Şimdi Ara

TAYLOR SWIFT FAN CLUB #13YearsOfTaylor (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
26
Favori
121.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chris martin

quote:

Orijinalden alıntı: yılgın34

taylor swift'in twitter hesabı var mıdır?

Olmaz mıhttps://twitter.com/taylorswift13/with_replies

Bu arada sırf twitter değil Taylor Swift'le ilgili aradığın ne var ne yoksa konunun ilk mesajına bak, oraya ekledim gerekli gereksiz her türlü bilgiyi

@Sverre Evet hocam, ben de beğendim Arrtık haftasonu gelldi sayılır; şu imzaları da hallettiğimizde artık konunun herhangi bir eksiği kalmayacak

Hayırlı olsun o zaman.

• quote:

Ama illa film olmasına gerek yok sohbet programı da olur diyorsan, çok sayıda katıldığı program var hocam, ilk mesaja da ekledim linkini. (Eklemediklerim varsa onalra da gene imdb'den 'Self' sekmesini seçerek arayabilirsin). Keza ayrıca Speak Now World Tour'Un uzun metrajlı bir kaydı da var, eski şarkıları gerçi ama gene de güzeldir

@ihsanpurple

teşekkürler bilgilendirdiğin için..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihsanpurple

bu taylor swift in güzel filmleri var mı ya. imdbden 7.5 almış en az. varsa izleyecem de. romantik komedi var mı bi de taylor swift in?

Kendisinin oynadığı tek filmi var hocam maalesef. O da çok iyi bir film değil (romantik komedi gerçi) Valentine's Day adı, Türkçe'ye 'Sevgililer Günü' diye birebir çevirmişler. Onun dışında CSI'ın 2009 yılında yayınlanan bir bölümünde oynamış, başka hiç bir oynadığı film-dizi yok.

hocam süpersin ya. tam bir taylor swift fanı ile karşı karşıyayız arkadaşlar. tekrar tebrikler. hayranı olduğun kişiyi iyi takip ediyorsun..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:20 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:16 >
  • quote:

Dün gece gene konser vardı. Dikkatimi çeken bir olay var, her şarkısı için giydiği özel kıyafetler var; mesela 'we are never ever getting back together'ı söylerken Mtv Avrupa müzik ödüllerinde giydiği elbiseyi giyiyor hep. 'I knew you were trouble' söylerken de Brit ödüllerinde giydiği kıyafeti giyior. İlginç geldi

Onu nasıl farkettin hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sverre

quote:

Dün gece gene konser vardı. Dikkatimi çeken bir olay var, her şarkısı için giydiği özel kıyafetler var; mesela 'we are never ever getting back together'ı söylerken Mtv Avrupa müzik ödüllerinde giydiği elbiseyi giyiyor hep. 'I knew you were trouble' söylerken de Brit ödüllerinde giydiği kıyafeti giyior. İlginç geldi

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:18 >

• quote:

quote:

quote:

E izledim çünkü Öbürlerini zaten daha önce de izlemiştim. 4-5 tane giysisi var sürekli onlarla çıkıyor.

Bugün biraz hastaydım bakamadım pek ama yarın imza işlerine bakacğaım, en kötü ihtimalle pazra günü imzalar olur

Fakirlik yapıyor bir dünya parası var.
    Bekliyoruz. :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:24 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:31 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 13:59:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:00:08 >
  • Baya eklemişsin ben 1-2 tane bekliyordum. Güzel olmuşlar eline sağlık.

Seçeyim bir tane.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:00:58 >
  • ''I Knew Your Were Trouble'' baya beğendim ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

''I Knew Your Were Trouble'' baya beğendim ekle benide
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:01:03 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:01:09 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:01:16 >
  • quote:

İmza işiyle ilgilenen arkadaşlar bir üstteki mesaja bakın lütfen Eğer ki 'bu olmamış, bunlar çok iyi değil' vs derseniz yeni imzalar yapmaya da hazırım, sadece gelecek hafta biraz yoğunum ama cuma'dan sonra gene rahatlayacağım

@Theon Greyjoy
    @...F.E.A.R...
    @Sverre

Hocam imzalar güzel de dikey olduklarından pek içime sinmedi kare olsa daha iyi olurmuş bence.

• quote:

quote:

İmza işiyle ilgilenen arkadaşlar bir üstteki mesaja bakın lütfen Eğer ki 'bu olmamış, bunlar çok iyi değil' vs derseniz yeni imzalar yapmaya da hazırım, sadece gelecek hafta biraz yoğunum ama cuma'dan sonra gene rahatlayacağım

@Theon Greyjoy
    @...F.E.A.R...
    @Sverre

Hocam imzalar güzel de dikey olduklarından pek içime sinmedi kare olsa daha iyi olurmuş bence.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 1 Eylül 2015; 14:01:22 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.