Şimdi Ara

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
26
Favori
121.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:04:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:04:18 >
  • Bütün şarkılarını dinliyorum ama bence son çıkan single lari eskilerine göre kötü.mesela I knew you were trouble cok basit bir sarki bence. İki kere dinleyince sıkıyor. Ama fearless, mean, speak now, love story tarzı şarkıları bence daha güzeldi.
    Bana katılan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Bütün şarkılarını dinliyorum ama bence son çıkan single lari eskilerine göre kötü.mesela I knew you were trouble cok basit bir sarki bence. İki kere dinleyince sıkıyor. Ama fearless, mean, speak now, love story tarzı şarkıları bence daha güzeldi.
    Bana katılan var mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:04:35 >
  • quote:

Bütün şarkılarını dinliyorum ama bence son çıkan single lari eskilerine göre kötü.mesela I knew you were trouble cok basit bir sarki bence. İki kere dinleyince sıkıyor. Ama fearless, mean, speak now, love story tarzı şarkıları bence daha güzeldi.
    Bana katılan var mı?

Ben de eskileri tercih ederim şimdikilere oranla ama şimdikiler de iyi gene.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:04:55 >
  • taylor genelde soyisim olmuyor mu yav? bu hatunun nasıl ismi olmuş taylor? annesi babası "yav bu soyisimdir, kafa karışıklığı olur koymayalım" dememişler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcıerhan

taylor genelde soyisim olmuyor mu yav? bu hatunun nasıl ismi olmuş taylor? annesi babası "yav bu soyisimdir, kafa karışıklığı olur koymayalım" dememişler mi?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:05:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

quote:

taylor genelde soyisim olmuyor mu yav? bu hatunun nasıl ismi olmuş taylor? annesi babası "yav bu soyisimdir, kafa karışıklığı olur koymayalım" dememişler mi?

Evet soyadı da olabiliyor ama isim de olabiliyor. Taylor aslında uniseks bir isim. Yanlış hatırlamıyorsam, Taylor Swift'e nede adını Taylor koymuşlar diye soruduklarında '''uniseks bir isim olsun ki iş hayatında yükselme şansı daha fazla olsun, kadın olduğu için ayrımcılığa uğramasın'' gibi bir mantıkla bu ismi vermişler gibi bir şey söylemişti. Yani evet çok fazla rastlanan bir kız ismi değil, bizdeki ''Deniz'' gibi düşünebiliriz. Bu arad ikinci adı da Allison, ama ponu neden kullanmıyor hiç bilmiyorum

teşekkürler hocam bilgilendirme için...

• quote:

quote:

quote:

Evet soyadı da olabiliyor ama isim de olabiliyor. Taylor aslında uniseks bir isim. Yanlış hatırlamıyorsam, Taylor Swift'e nede adını Taylor koymuşlar diye soruduklarında '''uniseks bir isim olsun ki iş hayatında yükselme şansı daha fazla olsun, kadın olduğu için ayrımcılığa uğramasın'' gibi bir mantıkla bu ismi vermişler gibi bir şey söylemişti. Yani evet çok fazla rastlanan bir kız ismi değil, bizdeki ''Deniz'' gibi düşünebiliriz. Bu arad ikinci adı da Allison, ama ponu neden kullanmıyor hiç bilmiyorum

teşekkürler hocam bilgilendirme için...

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:05:46 >

• quote:

Bana katılan var mı?

Taylor Red albümüyle çok farklı tarzları bir araya getiriyor. Albümünü tanıtırken tek bir tarza bağlı kalmadığını ve her şarkıyı içerdiği duyguya uygun bir tarzda kaydettiğini söylemişti. Ayrıca bu albümde önceki üç albümünün (Taylor Swift, Fearless ve Speak Now) prodüktörü Nathan Chapman haricinde farklı prodüktörlerle çalıştı. Böylece ortaya country, country pop, country rock, alternatif rock, pop rock, pop, popstep, dans-pop ve folk tarzında şarkılar içeren bir albüm ortaya çıktı.
    Albümdeki prodüktörlerin şarkılara göre dağılımı şöyledir: Nathan Chapman ve Taylor Swift (State of Grace, All Too Well, I Almost Do, Stay Stay Stay, Sad Beautiful Tragic); Dann Huff, Nathan Chapman ve Taylor Swift (Red, Starlight ve Begin Again); Dan Wilson (Treacherous); Max Martin ve Shellback (We Are Never Ever Getting Back Together, I Knew You Were Trouble, 22); Jacknife Lee (The Last Time); Jeff Bhasker (Holy Ground, The Lucky One); Butch Walker (Everything Has Changed).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marty77 -- 1 Nisan 2013; 2:21:28 >

