Şimdi Ara

Taze taze +7 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar az önce bakım biter bitmez oyuna girdim ve elimdeki Sun bow 'u basmaya karar verdim ve bastım işte sonuç

• Hayırlı olsun
  • Teşk ederim dostum dünden beri 50 kişi baktı ilk yazan sensin..Forum ruhu ölmüş burada gerçekten.
  • hayırlı olsun ozaman bendende ben bıktım artık 10 yapmaktan artık hiç ilgilenmiyorum ama şunu öğrenmen lazım herzaman göz hep bir fazlasını ister
  • Teşk ederim..Haklısın dostum ama benim için bu gerçekten iyi bir başarı ilk defa +7 'e değerli bir item bastım o yüzden sizlerle paylaşmak istedim sevincimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 25 Mayıs 2011; 12:39:06 >
  • +7 bence şimdilik yeterli gidipte daha para harcamanın gereği yok, ilerleyen zamanlarda sıkıldığında +8e +9a denersin, zamanında +7 sun kadar enderdi gerçi bugün sun silahında bi özelliği kalmadı ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 25 Mayıs 2011; 12:52:36 >
  • @pacaveli evet haklısın 90 lvl a kadar beni idare eder sanırım bu şekilde daha sonra canım sıkılırsa + denerim artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Teşk ederim dostum dünden beri 50 kişi baktı ilk yazan sensin..Forum ruhu ölmüş burada gerçekten.

Önemli değil, sro da bir eksen kayması var, orjinale eskisi gibi ilgi yok.Millet private serverlara ya da taiwan sro, ksro , rsro gibi serverlara yöneliyor artık.O yüzden sanırım bu bölüm eskisi gibi canlı değil.

Bir diğer konu ise yukarıda arkadaş bahsetmiş göz hep bir fazlasını ister diye, kesinlikle öyle.Belki şimdi yeter diyosun ama içinden hep bi ses bağıracak bas gitsin +8 , +9 olsa fena mı diye hep sabredeceksin ama bir gün kötü bi olay olacak ve sen de " ulan yanarsa yanar" diyip o son sözü söyleyeceksin...

• Aynen öyle dostum o ses hergün başımın etini yiyor bas gitsin ne olacak en fazla 1 tane 80 lik bow alırsın +6 onu kullanırsın diyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Teşk ederim dostum dünden beri 50 kişi baktı ilk yazan sensin..Forum ruhu ölmüş burada gerçekten.

Önemli değil, sro da bir eksen kayması var, orjinale eskisi gibi ilgi yok.Millet private serverlara ya da taiwan sro, ksro , rsro gibi serverlara yöneliyor artık.O yüzden sanırım bu bölüm eskisi gibi canlı değil.

Bir diğer konu ise yukarıda arkadaş bahsetmiş göz hep bir fazlasını ister diye, kesinlikle öyle.Belki şimdi yeter diyosun ama içinden hep bi ses bağıracak bas gitsin +8 , +9 olsa fena mı diye hep sabredeceksin ama bir gün kötü bi olay olacak ve sen de " ulan yanarsa yanar" diyip o son sözü söyleyeceksin...

• quote:

Aynen öyle dostum o ses hergün başımın etini yiyor bas gitsin ne olacak en fazla 1 tane 80 lik bow alırsın +6 onu kullanırsın diyor..

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

evet, hep bi züğürt tesellisi uydurur ve seni gaza getirmeye çalışır o ses

• ilk + 6 basışımın ardından öteki stafa +9 basımışı unutmuyorum sölediğim söz ise yanarsa yansın
  • silahta immo yoktten +5 ten sonrası denenir mi! allahtan yanmamış yansa ortada silah diye birşey kalmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceWave

silahta immo yoktten +5 ten sonrası denenir mi! allahtan yanmamış yansa ortada silah diye birşey kalmazdı.

Zaten +4ten +5'e denemiş adam. Alt kısma dikkatli bakın silahın
  • Hayır ben bu Bow 'u aldığımda Advanced basılıydı ve +6 idi yani ilk sahibi ne yaptı ne denedi bilmiyorum ama ben aldığımda bu durumdaydı ve +7 e denemek istedim

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

silahta immo yoktten +5 ten sonrası denenir mi! allahtan yanmamış yansa ortada silah diye birşey kalmazdı.

• quote:

İmmosuz kaç sefer +6 +7 Basmisimdir ama +7 den sonra denemek daha nasip olmadı hatta en son bastığım +6 yi luky tozu bile kullanmadım şans işi silah 2 bile olmadı sonra ard ard bastım +6 yi
  • quote:

Hayır ben bu Bow 'u aldığımda Advanced basılıydı ve +6 idi yani ilk sahibi ne yaptı ne denedi bilmiyorum ama ben aldığımda bu durumdaydı ve +7 e denemek istedim

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Hocam adv. basma şansına etki edermi ki? Altta adv+2 var, o olmasa +4 olacaktı, +5 yapmışsınız işte. adv de eklenince +7 olmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.