulaşabilirsiniz,eğer site Thai dilinde olursa sağ üst köşeden ingiltere bayrağını tıklayarak ingilizce yapabilirsiniz. Şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1992 -- 23 Kasım 2016; 12:54:30 >

• Arkadasin butcesi 1500 1700 dolar arası.

Gtx 1070 470 dolar

Amazon ayari tr ye gore baya uygun geldi bana urerim yeri bir nevi orasi malum...

I7 6700k islemci

Msi z170A anakart

Gtx 1070 ekran karti gigabyte 1550 bahtdi galiba.

8 veya 16 Gb ddr 4 ram

240 Gb ssd(samsung 850 evo guzeldir)

1 TB wd blue hdd

600w psu lu kaliteli kasa

Monitor olarak da 23.6 inc 1 ms veya 2 ms bir monitor oneririm.

Senin fiyatina gelir muhtemelen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam hemen bakıyorum teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadasin butcesi 1500 1700 dolar arası.

Gtx 1070 470 dolar

Amazon ayari tr ye gore baya uygun geldi bana urerim yeri bir nevi orasi malum...

I7 6700k islemci

Msi z170A anakart

Gtx 1070 ekran karti gigabyte 1550 bahtdi galiba.

8 veya 16 Gb ddr 4 ram

240 Gb ssd(samsung 850 evo guzeldir)

1 TB wd blue hdd

600w psu lu kaliteli kasa

Monitor olarak da 23.6 inc 1 ms veya 2 ms bir monitor oneririm.

Senin fiyatina gelir muhtemelen :)

Hocam dediğiniz gibi sistem iyi ama ben epey uzak kaldım bu bilgisayar toplama işlerinden şimdi artık su soğutmalar felan artık yok fiyatına olmuş eskiden çok paraydı bu işlemcilerin soğutmaları felan nasıl olur aslında sizden bi guzellik isteyip şu verdiğim siteden baştan aşağıya ekran kartından soğutmasına kadar bi bilgisayar ayarlarsanız 10 numara olur şimdi ben bu ekran kartlarının ince ayarlarını efendimesöyliyim ramlarin mhzleri felan bunlardan cok uzak kaldık anlamıyorum artık :) bi el atarsanız cok makbule geçer elin memleketinde turist diye şey yapmaya kalkmasınlar :)

• umut1992 U kullanıcısına yanıt
    Site yabanci alisik degilim bir telefondan size hazir link veremem malesef.

Bu arada i7 6700k alinca islemci sogutucusu da alman lazim cooler master 212 evo alinabilir.

Bunlari alin monitor olarak da biraz inceleyin monitor kestirin gozunuze internette arastirin onu o sekilde seçebilirsiniz. Ekran karti anakart ve ssd de marka model verdim zaten, 1070 lerde evga haric simdilik pek bi sorun yok zaten. Islemci fiks. Sadece size aramasi kaliyir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam telefondan zor olur tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum ilginiz için :)
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için ayrı ssd?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.