• Bu arada Taylor aşağıdaki tvitleri ve New Jersey'deki koluna yazdığı şarkı sözüyle Holy Ground şarkısıyla ilgili bize ipucu mu veriyor. Haftaya ACM müzik ödüllerinde seslendireceği şarkı ve belki de henüz açıklanmayan yeni country teklisi Holy Ground olabilir mi?
    TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:06:41 >
  • quote:

@marty77 Holy Ground gerçekten de yeni single olabilecek bir şarkı, yani country olmasına rağmen listelerde iş yapabileceğini düşünüyorum, melodisi uygun çünkü. Ama yeni single'ın yakın zamanda çıkacağını zannetmiyorum. Bana kalırsa Mayıs'ın ortası ya da sonuna doğru ancak çıkar, çünkü daha ''22'' henüz peak noktasına bile ulaşmadı Belki ama dediğin gibi ödül töreninde söyleyebilir onu.

Yalnız şu da var, yeni müzik videosunun çekimleri 2 hafta önce yapılmıştı sanırım ( ismi açıklanmadı tabii) , fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla Taylor havaya falan zıplıyordu, yani gene hareketli bir şarkı olacğaı kesin hangi şarkı olursa olsun

Bahsettiğim country teklisi idi. Pop, HAC ve AC formatlarında şu an "22" teklisi çalıyor.

Bilindiği üzere "We Are Never Ever Getting Back Together" albümün çıkış şarkısı olarak tüm formatlarda radyoya sunulmuştu. Fakat şarkının aşırı pop olması ve sözlerinin country için basit kaçması gibi sebeplerden dolayı Country Radyosu sırtını Taylor'a çevirdi ve Billboard Country Airplay listesinde 13., Mediabase'de 16. sıraya yükselebilen WANEGBT kısa sürede country radyo listesinden düştü. Bu nedenle Big Machine, "WANEGBT" country dışındaki formatlardaki radyolarda çalınmaya ve listelerde yükselmeye devam ederken, aceleyle country radyosu için yeni tekli olarak "Begin Again" şarkısını sürdü. Uzun bir liste ömrü geçiren "Begin Again" şubat ayı sonunda Mediabase listesinde 1. ve Billboard Airplay listesinde 3. olarak başaşağı listeden düşmeye başladı. Herkes yeni country teklisini beklerken Tim McGraw yeni teklisi olarak Taylor'la birlikte söylediği ve Keith Urban'ın gitar çaldığı "Highway Don't Care" şarkısını yayınladı ve şu an şarkı country listelerinde iyi gidiyor. Ama Country radyo için "Red" albümünde kısıtlı seçenek olsa da albümün satış devamlılığı için yeni bir Country teklisi zaruri. Bu nedenle fanlar bir umut yeni country teklisini (özellikle All Too Well) bekliyor.

Bahsettiğin çekimler ise Taylor'ın sponsoru "Keds" için yapılan reklam çekimleri. Ama bu hafta Taylor'ın programında ACM ödüllerine dek boşluk var ve video klip çekimi olabilir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:06:47 >
  • Taylor pazar günü ACM ödüllerinde Tim McGraw ve Keith Urban ile birlikte Highway Don't Care adlı şarkıyı seslendirecek. Bu arada aynı şarkının klip çekimi de başlamış durumda.

• Taylor kedisi Meredith ile oylarınızı bekliyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:06:52 >
  • ekle benide hocam
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:06:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.