Şimdi Ara

Taze cikmis bir site...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.NetworkTurk.NET - Site daha yeni kurulmasina ragmen daha simdiden guzel icerikler sunmakta. Her gecen gun icinde site tasarimi ve icerigi zenginlestirmektedir.

Daha yeni kurulmus olan site Yazilim,Donanin, IT Haber, Oyunlar, Resimli Anlatimlar ve daha bircok konu yer alacaktir.

Belki bu forumda site hakkinda bilgi ve goruslerinizi siz de paylasirsaniz, site tasarimcisi ve yoneticisine bir yol gostermis olabilirsiniz.

Bence boyle bu alanda yapilan Turkce sitelere ihtiyac vardir....

Taze taze yeni yetisen bu siteye siz de birkac yorum yazabilirsiniz....

• Ortak acmis diger konu silinirse minatar olurum.Mod arkadaslar ilgilenirse sevinirim.
    Sorry
  • arkadaslar ellerinize saglik cok guzel bir site .vallaben cok begendim hatta uzun zamandir ardigim bir program vardi orda bulabildim basarilarinizim devamini dilerim , sitenize sikkulanilanlara ekledim bile

• quote:

Orjinalden alıntı: gunaycal

arkadaslar ellerinize saglik cok guzel bir site .vallaben cok begendim hatta uzun zamandir ardigim bir program vardi orda bulabildim basarilarinizim devamini dilerim , sitenize sikkulanilanlara ekledim bile

F
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunaycal

arkadaslar ellerinize saglik cok guzel bir site .vallaben cok begendim hatta uzun zamandir ardigim bir program vardi orda bulabildim basarilarinizim devamini dilerim , sitenize sikkulanilanlara ekledim bile

aynı adam mısın yoksa :D
  • Hayir ayni arkadas degil :) Dedigi gibi sitenin birkac ortagi var editorleri yani onlardan birisde benim artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.